Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A nezkoušel si se zeptat toho prodejce v ČR, co jsi dával odkaz? Je divný, že by to nabízeli, když by hrozily takový problémy.

A tady to nabízej i s montáží.:myslim

Sakra, už jsem se těšil, až to namontuješ a dáš reference.:grr

To je mizérie.:bacha:(:fnuk

[upravil dne 9/5/12 18:23 od pkr]

Odesláno

Jeden řekne ,že problémy nebudou a druhý abych si to raději rozmyslel. Já se taky těšil jak malý Jarda, ale dal jsem na radu známého ,než na někoho koho neznám a který má z toho pouze zisk. Jezdit potom co chvíli do servisu k vůli elektronice se mi moc nechce. Nemusel by být možná žádný problém , ale zatím to nikdo nezkusil . Ani v cizině (forum)jsem nic nenašel , že by to už někdo měl . Strašně mě to naštvalo ,ale raději budu jezdit ,než stát v servise a ještě k tomu za velký peníz , protože by padla záruka . Asi začnu zase zjišťovat,jak dostat video a jiné mapy dovnitř . Nevím,jestli je třeba nový SW nebo je třeba vyměnit celý HV neví to nějaký odborník co se v tom vyzná ?

Odesláno

Tak to je jednoduché. Žádný značkový servis přece nedoporučí instalaci neoriginálních popř. neschválených dílů, byť by bez problémů fungovaly. Jednak by se tím připravovali o kšefty a jednak se tím kryjí v případě nějakých problémů. Každopádně elektronika v Peugeotech je docela citlivá a asi bych neriskoval případnou ztrátu záruky.

Odesláno

Mike 407 : já vím , ale když budu chtít v autě třeba video nebo televizi , tak bych měl 508 prodat a koupit jiné auto :)?

Musí být nějaký fígl , jak to změnit . Ale zatím na to nikdo nepřišel , a nebo má strach do toho vrtat :bojim. Vám RT3 přehrává video a TV ? Kromě Wip Com 3D je myslím ta RT 3 druhá nejlepší .

Odesláno

No vida. Pomalu se dostáváme k cíli. Jen tak dál chlapi ;) . Ale je to zase čínské. A zatím dost drahé. Postrašili mě s elektronikou , a už mám strach se jen podívat na obrázky na netu :D . Snad ale něco vyřešíme . Musíme !!!!!!

Odesláno
Zdar... takové zařízení existuje, ale zatím je to docela drahá sranda:

http://www.store.ampire.de/Multimedia/Multimedia-Interfaces-OEM-Integration/-for-PEUGEOT/v-LiNK-2-video-RVC-RGB-input-BMW-CCC-10pin.htm?shop=ampire_en&SessionId=&a=article&ProdNr=VL2-C5&t=2897&c=8315&p=8315

už jsem o tom uvažoval, ale počkám, až to spadne tak na 200E

Jen je u toho malá chybička. Zvuk je třeba poslat zvlášť přes AUX vstup :myslim. To není moc dobře vymyšlené . Tady je lepší popis :

http://www.navlinkz.de/en/Interfaces/Interfaces-by-function/v-LiNK/v-LiNK-2-video-RVC-RGB-input-Citroen-C5-Peugeot-508.html

Odesláno

Já myslel že než ji dávat na sklo , tak ji dát před orig. velkou navi a je to .Na skle by zabírala dost místa ve výhledu.

Jsou i trochu dražší ,ale je to ten samý přístroj . To jsem vygooglil jako nejlevnější.

Odesláno

ale jak jí přidělat před... a pak je otázka jak ovládat rádio... jako já sem koukal na 7\" navigace a s TV tunerem 6 a vejš ale takhle je nějaká extra levná...

Odesláno

Já bych poslal zvuk z té nové přes AUX vstup a přepínání zvuku z nové navi na rádio by bylo na volantu . Akorát by nebylo vidět názvy stanic .Jen že v rádiu je takový prd ,že ho stejně málo kdy zapínám .

Odesláno

Danilo, Vy musíte být z té navi fakt nasr..rozladěn.. dávat tam něco takového, to už musí být něco...:-) a co kabely k napájení? nebude to takové.. amatérské?...

Odesláno

Bude , zatím jen uvažuju :myslim . Neříkám , že ji kupuju . Ale pořád hledám ,jak to vyřešit s češtinou,videem a televizí.

Uvidíte sám , co ta originál je zač a pak mi dáte za pravdu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...