regul Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 zdravim , mam mensi problem na mem vozidle (309-1,9 D ,r.v-91) zacalo tyct cerpadlo auto jede jako predtim bez sebemnsiho skubani nebo jinych zavad proste na provoz zadnej dopad ale mezi cerpadlem a rozdelovacem tece nafta a to docela dost čaru na silnici sice nedelam ale motor zepredu celej zlitej , mirnejsi kapani. tak bych se vas chtel zeptat jestli nekdo nemate podobnou zkusenost pripadne rady na servis okoli melnika a kralup Citovat
vix Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Mrkni tady, před cca 1 měsícem se to tady řešilo... včetně ceny opravy Citovat
Medvěd Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Taky mě u VW teklo čerpadlo, nijak zásadně, ale teklo. Tak jsem se ptal na cenu opravy a od servisu jsem se dozvěděl, že ho vymontují a dají do jiného zrepasovat, což bude trvat cca 2 týdny. Protože však byl prosinec a já, obchodník s knížkama mám o vánocích maximální zisk, stát 2 týdny se mi nelíbilo a tak jsem se zeptal, co se mi tedy jako může stát, když budu jezdit dál a servis mi sdělil, že v podstatě ničemu nemůžu uškodit, jen mi nezaručej, kolik km najedu, než se čerpadlo kousne - a najel jsem cca 2000 km, než se mi auto zastavilo a já se musel nechat potupně odtáhnout. Čerpadlo pak už nešlo zrepasovat, ale musel jsem koupit jiný na vrakáči (do toho rizika jsem vědomě šel), nicméně pokud nejsi okolnostma nucenej s tekoucím čerpadlem jezdit, tak Ti doporučím neváhat a nechat ho zrepasovat (většinou je v háji gufero kolem hlavní hřídele, to zase není až taková palba - mě jen ten odtah stál možná víc) Citovat
regul Odesláno 6. květen 2005 Autor Odesláno 6. květen 2005 taksem zpet abych to uzavrel .) nakonec po behani po servisech kde sem vsude vyslech ze s tim nechtej nic mit sem nasel servis na cerpadla asi od 5 firem bosch atd. na kladne meno nepisu pac nevim jak je to tady z menama podniku nerad bych nakej problem , bylo to pretesneni rozdelovaci hlavy +posuvniku +serizeni predvstriku cena 2310kc s dph bylo to na obednavku zavolal sem obednal si me na pondeli v7 rano a udelal mi to na pockani neco malo prez 3 hodky, mejte se a hodne kilometru bez nehod a poruch hoja:papa Citovat
oddie Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Jo, to je tak normální cena. Na počkání je to super, to nedělaj skoro nikde. Jméno klidně napiš, to se může. Akorát, kdybys byl firma, a chtěl tu sám něco nabízet, je třeba se dohodnout s vedením... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.