Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Palete: Vlákno s tímto srazem tu je od poloviny února, tudíž byl dostatek času si jej \"najít\". Já s Citreonem nemám vůbec problém. Snad příště dorazíš. Na podzim určitě něco připravím :)

Odesláno
Medvěde, to nemyslíš vážně, že nechceš ve spanilce např. Citroeny, že ne!

Edit:

Jak se tedy podle Tebe dostanu na srazu (kam podle Tebe můžu) z bodu A do bodu B, pokud tam všichni pojedou spanilkou jak bývá zvykem? Pojedu tedy kilometr před Vámi nebo kilometr za Vámi?

Dekuji předem za odpověď!

[upravil dne 22/4/12 15:02 od Bigbadjohn]

C8 je identická s 807ou a tak si jiné značky ani nikdo nevšimne. Když by ale uprostřed kolony jel třeba Marlin s BMW, už by to vypadalo poněkud zvláštně - když by jel za kolonou, zase není důvod to řešit, za kolonou může jet přece cokoli.

A neurážej´ se, :D:papa víš sám, jak to na srazech chodí.

Kolega píše, že má Berlouše - to je taky záměnný s Parťákem, takže no stres.

Odesláno

Jenom včera řidiči tý černý A6 bylo v koloně trapně :D U mě taky původně hrozilo, že pojedu na sraz Fordem, ale dopadlo to, že jsem jel lvem. :) byl jsem ujištěn, že i tak by to nebyl problém.

Odesláno

Jenom včera řidiči tý černý A6 bylo v koloně trapně :D U mě taky původně hrozilo, že pojedu na sraz Fordem, ale dopadlo to, že jsem jel lvem. :) byl jsem ujištěn, že i tak by to nebyl problém.

Guest Scratch
Odesláno

Jimmy: :D:D:D:D:D:D

Marlin s BMW by tam vypadal jako blbec :D

za me - ve spanilce jen Peugeot, to ostatni pred, nebo po :)

Odesláno

Radim: vsak v pohode. nevim jak to je u tebe, ale ja pokud neco na mobilu napisu (jakoze jsem pres mobil na netu uz pres rok, takze nemam ani pc...) a pak zmacknu nekolikrat za sebou \"zpet\" tak se prispevek napise dvakrat... proc tomu tak jest netusim :)

Odesláno

Tak za sebe Vám mohu říci,že na srazu jsem byl poprvé,trochu jsem byl ostýchavý,Dzana.m příjemně překvapil-vždyť je to trutnovák, a byli jsme velice spokojeni a VŠICHNI JSTE PERFEKTNÍ PARTA,která se jen tak nevidí.

Odesláno

Času jsi měl dost ne? :D Když jsi přijel o pár akademických desetiminutovek později :D Už na tý benzince v Hradci jsme pochopili tvoji přezdívku. :) dzana.m by mohl vyprávět :D

[Edited on 22/4/12 22:28 by radim.1008]

Odesláno

Vytvářím reportáž ze srazu, dovolím si použít fotografie, které zde budou uveřejněny. Prosím tedy další fotografující o momentky, aby reportáž byla co nejhodnotnější. :papa

PS: Ocením fota z oběda a ze spanilé jízdy (klidně i foto z vojenského prostoru) případně, zda někdo fotil všechny Peugeoty v Přerově (pohled od zámku) nebo v Čelákovicích na parkovišti.

[upravil dne 23/4/12 10:23 od MilanF1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...