Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jeeee, to mas rict hned ze to mas prekopany, to vis, je tu spousta tuzeru co si mysli, ze chipnutim felicie dostanou ferrari. ;) Ja bych se taky priklanel na celou novou RJ, zitra ti poslu kontakt na firmu co se tim zabyva, ikdyz ne zrovna na peugeoty, ale zeptat se muzes....

Odesláno

zajímavé...nejdřív by si do huby dali a najednou to jde :D ne ale fakt nebylo z prvních příspěvků zřejmé co máš přesně na mysli nebo co už má autí za sebou...no a po čtení přízpěvků člena Lou dick ve vlákně o Hdi motorech se ani nedivím za reakce... :D trošku :xvul ale promiňte :)

Odesláno

straki007: koukám na ten projekt ty modrý 106ky a nestačím se divit, to je přesně to sání který ta budu dávat, který mám připravený na ponku. josu to dost zajímavý stránky.

Odesláno

Radku ty už jsi dlouho nebastlil co? V pátek jsem kupoval 6k2 na opravu pedálu plynu a dal jsem korunu !!!!

No ale zase novej pedál za 5 tis by bolel víc ;)

[upravil dne 21/2/12 21:57 od koblih69]

Odesláno

unichip vyzkouším a pak poreferuju. To bude asi nejlepší.

Třeba to nebude dobrý a budu hledat dál ale třeba to bude fungovat a pak to využijí i jiní

Odesláno
unichip vyzkouším a pak poreferuju. To bude asi nejlepší.

Třeba to nebude dobrý a budu hledat dál ale třeba to bude fungovat a pak to využijí i jiní

Nevím, co se mozno dostat.

Všechny vozy jsou různé.

Obvykle standartni atmo 7-15%.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...