zpozdilek Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 tak prijed do hradce a pojed s nama v kolone uz .. Citovat
zpozdilek Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 ano z hradce kralove v 8h už tam budou kluci na benzince Citovat
zpozdilek Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 od toho nejvetsiho kruhace jak je luk oil .. naproti je agip /kruhac je u trotiny/ Citovat
dzana.m Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 hned ten první co přijiždím od jaromeře a davam se pak do centra tak po levý straně Citovat
dzana.m Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 tak ja tam dorazym kdyštak počkejte chvylku budu vyjíždet o pul sedmý s trutnova:) Citovat
zpozdilek Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 ok...jsem ji nevidel, ani nevim jak vypada, myslim ta tvoje ? Citovat
dzana.m Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 pockame, a cim prijedes pošli mi číslo na mobil kdyby neco se vyštěnilo dík Citovat
Gabriel 307 Odesláno 21. duben 2012 Odesláno 21. duben 2012 Tak ja asi nedorazím,noční byla na:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik přes den jsem byl dělat rozvody s kterými jsem počítal ve čtvrtek a ne v pátek před noční.Všem se omlouvám a hlavně zpozdilkovi a Milanovi.To mám za sebou teprve první noční a neumím si představit jak bych fungoval v práci kdyby jsem dorazil na sraz a to mám ještě dvě noční.Zpozdílku,nech ty samolepky u Milana(spoluorganizátor srazu) buď ať ti je zaplatí Milan a ja mu to dám když si pro ně zajedu,nebo ti to pošlu na účet.Ještě se rozhodnu když si dám doma studenou sprchu. Citovat
MilanF1 Odesláno 21. duben 2012 Autor Odesláno 21. duben 2012 Já je klidně vezmu, není problém. Škoda, že nedorazíš, ale co se dá dělat, snad někdy příště. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. duben 2012 Odesláno 21. duben 2012 A joo, ja tam byl fakt napsanej, pokud se toho dožiju. Psal jsem jen že jedu pokud neumřu a pak už to nehlidal. Pak se to nějak změnilo s tim Grillmasters a ja to uplně vypustil, nevšimnul jsem si že jsem napsanej na začatku mezi učastnikama. No jo no, tak jsem se toho nedožil:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.