Smudla_22 Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Nazdárek Protože mi odchází domácí kino, začínám se zajímat o koupi \"náhrady\". Už je ale jiná doba tak jsem uvažoval o centru s diskem, ale zas mne štve že to nemá výstup na repro a u kina že není disk a připojen na net. Proto prosím o radu co byjste doporučili, nebo sami zvolili? Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 jsem pro kvalitni ntb, dobrou telku, super kabely, kvalitni repro a internetove pripojeni, a mas to vyresene Citovat
lape Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Jednoznačně multimediální centrum.Proti kvalitnímu a nakonec i nekvalitnímu ntb to stojí pár korun a zvládá to téměř vše.Osobně mám ASUS HDP-R1 a maximální spokojenost.Stálo to pár korun a zatím to nezvládlo jen ts soubor nahraný ze sateliltu.Mám to teda bez HDD,páč ten mám externí 2TB a ani jsem to s diskem nechtěl kvůli větrákům.Ale jinak super.Proti ntb další výhody,že nemusíš běhat přepínat filmy,případně zvuky atd.Kámoš taky řešil jestli jet přes ntb nebo něco koupit a nakonec koupil,páč jak sám říkal,nechtělo se mu pořád běhat k ntb a ladit fromát obrazu,zvuku vybírat film u ntb atd.Td jen leží jak baron hnida a ovladačem tomu šéfuje Citovat
Smudla_22 Odesláno 11. únor 2012 Autor Odesláno 11. únor 2012 ntb se mi nezdá jako kompaktní řešení U mmc se mi zas nelíbí že z toho nedostanu \"rovnou\" zvuk pro repro (nebo nevím jak to udělat), abych nemusel používat další skříňku (resiver, nebo to kino) u kina se mi líbí že z to ho hned dostanu zvuk, ale chybí tomu připojení k netu a disk Lape jak máš vyvedený zvuk? Citovat
kveton Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 no nevim, ntb jako domácí centrum? než to zapojíš, všude se válej kabely atd. Já osobně pořídil plnohodnotný multimediální centrum, hezkej case černej hliník, do toho klasickej pc a Win7 s XBMC s konektorem na CSFD a naprostá spokojenost. Hodí se to pod telku, vypadá to dobře a daj se na tom klidně pařit hry, inetrnetit, koukat na telku i na filmy osobně bych doporučil toto řešení Citovat
matii Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Taky jsem pro centrum. Časem do toho taky jdu, proto jsem si do začátku pořídil PC s vyndavacím HDD. Citovat
Dave_k Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 Máme TV s ethernetem a supr. Je propojená do domácí sítě a přes TV si vyberu film v PC a už to hraje. K TV jsme pořídili domácí kino a zatím žádnej problém. Jediná nevýhoda, že musí být PC zapnuté. P.S. Myslím, že už jsou domácí kina s připojením do sítě. [upravil dne 11/2/12 11:27 od Dave_k] Citovat
Edison Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 A-V receiver, domácí server, který lze použít k mnohem více věcem, než jen jako multimedia server (od routování, firewall, fileserver, gate pro nejrůznější aplikace... Průměrná TV dnes tak jako tak přehrává i z připojenýho HDD, fajly ze sítě/internetu... Přehrávat pak z NTB připojenýho přes WiFi, telefonů, smatrfonů... už není problém. Citovat
Smudla_22 Odesláno 11. únor 2012 Autor Odesláno 11. únor 2012 Edisone - asi máš pravdu že by telka už dnes mohla zvládnout víc věcí než jen pouštění filmů pak mi opravdu bude asi stačit kino, nebo reciever a externí disk a bude po ptákách Citovat
lape Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 No já nejsem zase takový fajnšmekr a náročný člověk,takže to mám spojené jen HDMi kabelem,tudíž jde zvuk do TV,nemám žádné repro zvlášť.Jinak to má optický výstup a pak ještě cinche,ale jak říkáš je potřeba reciever. [upravil dne 11.2.2012 03:02 PM od lape] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.