seemi Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 Ahoj chlapi, mám problém s řazením.. při plynulé jízdě se auto mezi 3-4 a 4-5 stupněm nějak podivně třepe, a stalo se mi párkrát, že při větší akceleraci převodovka šla do neutrálu a teprve potom tam skočila asi 4ka..!! Neporadí mi někdo o co by mohlo jít?? Byl jsem s tím v Peugeotu, a tam jen vyměnili olej v převodovce, a že prý tam nic špatného není, ale musím říct že jejich názor není objektivní, protože auto jsem od nich zakoupil před týdnem, a určitě to nechtějí opravovat na své náklady (garance skrytých závad) díky za radu:papa Citovat
seemi Odesláno 12. únor 2012 Autor Odesláno 12. únor 2012 Ještě bych měl asi podotknout, že auto je i na LPG, a říkali něco na způsob toho, že plyn špatně \"komunikuje\", a tím udajne řídící jednotka dostává špatné info. ?? Co si o tom myslíte?? Dík Citovat
Tomin0007 Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 Zkusil bych zajet do nějakého jiného (nejlépe neautorizovaného) servisu, abych měl různé pohledy a názory, pak zajel do toho tvého a konzultoval bych to s nimi. Záleží, jaký mají přístup. Úplně nejlepší by bylo zeptat se kluků tady, jestli nemají kontakt na servis, který se zabývá přímo automatickýma převodovkama. A to špatné řazení dělá i při vypnutém LPG?? (nejsem odborník, jen bych na to šel vylučovací metodou...) Měj se Citovat
ozzy56 Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 jo, sjeď do servisu,který ze zabývá autom. převodovkama Citovat
jofo Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 U tychto 6 stupnovych automatoch sa zvykli takto prejavovat zle hydromenice, alebo regulacne ventile. Asi by som zasiel niekde do servisu automatickych prevodoviek. Citovat
seemi Odesláno 13. únor 2012 Autor Odesláno 13. únor 2012 Zkusil bych zajet do nějakého jiného (nejlépe neautorizovaného) servisu, abych měl různé pohledy a názory, pak zajel do toho tvého a konzultoval bych to s nimi. Záleží, jaký mají přístup. Úplně nejlepší by bylo zeptat se kluků tady, jestli nemají kontakt na servis, který se zabývá přímo automatickýma převodovkama. A to špatné řazení dělá i při vypnutém LPG?? (nejsem odborník, jen bych na to šel vylučovací metodou...) Měj se [/rquote Díky za odpověd!! Zkoušel jsem to pochopitelně i bez LPG, a bohužel to dělá taky! Zajímavé, že to blbne více při poklidném městském provozu, to trnu každým rozjezdem co se bude dít.. Nepříjemné!! zajedu do nějakého neautorizovaného servisu, a uvidíme.. Díky Citovat
seemi Odesláno 13. únor 2012 Autor Odesláno 13. únor 2012 Jinak pokud někdo ví o nějakém odborníkovi, uvítal bych info.. nejlépe severní morava.. Díky Citovat
jofo Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Ja som bol v KAPS.cz Niekto ma zle skusenosti, niekto dobre. ja osobne som s nimi nemal ziaden problem a co viem tak k nim chodi vela ludi zo slovenska tiez. Zavolaj im a povedz co ta trapi. Mozno ti pomozu. Citovat
dzavel Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Nemám osobní zkušenost. Ostrava - Vítkovice http://www.automatickeprevodovky.com/index.html V diskuzích hodně chválí uživatele lubomt - Martin - SK. Citovat
Tomin0007 Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Pokud jsi z okolí Šumperka, tak vřele doporučuji pány Nečasovy ze Zábřeha. Jsou to machři na slovo vzatí a zabývají se výhradně Peugeoty. Ikdyž pravda já mám manuál, ale s automatama mají určitě taky bohaté zkušenosti. Ale hlavně, jsou to opraváři a ne autorizovaní výměňáři dílů. Zkus jim zavolat, a domluvit se s nimi. Citovat
seemi Odesláno 14. únor 2012 Autor Odesláno 14. únor 2012 Pokud jsi z okolí Šumperka, tak vřele doporučuji pány Nečasovy ze Zábřeha. Jsou to machři na slovo vzatí a zabývají se výhradně Peugeoty. Ikdyž pravda já mám manuál, ale s automatama mají určitě taky bohaté zkušenosti. Ale hlavně, jsou to opraváři a ne autorizovaní výměňáři dílů. Zkus jim zavolat, a domluvit se s nimi. Díky, a telefon bys na ně náhodou neměl?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.