Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim , mam mensi problem na mem vozidle (309-1,9 D ,r.v-91) zacalo tyct cerpadlo auto jede jako predtim bez sebemnsiho skubani nebo jinych zavad proste na provoz zadnej dopad ale mezi cerpadlem a rozdelovacem tece nafta a to docela dost čaru na silnici sice nedelam ale motor zepredu celej zlitej , mirnejsi kapani. tak bych se vas chtel zeptat jestli nekdo nemate podobnou zkusenost pripadne rady na servis okoli melnika a kralup

Odesláno

Taky mě u VW teklo čerpadlo, nijak zásadně, ale teklo. Tak jsem se ptal na cenu opravy a od servisu jsem se dozvěděl, že ho vymontují a dají do jiného zrepasovat, což bude trvat cca 2 týdny. Protože však byl prosinec a já, obchodník s knížkama mám o vánocích maximální zisk, stát 2 týdny se mi nelíbilo a tak jsem se zeptal, co se mi tedy jako může stát, když budu jezdit dál a servis mi sdělil, že v podstatě ničemu nemůžu uškodit, jen mi nezaručej, kolik km najedu, než se čerpadlo kousne - a najel jsem cca 2000 km, než se mi auto zastavilo a já se musel nechat potupně odtáhnout. Čerpadlo pak už nešlo zrepasovat, ale musel jsem koupit jiný na vrakáči (do toho rizika jsem vědomě šel), nicméně pokud nejsi okolnostma nucenej s tekoucím čerpadlem jezdit, tak Ti doporučím neváhat a nechat ho zrepasovat (většinou je v háji gufero kolem hlavní hřídele, to zase není až taková palba - mě jen ten odtah stál možná víc)

• O 2 týdny později...
Odesláno

taksem zpet abych to uzavrel .) nakonec po behani po servisech kde sem vsude vyslech ze s tim nechtej nic mit sem nasel servis na cerpadla asi od 5 firem bosch atd. na kladne meno nepisu pac nevim jak je to tady z menama podniku nerad bych nakej problem , bylo to pretesneni rozdelovaci hlavy +posuvniku +serizeni predvstriku cena 2310kc s dph bylo to na obednavku zavolal sem obednal si me na pondeli v7 rano a udelal mi to na pockani neco malo prez 3 hodky, mejte se a hodne kilometru bez nehod a poruch hoja:papa

Odesláno

Jo, to je tak normální cena. Na počkání je to super, to nedělaj skoro nikde. Jméno klidně napiš, to se může. Akorát, kdybys byl firma, a chtěl tu sám něco nabízet, je třeba se dohodnout s vedením...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...