Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Pro zajemce, uz par dni jsou na svete aktualizace map 2011/2012 pro P508

Veni, vidi, vici... nova mapa resi i problem s prijmem RDS-TMC... KONECNE to zacalo fungovat...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Chci se zeptat - funguje někomu vyhýbat se placeným úsekům ? Jel jsem na víkend na Slovensko a k vůli asi 10 km jsem měl stáhlý zadek ,protože mě to navedlo na dálnici a to jsem měl vypnuté plac.úseky . Tímto se bratom Slovákom omlouvám , ale nebyl to úmysl , nýbrž další chyba navigace. Vím , že jsem měl předpovídat , že jedu na dálnici , ale byl větší provoz a už se nedalo nic dělat .

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Brano911 :

Navi je kapitola sama o sobě :( . Jaké máte číslo software 2.2 ? Já mám 2.07 a seklo se mi to asi dva krát na tvrdo . Chci si dát 2.2 ,ale někteří s tím mají ještě větší problémy než u starší verze .

Nabíhá mi taky jak se jí chce :) . Všiml jsem si,že když při vypnutí motoru mám rádio,tak je při dalším startování náběh navi rychlejší,než když to načítá hudbu z USB . Což je i logické. Ale někdy ani to nepomáhá .

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravim,

pozeral som verziu navigacie u mna a mam 2.1 verziu. Funguje relativne dobre, avsak nie su tam najnovsie cesty a kruhove objazdy vyznacene...

Viete o novsej verzii navigacnych map?

Dakujem.

[Edited on 6.9.2012 10:18 by PeugeotHDi]

Odesláno

A jen doplním, že mapová data jsou ze 4. čtvrtletí 2010, to označení 2011 - 2012 trošku mate. Takže to, co vzniklo letos a loni tam už není. Snad zase na podzim v novější verzi.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Když si přehraju sw na 2.2 zůstanou mi tam původní mapy , nebo je musím znovu nahrát ? :myslim

Myslím tím to , že jestli je to jako s čistou instalací Windows . Všechno se z disku smaže .

Nemá to nic společného s řídící jednotkou ? Mám trochu z toho přehrání strach .

Díky .

Odesláno

Ahoj, já to přehrál, všechno proběhlo OK, mapy zůstanou původní, na sw auta to nemá žádný vliv .....

Hodně se píše, že motor musí být v chodu a auto zastavené ......, já to dělám tak, že po delší jízdě zapnu zapalování (bez startování) a dám přes USB přehrát soft ..... mám na to cca 1/2 hodiny než se systém přepne do eko režimu ...... stejně tak nahrávám jednotlivé mapy.

Odesláno

Díky - jarda20 .

Jak bude více času,tak se do toho pustím . Hodně jsem o tom četl na Německým foru , ale je to přes Google překládač,

tak jsem moc nevěřil překladu . Stačí jedna chybka a je to v pr...

Odesláno

Souhlasím, podal jsem jen sou zkušenost ..... jednou se mě stalo, jak jsem chtěl nahrát dvě mapy, tak naskočil eko mod ...., ale nic se nestalo, navigace šlapala bezchybně a mapu jsem nahrál znovu.

Odesláno

Tak dnes nahráno . Celé to bylo bez problému a trvalo to asi 20 minut . Motor jsem měl raději nastartovaný .

Změny zatím jen kosmetické . Mapy budu nahrávat časem , ale chci se zeptat , můžu nahrát třeba jen některé státy ?

Nebude se to hádat při přejezdu přes hranice ? Myslím si že né , ale raději se ptám na vaše zkušenosti .

Odesláno
Tak dnes nahráno . Celé to bylo bez problému a trvalo to asi 20 minut . Motor jsem měl raději nastartovaný .

Změny zatím jen kosmetické . Mapy budu nahrávat časem , ale chci se zeptat , můžu nahrát třeba jen některé státy ?

Nebude se to hádat při přejezdu přes hranice ? Myslím si že né , ale raději se ptám na vaše zkušenosti .

Mas aj linku kde su nove mapy? Vdaka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...