ChouLu Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Zdravím kolegové Děda dneska koupil 106Ku puga a má samozřejmě i Dalkove ovladani. ovšem problém nastal ve chvíli, kdy se mi dostali do ruky klíčky. Celej klič je rozbytej, takže VF nefunguje a já bych potřeboval poradit, od tech co presne tento klic maji: viz foto: http://www.pots-of-gold.co.uk/proddetail.php?prod=420 Opravdu má 2 tlačítka? Jedno na odemykání, druhé na zamknutí? Kterým se zamyká? Popřípadě něměl by někdo z vás doma novej kryt? Díky za radu Citovat
Machy_CZ Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Ahoj, mám taky přesně tento klíč, rozbitý nefunguje, ještě k tomu mi chybí IR jednotka u svetylka. V nejblizsim tydnu s tim hodlám neco udelat, bud prestavba na jednotlacitko, pokud pujde a nebo nejaky \"third party\" centrál. [upravil dne 14/2/12 19:53 od Machy_CZ] Citovat
ChouLu Odesláno 14. únor 2012 Autor Odesláno 14. únor 2012 ja mam komplet, jen potrebuju vedet , ktery bylo na co, abych ho zkusil rozchodit Citovat
FiFa_cze Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Taky mám tyhle 2 tlačítka a taky mi nefunguje dálkáč Jinak hledej tady ve 106 fóru. Je tu cely vlákno o centrálu. Citovat
Dave_k Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Vetsinou velkym se odemykalo i zamykalo a male bylo pro superblokadu (zamceni vnitrnich klik). Tady maji komplet klic. Teda obal bez elektroniky. Se Ti teda rozpala i elektronika uvnitr? P.S. rozbitej [upravil dne 14/2/12 22:17 od Dave_k] Citovat
ChouLu Odesláno 14. únor 2012 Autor Odesláno 14. únor 2012 nevim vubec v jakem stavu je dneska se privezlo novy auto a klic je v tomto stavu Odkaz nefunguje, nepovolena reklama ale to je jedno kryt uz mam objednanej z ebaye jeste sehnat jeden mikrospinac, jelikoz mi tam jeden chybi.. Co se nevyradili na aute,tak se puvodni majitel vyradil na klici :D Citovat
Machy_CZ Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Na ebay maji cele sady kryt + spinace.. Citovat
ChouLu Odesláno 15. únor 2012 Autor Odesláno 15. únor 2012 jop.. ale pak ty ceny jdou docela do astronomickejch castek a ja potrebuju jen jedno tlacidlo vetsinou nabizi 3.. ale zitra zaskocim do elektra a mam vycihnutej jedne, kterej by tam mohl pasovat Citovat
J.R. Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Taky jsem to řešil když jsem koupil svou 106ku, zachvíli to přestalo chodit. Rozebral sem to a vypadl na mě mikrospínač. Vzal jsem mikropájku, trochu přihnul kontakty na baterku a jede to jak fík. Spíš ten obal prd vydrží, protože to kolečko co mačkáš se po čase ochodí a propadne se dovnitř. Vyřešil jsem to tak, že jsem z kousku silnejší gumy, udělal kolečko o stejném průmeru a omotal to izolačkou, už to tak mám nějaký čas a chodí to dobře, jen se častěji mění baterka, hl. v zimě, ale těch 20,- Kč jednou za 3 měsíce je mi milejších, než 3tis. za novej klíček a musíš k tomu mít i origo tu kartu blokovací, aby ti to v Peugeotu udělali :-) Citovat
ChouLu Odesláno 15. únor 2012 Autor Odesláno 15. únor 2012 mno ja to tlacitko tam ani nemam auto dnes koupeno a klic total vybrakovanej u pugu chtej 3ku, dekodovaci kartu mam a diag taky,takze bych si klic nacetl, to by mi problém nedělalo ale takle jsem poridil kryt za 230Kč, 30Kč baterka a ted to tlacitko asik 10Kč pokud bude pasovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.