Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Aj ja som to akurát zahliadol. Kretén jeden. Takto raz aj ku nám došiel jeden debil a plachtu medzi tyčkami konštrukcie mal takmer pol metra previsnutú aj s ľadom. Keď sme mu zhodili ľad dole tak do asfaltu urobil ryhu ako padol.

Odesláno

nemám rád kamiony ani auta dodávky,co si vozeji na střeše sníh,a to kolix stačí aby ses lekl,když mu to v zatáčce,nebo když jede pod stromama,shodí,to v tu chvíli nevíš ,co se děje,když ti to přistane na čumáku,nevíš ,co máš dělat dřív,jestli brzdit,nebo stírat:bacha

už se mi to taky stalo,zatim jen se sněhem,led na mě ještě nepadal:grr

Odesláno

u nás to už chvalabohu pokutujú.

jeden taxikár od nás takto prišiel o oko, ked ho trafil lad z auta pred ním. a najlepsia bola poistovna, ked mu nevyplatila nic, lebo síce prisiel o funkciu oka, ale oko mu fyzicky ostalo, takze on neprisiel...:bacha:blicismajlik

Odesláno

Taky vždy koukám, jestli něco nepoletí, jednou jsem dostal, naštěstí v létě, sprchu z návěsu. Ale ukažte mě, kamioňáka který ráno než odjede z parkoviště, či z firmy poleze nahoru na plachtu uklízet sníh...

Odesláno

Proč by to dělal. Jeho to nezabije.:bacha a po druhých mu nic není. V 90% případů viníka stejně nevypátrají.

Odesláno

ano v SR to je vo vyhlaske - a uprimne - je mi jedno ako to da dolu z dodavky/kamiona....

ale nevidel a ani som nepocul zeby to niekto kontroloval a pokutoval - hlavne kruhace boli zasa plne ladu

a fakt nechapem ludi co maju male osobaky a \"ciapku\" na streche - ale tu ide o cistu lenivost - a tuto zimu ma dorazila panicka co mala vyskrabany len priezor na celnom skle - jak v tanku. ved ani do spatnych zrkadiel nevidela krava......

Odesláno

A tady pozor, ridic kamionu, kterej by se snazil vlest na naves a snih/led odstranit porusuje BOZP a od sveho zamestnavatele ho ceka postih... :) Co na to ted reknete :)

Odesláno

jojo bohužel je to tak, na horu se nesmí lízt, za 1 kabina střechy ho nemusí udržet, plachta taky ne, když už ho udrží s spadne, ale led na plachtě taky klouže, a docela dost, a kdyby sletěl z těch 4 metrů dolu? na záda nebo na hlavu, nechci si to ani představit..... i když já osobně to taky sundavám, když tam mám víc jak 1 cm :

) ale já mám kontajner, mě to unese v poho :)

Odesláno

Ono to kolikrát ani uklidit nejde!V Rakousku a myslím v Itálii jsou na parkovištích \"rampy\" aby to člověk mohl uklidit,tady nikde ani prd.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak to tu trosku ozivim. dnes rano na ceste do prace pozdlz celej cesty popadany lad z kamionov niekde mimo cesty niekde uprostred a to fakt velke kusy. a kusok pred robotou tri kamiony za sebou v protismere z toho jeden mensi z privesom. a z toho odletel tesne predo mnou kus ladu asi 1,5m x 1m hruby asi 10cm. som nevedel co skor ci brzdit alebo sa vyhybat. pravdaze som schytal nieco na naraznik ale nechcem si predstavit co by bolo keby idem o sekundu skor a schytam to na predne sklo :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...