Laďa Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Pravda, vždyť jsou přece případy, kdy lidi místo nafty natankovali benzín. Opačně jsem ještě neslyšel. Citovat
abula71 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 pravdepodobne bude upchaté odvetrávanie nádrže ako písal už niekto hore. Citovat
Marcel00 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 tak to neviem teraz... ja som to skusal s OMV Maxx 100 benzinom a ta do hrdla diesel nesla strcit Citovat
pyrone Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 kto bude prvy tankovat tak moze spravit fotodokumentaciu pre marcela Citovat
Joozino Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 daj pokoj, nafta je draha, treba šetrit Citovat
Marcel00 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 ja som to realne v piatok skusil zasunut... ked prides na omv tak si to skus. jedine ze by FL308micky uz mali to hrdlo ine... netreba foto chcel som si byt len isty ci to realne je alebo nieje, lebo kolega mi tvrdil ze je. tak mi to nedalo a skusil som zasunut ci sa to da. a mnet to fakt neslo. potom mi stojan vynulovali a natankoval som samozrejme nafticku xxmotion diesel [upravil dne 14/2/12 19:47 od Marcel00] Citovat
Marcel00 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 daj pokoj, nafta je draha, treba šetrit prosimta uz tolko nelamentuj nad tym setrenim a cenou nafty... kup si smart fortwo a budes jazdit za 3L/100km Citovat
merlin99 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 tak to neviem teraz... ja som to skusal s OMV Maxx 100 benzinom a ta do hrdla diesel nesla strcit hehe mas vela casu alebo sa ti v tom servise neako zacalo pacit ked take veci skusas:-P Citovat
Mike407 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Pravda, vždyť jsou přece případy, kdy lidi místo nafty natankovali benzín. Opačně jsem ještě neslyšel. Já ano. Jedna má kolegyně natankovala úspěšně do Favorita naftu. Citovat
laco.sz Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 ovzdusnovak je plny s naftou treba cakat dva dni a je pohode aj mne sa to stalo ked som mal kratky lievik Citovat
merlin99 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 dnes som tankoval a daval extra pozor na tie hrubky \"sosakov\" ci ako sa tomu spravne nadava. Cerpacka Slovnaft (po komplet renovacii nedavno) a benzin by som do mojho natankoval, sosak bol uzsi ako naftovy. Bez rozdielu ci premium palivo alebo obycajne. Citovat
Raiser Odesláno 19. únor 2012 Autor Odesláno 19. únor 2012 Tak dneska plus 5 stupňů a auto u kamaráda v temperované nádrži.Cesta k pumpě cca 1 Km.Snaha natankovat verva diesel neúspěšný.Vešlo se jen za 61 Kč a hladinka ve víčku nádrže. Zpět do garáže s kanystrem vervy a novým trychtýřem z pumpy s tou delší hadicí.Pokus natankovat s kanystru selhal.Dojezd 125 Km. Nějaký nápad :(:myslim Citovat
Raiser Odesláno 20. únor 2012 Autor Odesláno 20. únor 2012 Problém vyřešen: Velké díky HonzoviZ,který mi po telefonu vysvětlil co je mému pažoutkovi. Takže: Vše se stalo s tankováním s klíčky v zapalování na druhé poloze. Pažout při zapnutém zapalování si prý pamatuje poslední poslední stav paliva a nedojede (neukáže) to co přibylo.Takže rada je taková.Najet co nejvíce km a potom s vypnutým zapalováním a klíčema venku (nejlépe) natankovat do plna,tak aby palivoměr změnil stav po otočení klíčkem na druhou polohu.Takže já se snažil jako vůl dotankovat plnou nádrž. Prý je tato anomálie u pažouta slabůstkou. Rada druhá: Nenechávat při tankování manželku poslouchat Mp3 z disku se zapnutým klíčem.Prostě jí to vypnout a vyhnat na mráz :papa Citovat
JanoRS Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 zaujimavé mne bolo podozrive to že si dotankoval tie dva litre - 61Kč, som tak rozmýšlal kam asi sa to palivo pri údajne zaseknutej klapke mohlo stratiť Na 307 sa tankovať s klúčom v zapalovaní nedá tak dúfam, že sa mi to nestane Citovat
Judes Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Pažout při zapnutém zapalování si prý pamatuje poslední poslední stav paliva a nedojede (neukáže) to co přibylo. To by som pochopil že si to pamätá posledný stav paliva a neukáže natankované množstvo ale čo bola príčina že ti palivo nestekalo hrdlom do nádrži a zostalo stáť v ňom. Je tam tá klapka a otvára len keď je kľúčik v nulovej prípadne vybratý? Citovat
koblih69 Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Myslím, že tím problémem byla plná nádrž ně? Citovat
Judes Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 S plnou nádržou hádam nešiel tankovať , keď sa autom jazdí tak aj bez palivomeru vie že približne koľko je v nádrži aspoň podla ubehnutých kilometrov (ak si pri natankovaní vynuluje počítadlo). A keď sa mu tam vošli len dva litre tak prakticky musel tankovať nedávno predtým ak mal plnú nádrž . Citovat
JanoRS Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 .... vyzera to tak ako keby palivomer nezaznamenaval od vtedy žiadne tankovanie lebo postupne ukazoval menej a menej..... ked išiel tankovať s 1/2 nadržou tak asi asi nevšimol že palivomer sa nepohol (ja si tiež niekedy nepozriem kolko mi po natankovani ukazuje hlavne ked pri pumpe stoji nejaka pekna holka ) a ked šiel tankovať 2x tak už natankoval do plna ale vošlo tam možno 15l a podla palivomeru malo vojst 30 tak si myslel ze sa zasekla klapka ..... ale skôr nám to vysvetlí on Citovat
Raiser Odesláno 21. únor 2012 Autor Odesláno 21. únor 2012 Stalo se to takhle.Dcera s přítelem za asistence řvoucího rádia natankovali plnou nádrž.Klíčky v zapalování si pustila má blonďatá dcera a on tankoval.Palivoměr nezaznamenal změnu a nikdo si toho nevšiml.Já ve stresu a nevědíc o tom,že tam někdo naftu tankoval se už jen stresoval,že to nejde.Včera mi to skoro zeťák řekl,když se vrátil z praxe záchranáře,že to nejni možné a já volal HonzoviZ.Takže jsem se snažil dotankovat plnou.Těch cca 63 Kč za navtu odpovídá vzdálennost Soběslav - Planá nad Lužnicí.Teď budu jezdit,aby se to vyjelo a natankuju bez klíčů jak poradil HonzaZ,aby se to srovnalo. Citovat
Joozino Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 kokso, este takéto nieco existuje ?!?! ale dobre vediet Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.