Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja som to realne v piatok skusil zasunut... ked prides na omv tak si to skus.

jedine ze by FL308micky uz mali to hrdlo ine...

netreba foto ;)

chcel som si byt len isty ci to realne je alebo nieje, lebo kolega mi tvrdil ze je.

tak mi to nedalo a skusil som zasunut ci sa to da. a mnet to fakt neslo.

potom mi stojan vynulovali a natankoval som samozrejme nafticku xxmotion diesel :aut

[upravil dne 14/2/12 19:47 od Marcel00]

Odesláno
tak to neviem teraz... ja som to skusal s OMV Maxx 100 benzinom a ta do hrdla diesel nesla strcit :(

hehe mas vela casu alebo sa ti v tom servise neako zacalo pacit ked take veci skusas:-P

Odesláno
Pravda, vždyť jsou přece případy, kdy lidi místo nafty natankovali benzín. Opačně jsem ještě neslyšel.

Já ano. Jedna má kolegyně natankovala úspěšně do Favorita naftu.:D

Odesláno

dnes som tankoval a daval extra pozor na tie hrubky \"sosakov\" ci ako sa tomu spravne nadava.

Cerpacka Slovnaft (po komplet renovacii nedavno) a benzin by som do mojho natankoval, sosak bol uzsi ako naftovy. Bez rozdielu ci premium palivo alebo obycajne.

Odesláno

Tak dneska plus 5 stupňů a auto u kamaráda v temperované nádrži.Cesta k pumpě cca 1 Km.Snaha natankovat verva diesel neúspěšný.Vešlo se jen za 61 Kč a hladinka ve víčku nádrže.

Zpět do garáže s kanystrem vervy a novým trychtýřem z pumpy s tou delší hadicí.Pokus natankovat s kanystru selhal.Dojezd 125 Km.

Nějaký nápad :(:(:(:myslim:myslim

Odesláno

Problém vyřešen:

Velké díky HonzoviZ,který mi po telefonu vysvětlil co je mému pažoutkovi.

Takže:

Vše se stalo s tankováním s klíčky v zapalování na druhé poloze.

Pažout při zapnutém zapalování si prý pamatuje poslední poslední stav paliva a nedojede (neukáže) to co přibylo.Takže rada je taková.Najet co nejvíce km a potom s vypnutým zapalováním a klíčema venku (nejlépe) natankovat do plna,tak aby palivoměr změnil stav po otočení klíčkem na druhou polohu.Takže já se snažil jako vůl dotankovat plnou nádrž.

Prý je tato anomálie u pažouta slabůstkou.

Rada druhá:

Nenechávat při tankování manželku poslouchat Mp3 z disku se zapnutým klíčem.Prostě jí to vypnout a vyhnat na mráz :papa:papa

Odesláno

zaujimavé ;) mne bolo podozrive to že si dotankoval tie dva litre - 61Kč, som tak rozmýšlal kam asi sa to palivo pri údajne zaseknutej klapke mohlo stratiť :o Na 307 sa tankovať s klúčom v zapalovaní nedá tak dúfam, že sa mi to nestane :papa

Odesláno
Pažout při zapnutém zapalování si prý pamatuje poslední poslední stav paliva a nedojede (neukáže) to co přibylo.

To by som pochopil že si to pamätá posledný stav paliva a neukáže natankované množstvo ale čo bola príčina že ti palivo nestekalo hrdlom do nádrži a zostalo stáť v ňom.

Je tam tá klapka a otvára len keď je kľúčik v nulovej prípadne vybratý?

Odesláno

S plnou nádržou hádam nešiel tankovať :myslim, keď sa autom jazdí tak aj bez palivomeru vie že približne koľko je v nádrži aspoň podla ubehnutých kilometrov (ak si pri natankovaní vynuluje počítadlo). A keď sa mu tam vošli len dva litre tak prakticky musel tankovať nedávno predtým ak mal plnú nádrž ;).

Odesláno

.... vyzera to tak ako keby palivomer nezaznamenaval od vtedy žiadne tankovanie lebo postupne ukazoval menej a menej..... ked išiel tankovať s 1/2 nadržou tak asi asi nevšimol že palivomer sa nepohol (ja si tiež niekedy nepozriem kolko mi po natankovani ukazuje hlavne ked pri pumpe stoji nejaka pekna holka :D ) a ked šiel tankovať 2x tak už natankoval do plna ale vošlo tam možno 15l a podla palivomeru malo vojst 30 tak si myslel ze sa zasekla klapka ..... ale skôr nám to vysvetlí on :cool:

Odesláno

Stalo se to takhle.Dcera s přítelem za asistence řvoucího rádia natankovali plnou nádrž.Klíčky v zapalování si pustila má blonďatá dcera a on tankoval.Palivoměr nezaznamenal změnu a nikdo si toho nevšiml.Já ve stresu a nevědíc o tom,že tam někdo naftu tankoval se už jen stresoval,že to nejde.Včera mi to skoro zeťák řekl,když se vrátil z praxe záchranáře,že to nejni možné a já volal HonzoviZ.Takže jsem se snažil dotankovat plnou.Těch cca 63 Kč za navtu odpovídá vzdálennost Soběslav - Planá nad Lužnicí.Teď budu jezdit,aby se to vyjelo a natankuju bez klíčů jak poradil HonzaZ,aby se to srovnalo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...