Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

JJ, to jsou mapy. Ty potřebuješ udělat upgrade firmware. Co já vím, tak se to i kolikrát svezlo s nějakou jinou údržbou a bylo to v ceně. Naposledy byl známej v Citroenu a za 1200,- mu přehráli FW včetně nastavení CZ ;) 

Odesláno

dyť jsem psal o dvě stránky zpět kterej Peugeot v Praze to udělá i s češtinou za 900kč . GTčko máš nově tak ho aspoň protáhneš po dálnici :D

Odesláno

jj. vím že jsi to psal ale špatně jsem to pochopil. myslel jsem že je to jen za cz těch 900. počkám co mi odepiše a kdyztak poletím do Prahy. 🙂a dálnici ještě nemám. až příští rok. letos už to nemá cenu. 🤣

Odesláno (upraveno)

tak mi psali teď z AV car že přehrání stojí 2000.😮 takže to chci vyřešit sám. když to jde svépomocí. takže tam hodím tu 2.86 a uvidíme. nemá někdo ze by poslal na mail nebo Link na to prosím? 

Upraveno uživatelem Kubiik
Odesláno

upgrade na 2.86 jsem dělal sám a stejně jsem nakonec musel do servisu. Během instalace z USB neproběhla kalibrace čidel, handsfree mělo opravdu hrozný echo a pípání parkovacích senzorů nebylo skoro slyšet. Tak jsem nakonec musel do peugeotu a náprava mě stála litr

Odesláno
před 14 hodinami, TomasARN napsal:

Ale je pekne od nich, ze ponukaju mapy 2018-2, ked uz boli 2019-1 a teraz su 2019-2

Nechci jí hájit, ale evidentně se prostě špatně podívala a nabídla poslední aktualizaci, která je dostupná pro RNEG (vzhledem k té informaci o SD kartě) a ta je opravdu 2018-2 ;) 
Tohle bych prostě řešil osobně přímo s technikama. Věřím, že při osobní návštěvě to půjde rozumně domluvit :myslim 

• O 3 týdny později...
Odesláno

zdar borci. byl jsem včera na aktualizaci FW a nahrání CZ. díky za doporučení AV Car.A chci se zeptat. teď jsem aktualizoval mapy (nejnovější), nahrál jsem asi 3 balíčky a ani v jednom nebyla ČR. v kterém balíčku je? 

A za novými mapami to píše HERE, vyrábí je Microsoft? dřívější byli navteq. 

Odesláno

NAVTEQ is now HERE
001 Italy
002 France & Andorra
003 Spain & Portugal
004 Benelux (Belgium, Luxembourg, Netherlands)
005 UK & Ireland
006 Scandinavia (Denmark, Norway, Sweden, Finland)
012 Germany
013 Central Europe (Switzerland, Austria, Liechtenstein, Northern Italy)
016 Russia
020 Eastern Europe South (Croatia, Bulgaria, Romania, Greece, Bosnia-Herzegovina, Macedonia, Albania, Serbia. Montenegro)
021 Eastern Europe North East (Lithuania, Latvia, Estonia, Belarus, Ukraine)
022 Eastern Europe North West (Poland, Czech Republic, Slovakia, Hungary, Slovenia)

Odesláno (upraveno)

čau borci. byl jsem minulý týden na přehřátí FW na verzi 2.86.ale od ty doby jsou zeslabený parkovací senzory. nevíte někdo co s tím.?

Upraveno uživatelem Kubiik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...