pkr Odesláno 9. květen 2012 Odesláno 9. květen 2012 A nezkoušel si se zeptat toho prodejce v ČR, co jsi dával odkaz? Je divný, že by to nabízeli, když by hrozily takový problémy. A tady to nabízej i s montáží. Sakra, už jsem se těšil, až to namontuješ a dáš reference. To je mizérie. [upravil dne 9/5/12 18:23 od pkr] Citovat
Danilo Odesláno 9. květen 2012 Autor Odesláno 9. květen 2012 Jeden řekne ,že problémy nebudou a druhý abych si to raději rozmyslel. Já se taky těšil jak malý Jarda, ale dal jsem na radu známého ,než na někoho koho neznám a který má z toho pouze zisk. Jezdit potom co chvíli do servisu k vůli elektronice se mi moc nechce. Nemusel by být možná žádný problém , ale zatím to nikdo nezkusil . Ani v cizině (forum)jsem nic nenašel , že by to už někdo měl . Strašně mě to naštvalo ,ale raději budu jezdit ,než stát v servise a ještě k tomu za velký peníz , protože by padla záruka . Asi začnu zase zjišťovat,jak dostat video a jiné mapy dovnitř . Nevím,jestli je třeba nový SW nebo je třeba vyměnit celý HV neví to nějaký odborník co se v tom vyzná ? Citovat
Mike407 Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Tak to je jednoduché. Žádný značkový servis přece nedoporučí instalaci neoriginálních popř. neschválených dílů, byť by bez problémů fungovaly. Jednak by se tím připravovali o kšefty a jednak se tím kryjí v případě nějakých problémů. Každopádně elektronika v Peugeotech je docela citlivá a asi bych neriskoval případnou ztrátu záruky. Citovat
Danilo Odesláno 10. květen 2012 Autor Odesláno 10. květen 2012 Mike 407 : já vím , ale když budu chtít v autě třeba video nebo televizi , tak bych měl 508 prodat a koupit jiné auto ? Musí být nějaký fígl , jak to změnit . Ale zatím na to nikdo nepřišel , a nebo má strach do toho vrtat . Vám RT3 přehrává video a TV ? Kromě Wip Com 3D je myslím ta RT 3 druhá nejlepší . Citovat
Agrafik Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 RT3 má klasické CINCH konektory, takže přehrává signál zařízení , co do ní připojíš. Nic víc, nic míń. Citovat
Danilo Odesláno 10. květen 2012 Autor Odesláno 10. květen 2012 No to by stačilo , aby šlo připojit externí zařízení a zobrazovalo to videa a fotky na velké obrazovce . Citovat
xbalu Odesláno 10. květen 2012 Odesláno 10. květen 2012 Zdar... takové zařízení existuje, ale zatím je to docela drahá sranda: http://www.store.ampire.de/Multimedia/Multimedia-Interfaces-OEM-Integration/-for-PEUGEOT/v-LiNK-2-video-RVC-RGB-input-BMW-CCC-10pin.htm?shop=ampire_en&SessionId=&a=article&ProdNr=VL2-C5&t=2897&c=8315&p=8315 už jsem o tom uvažoval, ale počkám, až to spadne tak na 200E Citovat
Danilo Odesláno 10. květen 2012 Autor Odesláno 10. květen 2012 No vida. Pomalu se dostáváme k cíli. Jen tak dál chlapi . Ale je to zase čínské. A zatím dost drahé. Postrašili mě s elektronikou , a už mám strach se jen podívat na obrázky na netu . Snad ale něco vyřešíme . Musíme !!!!!! Citovat
Danilo Odesláno 12. květen 2012 Autor Odesláno 12. květen 2012 Zdar... takové zařízení existuje, ale zatím je to docela drahá sranda: http://www.store.ampire.de/Multimedia/Multimedia-Interfaces-OEM-Integration/-for-PEUGEOT/v-LiNK-2-video-RVC-RGB-input-BMW-CCC-10pin.htm?shop=ampire_en&SessionId=&a=article&ProdNr=VL2-C5&t=2897&c=8315&p=8315 už jsem o tom uvažoval, ale počkám, až to spadne tak na 200E Jen je u toho malá chybička. Zvuk je třeba poslat zvlášť přes AUX vstup . To není moc dobře vymyšlené . Tady je lepší popis : http://www.navlinkz.de/en/Interfaces/Interfaces-by-function/v-LiNK/v-LiNK-2-video-RVC-RGB-input-Citroen-C5-Peugeot-508.html Citovat
JunEAu Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 Pro zajemce, uz par dni jsou na svete aktualizace map 2011/2012 pro P508 Citovat
Pipinek Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 a co tohle? http://www.mototrbo.cz/video-vstup-pro-citroen-c5peugeot-508-mi1249-p6941 možná jsem hlupy, ale myslím, že by to mělo stačit a je tam i audio vstup... Citovat
Danilo Odesláno 14. květen 2012 Autor Odesláno 14. květen 2012 No já už začínám uvažovat o tomhle : http://www.elektrona.cz/7-dvbt-navigace-hd-800x480-128mb-ram4gbfm.html Šlo by to uchytit před velký displej Má to jen nevýhodu,že je to přenosné a tudíž je třeba to schovávat . Ale je to i s televizí a všechno v češtině !!! Citovat
skuci Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 není to nějaký levný na to že je to 7\" navigace...? ale ona lze použít i jako normální a lípnout jí na sklo... Citovat
Danilo Odesláno 14. květen 2012 Autor Odesláno 14. květen 2012 Já myslel že než ji dávat na sklo , tak ji dát před orig. velkou navi a je to .Na skle by zabírala dost místa ve výhledu. Jsou i trochu dražší ,ale je to ten samý přístroj . To jsem vygooglil jako nejlevnější. Citovat
skuci Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 ale jak jí přidělat před... a pak je otázka jak ovládat rádio... jako já sem koukal na 7\" navigace a s TV tunerem 6 a vejš ale takhle je nějaká extra levná... Citovat
Danilo Odesláno 14. květen 2012 Autor Odesláno 14. květen 2012 Já bych poslal zvuk z té nové přes AUX vstup a přepínání zvuku z nové navi na rádio by bylo na volantu . Akorát by nebylo vidět názvy stanic .Jen že v rádiu je takový prd ,že ho stejně málo kdy zapínám . Citovat
Pipinek Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 Danilo, Vy musíte být z té navi fakt nasr..rozladěn.. dávat tam něco takového, to už musí být něco...:-) a co kabely k napájení? nebude to takové.. amatérské?... Citovat
Danilo Odesláno 14. květen 2012 Autor Odesláno 14. květen 2012 Bude , zatím jen uvažuju . Neříkám , že ji kupuju . Ale pořád hledám ,jak to vyřešit s češtinou,videem a televizí. Uvidíte sám , co ta originál je zač a pak mi dáte za pravdu. Citovat
Pipinek Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 to asi jo.. já Vám ale stále věřím a doufám, že budete průkopník a vezmete tu chinu :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.