Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

WIP Nav Plus


Danilo

Recommended Posts

Zdravím,

používam 508 r.v. 2014 a natiahol som si tam novú verziu software a chcem povoliť češtinu v navi, ale v Poprade v ofiko servise to nevedia urobiť. Riešia to od augusta a stále sa len vyhovárajú, čo všetko sa nedá ... Kde najbližšie k Popradu s tým nemajú problém?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Link nieje problém, ale rátaj s tým, že pokial využívaš BT handsfree tak vznikne po update ozvena. U mňa tú ozvenu nepočuť v aute, ale ľudia, ktorí mi volajú mi potvrdili že sa počujú opakovane.

Pre odstránenie toho javu treba navštíviť autorizovaný servis a musia tam nahrať nejaký kalibračný súbor. Najnovšia verzia softu je 2.86 pokial viem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

presne pre problem s BT som to ja radsej tiez nechal konkretne na verzii RT6 2.21.A.1, mapy nebol problem aktualizovat a do servisu sa mi zatial kvoli kvoli tomu nechce chodit, tak som to neriesil...uz skor som sa pytal, ale nikto mi neodpoved, tak skusim znovu :) vie niekto ake su zmeny resp. vylepsenia v 2.86 oproti 2.21. jedine co mi vadi aktualne vadi, tak ze dlho nabieha RT6

Upraveno uživatelem puq
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oficiálne tam slovenčina neexistuje. To je asi svojpomocne dobastlené. A asi iba na displayi,či? Navigácia zrejme nehovorí slovensky. S nábehom som vcelku spokojný, Niekedy sa po zapnutí ako keby "zresetuje" RT6, čím zrejme Taliani riešili občasné mrznutie za jazdy. Schválne som to dal do úvodzoviek, lebo skutočný reset trvá podstatne dlhšie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja som mal na starej verzii problém s iphonom, odpájalo ho za jazdy, po update na 2.85 je po probléme. Potom som tam už iba z kozmetických dovodov dal 2.86. Ozvenu cez BT vraj mám ale nechce sa mi koli tomu navštevovať servis. Kontakty nepoužívam, volám buď z posledných volaných alebo 100x rýchlejšie nájdem kontakt priamo v mobile :mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, kontakty jsem řešil ijá. Pro mě je to hodně omezující, mám cca 400 zákazníků, takže navigace je pro mě nepoužitelná, co se týká uložených adres. Holt jsem začal používat Waze :( Když volám, taky vyhledávám v mobilu, je to rozhodně rychlejší. Mám tam poslední sw 2.86. Dělali mi to automaticky v autor.servisu a ozvěnu tam taky mám, stěžujou si zákazníci. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...

Prajem pekne sviatky a prosim o pomoc, co urobit, ak v Peugeot 508 (2013) mi cez USB ponukne navigacia update maps "North West Eastern Europe" (zlozka 022), do coho patri Slovensko, Cesko, Polsko, Madarsko a Slovinsko), ale po kliknuti na Aktualizovat (pod VIN) v zozname statov, ktore sa objavia na obrazovke, chybaju prave tieto staty - vsetkych 5).  Da sa tato navigacia nejako dat do povodneho stavu, napr. nieco ako Factory reset, aj keby sa nahodou nieco nestastne vymazalo, alebo sa da preinstalovat cela navigacia aj  mapami, nielen aktualizacia, teda nielen to, co sa da vsade stiahnut? Da sa napr. zohnat (ak existuje) original CD a to by mohlo vratit navigaciu do povodneho stavu, lebo vsetky europske staty viem aktualizovat, len tych akurat pre mna najdolezitejsich 5 statov akoby kompletne zmizlo, pritom predtym to tam bolo v ponuke aktualizacie?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A na tom USB to skutecne mas? Neni tam jen "info" soubor, ale mapove podklady chybi?

Nejsem u PC, abych se podival, ale mam pocit, ze mas proste zrovna tu "22" neuplnou.

Bezne aktualizuju na etapy (mam jen 4GB flashku) a vzdycky bez problémů :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dakujem za skoru reakciu, problem je v tom, ze originalne od vyroby mam 2011/2012 mapy, chcel som tam natiahnut 2013/2014 mapy (ktore sa mi aj podarilo uskutocnit este v oktobri 2014), ale nakolko na slovensku sa stavali nejake tie dialnice, chcel som si tam teraz nahodit mapy z 2.edicie 2016, aby som to mal co najaktualnejsie, ale po zasusunuti USB kluca (vyskusane viacero kusov/druhov USB klucov), navigacia nespoznala nic z toho, tak ma napadlo, ze ak pouzijeme vsetko povodne, teda cely obsah USB kluca, z ktoreho sa doteraz da aktualizovat (ale len na 2013/2014) a vymenime na nom len zlozku 022, by to mohlo ist. Problem sa stal vtedy, ked to navigacia identifikovala, myslela si, ze ideme aktualizovat, po vybrati "North West Eastern Europe" aj aktualizovalo 20-25 min. ako to malo robot, ale po skonceni, bez jedinej chybovej hlasky a ziadneho naznaku problemu, sa neda hladat v state "Slovensko" a(a ani v dalsich 4.statoch, ktore su pridelene do zlozkz 022), vypisuje to len, ze sme mimo mapy a ked sa ta zlozka 022 na povodnom USB kluci vymenila na povodnu staru, darmo z nej chcem aktualizovat "North West Eastern Europe", po vybrati z ponuky na obrazovke, ked sa otvori zoznam statov, chyba vsetkych 5, da sa aktualizovaz vsetko ostatne ale prave okrem tychto chybajucich 5 statov. Skusal som aj nakopirovat na ine USB pendrive vsetky zlozky v pozadovanej strukture a pouzit len subory volne vonku zo stareho, ale ani tak nespoznalo nic. Neviem, ako a kam sa mam posunut dalej. Da sa tato navigacia vobec opravit, preinstalovat, ci dat naspat do povodneho stavu (factory reste a pod.) ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...