Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chlapi, mám problém s řazením.. při plynulé jízdě se auto mezi 3-4 a 4-5 stupněm nějak podivně třepe, a stalo se mi párkrát, že při větší akceleraci převodovka šla do neutrálu a teprve potom tam skočila asi 4ka..!! Neporadí mi někdo o co by mohlo jít??

Byl jsem s tím v Peugeotu, a tam jen vyměnili olej v převodovce, a že prý tam nic špatného není, ale musím říct že jejich názor není objektivní, protože auto jsem od nich zakoupil před týdnem, a určitě to nechtějí opravovat na své náklady (garance skrytých závad)

díky za radu:papa

Odesláno

Ještě bych měl asi podotknout, že auto je i na LPG, a říkali něco na způsob toho, že plyn špatně \"komunikuje\", a tím udajne řídící jednotka dostává špatné info. ?? Co si o tom myslíte?? Dík

Odesláno

Zkusil bych zajet do nějakého jiného (nejlépe neautorizovaného) servisu, abych měl různé pohledy a názory, pak zajel do toho tvého a konzultoval bych to s nimi. Záleží, jaký mají přístup. Úplně nejlepší by bylo zeptat se kluků tady, jestli nemají kontakt na servis, který se zabývá přímo automatickýma převodovkama.

A to špatné řazení dělá i při vypnutém LPG?? (nejsem odborník, jen bych na to šel vylučovací metodou...)

Měj se :papa

Odesláno

U tychto 6 stupnovych automatoch sa zvykli takto prejavovat zle hydromenice, alebo regulacne ventile. Asi by som zasiel niekde do servisu automatickych prevodoviek.

Odesláno
Zkusil bych zajet do nějakého jiného (nejlépe neautorizovaného) servisu, abych měl různé pohledy a názory, pak zajel do toho tvého a konzultoval bych to s nimi. Záleží, jaký mají přístup. Úplně nejlepší by bylo zeptat se kluků tady, jestli nemají kontakt na servis, který se zabývá přímo automatickýma převodovkama.

A to špatné řazení dělá i při vypnutém LPG?? (nejsem odborník, jen bych na to šel vylučovací metodou...)

Měj se :papa[/rquote

Díky za odpověd!! Zkoušel jsem to pochopitelně i bez LPG, a bohužel to dělá taky!:(

Zajímavé, že to blbne více při poklidném městském provozu, to trnu každým rozjezdem co se bude dít.. Nepříjemné!!:roll

zajedu do nějakého neautorizovaného servisu, a uvidíme.. :myslim

Díky :papa

Odesláno

Ja som bol v KAPS.cz Niekto ma zle skusenosti, niekto dobre. ja osobne som s nimi nemal ziaden problem a co viem tak k nim chodi vela ludi zo slovenska tiez. Zavolaj im a povedz co ta trapi. Mozno ti pomozu.

Odesláno

Pokud jsi z okolí Šumperka, tak vřele doporučuji pány Nečasovy ze Zábřeha. Jsou to machři na slovo vzatí a zabývají se výhradně Peugeoty. Ikdyž pravda já mám manuál, ale s automatama mají určitě taky bohaté zkušenosti. Ale hlavně, jsou to opraváři a ne autorizovaní výměňáři dílů. Zkus jim zavolat, a domluvit se s nimi. :papa

Odesláno
Pokud jsi z okolí Šumperka, tak vřele doporučuji pány Nečasovy ze Zábřeha. Jsou to machři na slovo vzatí a zabývají se výhradně Peugeoty. Ikdyž pravda já mám manuál, ale s automatama mají určitě taky bohaté zkušenosti. Ale hlavně, jsou to opraváři a ne autorizovaní výměňáři dílů. Zkus jim zavolat, a domluvit se s nimi. :papa

Díky, a telefon bys na ně náhodou neměl??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...