Haryk Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 http://www.novinky.cz/krimi/258976-z-kamionu-spadl-do-protijedouciho-auta-led-tri-lide-se-zranili.html nechtěl bych to zažít,mám obavy když mě míjejí kladaři Citovat
gronholmm Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Teď to akorát bylo ve zprávách na Primě Citovat
marko306 Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Aj ja som to akurát zahliadol. Kretén jeden. Takto raz aj ku nám došiel jeden debil a plachtu medzi tyčkami konštrukcie mal takmer pol metra previsnutú aj s ľadom. Keď sme mu zhodili ľad dole tak do asfaltu urobil ryhu ako padol. Citovat
vendelinek Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 nemám rád kamiony ani auta dodávky,co si vozeji na střeše sníh,a to kolix stačí aby ses lekl,když mu to v zatáčce,nebo když jede pod stromama,shodí,to v tu chvíli nevíš ,co se děje,když ti to přistane na čumáku,nevíš ,co máš dělat dřív,jestli brzdit,nebo stírat:bacha už se mi to taky stalo,zatim jen se sněhem,led na mě ještě nepadal:grr Citovat
Haryk Odesláno 13. únor 2012 Autor Odesláno 13. únor 2012 na střeše to mají kolikrát i osobáky,nechápu řidiče jak s tím může odjed! Citovat
romik1 Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 u nás to už chvalabohu pokutujú. jeden taxikár od nás takto prišiel o oko, ked ho trafil lad z auta pred ním. a najlepsia bola poistovna, ked mu nevyplatila nic, lebo síce prisiel o funkciu oka, ale oko mu fyzicky ostalo, takze on neprisiel...:blicismajlik Citovat
radim.1008 Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Taky vždy koukám, jestli něco nepoletí, jednou jsem dostal, naštěstí v létě, sprchu z návěsu. Ale ukažte mě, kamioňáka který ráno než odjede z parkoviště, či z firmy poleze nahoru na plachtu uklízet sníh... Citovat
marko306 Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Napríklad ja, síce iba z Tatry a sem tam prívesu, ale idem. Citovat
romik1 Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 ps: ja tiež z dodávky odstrojim sneh a to sa fakt nemusim báť pokuty. proste sa to má... Citovat
FrantaCV Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Proč by to dělal. Jeho to nezabije. a po druhých mu nic není. V 90% případů viníka stejně nevypátrají. Citovat
automale Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 ano v SR to je vo vyhlaske - a uprimne - je mi jedno ako to da dolu z dodavky/kamiona.... ale nevidel a ani som nepocul zeby to niekto kontroloval a pokutoval - hlavne kruhace boli zasa plne ladu a fakt nechapem ludi co maju male osobaky a \"ciapku\" na streche - ale tu ide o cistu lenivost - a tuto zimu ma dorazila panicka co mala vyskrabany len priezor na celnom skle - jak v tanku. ved ani do spatnych zrkadiel nevidela krava...... Citovat
dahl Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 A tady pozor, ridic kamionu, kterej by se snazil vlest na naves a snih/led odstranit porusuje BOZP a od sveho zamestnavatele ho ceka postih... Co na to ted reknete Citovat
wooody Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 jojo bohužel je to tak, na horu se nesmí lízt, za 1 kabina střechy ho nemusí udržet, plachta taky ne, když už ho udrží s spadne, ale led na plachtě taky klouže, a docela dost, a kdyby sletěl z těch 4 metrů dolu? na záda nebo na hlavu, nechci si to ani představit..... i když já osobně to taky sundavám, když tam mám víc jak 1 cm : ) ale já mám kontajner, mě to unese v poho Citovat
marko306 Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 My to v BOZP nemáme, takže ja keď sa prepadnem a nezabijem sa mám to ako pracák Citovat
309GT Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Ono to kolikrát ani uklidit nejde!V Rakousku a myslím v Itálii jsou na parkovištích \"rampy\" aby to člověk mohl uklidit,tady nikde ani prd. Citovat
pipistrel Odesláno 10. duben 2012 Odesláno 10. duben 2012 tak to tu trosku ozivim. dnes rano na ceste do prace pozdlz celej cesty popadany lad z kamionov niekde mimo cesty niekde uprostred a to fakt velke kusy. a kusok pred robotou tri kamiony za sebou v protismere z toho jeden mensi z privesom. a z toho odletel tesne predo mnou kus ladu asi 1,5m x 1m hruby asi 10cm. som nevedel co skor ci brzdit alebo sa vyhybat. pravdaze som schytal nieco na naraznik ale nechcem si predstavit co by bolo keby idem o sekundu skor a schytam to na predne sklo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.