Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,mám v autě namontované handsfree Parrot a nedokážu jej automaticky spárovat s telefonem. Nevíte jak z něj vymazat starý telefon co měl minulý majitel a nahrát do něj nový?

Odesláno

Nevím to teď přesně ale dá se to vymazat přímo v menu HS a ke spárování tel. to po tobě chce kod,myslím že je to 0000 nebo 1234 toď odemě vše.(pokud ho někdo nezměnil za jiný)

Návštěvník
Odesláno

Někdo mi rikal, že měl stejný problém a vyřešilo to až přehrání softwéru u Parrota. Ale cena byla snad sto korun.

Odesláno

Inak prvé čo by som spravil je aktualizácia firmware.. Na stránke parrotu si stiahni Parrot update tool a ten ti po výbere správneho modelu stiahne najnovšiu verziu fw..

Odesláno

Spárovat mi to jde. Ale pokaždé musím vložit kód 1234. Ale je to hrozně zdlouhavé to pokaždé dělat při zapnutí klíčku. A spárovat čísla mi nejde. A jak se pracuje s tím firmware? Brr,co to je? :o

Odesláno

Tak to musíš nastavit v mobilu aby toto zařízení nepotřebovalo při každém připojení autorizaci.

Odesláno

Na vymazání všech přístrojů by mělo stačit dlouhé stisknutí červeného a zeleného tlačítka najednout, zkus to na pár vteřin, než se ozve hláška, že je smazáno (podle jazyka nastavení).

Odesláno

Mam stazeny navod.

Pokud chcete problem nevidim v zaslani - je volne stazitelny na siti / dokonce v CZ/Sk

Sam pouzivam Nokii CK 200.

[upravil dne 19/2/12 08:25 od Lihous]

Odesláno

Já jsem nějaký návod taky našel ale jen takový jednoduchý,co se týká nahrání tel čísel a spárování nic moc mi tam nepomohl. Třeba máte jinší ,lepší. Kde se dá stáhnout?

Návštěvník
Odesláno

kdepak komu není rady, tomu není pomoci.

Znovu řikám stav se někde kde ty Parroty instalujou, za mrzkej peníz ti přehrajou fimware a hoděj do továrního nastavení. Spáruješ telefon u nich a budeš odjíždět se 100% funkční sadou.

Odesláno

No potez panbuh

Nokie sice neni zadna slava predevsim s \"kompaktibilitou\" a i jejich tel. v seznamu nejak nekomunikovali s HF ale nasel jsem takove ktere jedou na 90% /jedna se me o hlasove vytaceni a adresare/

Ale podstatne je ze si muzu smazat jednotlive tel jak se me zachce. ;)

Odesláno

Tak Parrot je určitě lepší než Nokia. U starších sad Nokia je možnost aktualizace nulová, Parrot i na staré sady jako CK3100 pořád vydává aktualizace na nové telefony.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...