Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím kolegové :)

Děda dneska koupil 106Ku puga a má samozřejmě i Dalkove ovladani. ovšem problém nastal ve chvíli, kdy se mi dostali do ruky klíčky.

Celej klič je rozbytej, takže VF nefunguje a já bych potřeboval poradit, od tech co presne tento klic maji:

viz foto: http://www.pots-of-gold.co.uk/proddetail.php?prod=420

Opravdu má 2 tlačítka?

Jedno na odemykání, druhé na zamknutí?

Kterým se zamyká?

Popřípadě něměl by někdo z vás doma novej kryt? :)

Díky za radu :roker

Odesláno

Ahoj, mám taky přesně tento klíč, rozbitý nefunguje, ještě k tomu mi chybí IR jednotka u svetylka. V nejblizsim tydnu s tim hodlám neco udelat, bud prestavba na jednotlacitko, pokud pujde a nebo nejaky \"third party\" centrál.

[upravil dne 14/2/12 19:53 od Machy_CZ]

Odesláno

Vetsinou velkym se odemykalo i zamykalo a male bylo pro superblokadu (zamceni vnitrnich klik).

Tady maji komplet klic. Teda obal bez elektroniky.

Se Ti teda rozpala i elektronika uvnitr?

P.S. rozbitej ;)

[upravil dne 14/2/12 22:17 od Dave_k]

Odesláno

nevim vubec v jakem stavu je :) dneska se privezlo novy auto a klic je v tomto stavu :(

Odkaz nefunguje, nepovolena reklama ;) ale to je jedno :) kryt uz mam objednanej z ebaye :) jeste sehnat jeden mikrospinac, jelikoz mi tam jeden chybi..

Co se nevyradili na aute,tak se puvodni majitel vyradil na klici :D:D

Odesláno

jop.. ale pak ty ceny jdou docela do astronomickejch castek :) a ja potrebuju jen jedno tlacidlo :( vetsinou nabizi 3.. ale zitra zaskocim do elektra a mam vycihnutej jedne, kterej by tam mohl pasovat :(

Odesláno

Taky jsem to řešil když jsem koupil svou 106ku, zachvíli to přestalo chodit. Rozebral sem to a vypadl na mě mikrospínač.

Vzal jsem mikropájku, trochu přihnul kontakty na baterku a jede to jak fík. Spíš ten obal prd vydrží, protože to kolečko co

mačkáš se po čase ochodí a propadne se dovnitř. Vyřešil jsem to tak, že jsem z kousku silnejší gumy, udělal kolečko o

stejném průmeru a omotal to izolačkou, už to tak mám nějaký čas a chodí to dobře, jen se častěji mění baterka, hl. v zimě,

ale těch 20,- Kč jednou za 3 měsíce je mi milejších, než 3tis. za novej klíček a musíš k tomu mít i origo tu kartu blokovací, aby

ti to v Peugeotu udělali :-)

Odesláno

mno ja to tlacitko tam ani nemam :( auto dnes koupeno a klic total vybrakovanej :(

u pugu chtej 3ku, dekodovaci kartu mam a diag taky,takze bych si klic nacetl, to by mi problém nedělalo :)

ale takle jsem poridil kryt za 230Kč, 30Kč baterka a ted to tlacitko asik 10Kč pokud bude pasovat :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...