Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Domácí kino, nebo multimediální centrum??

Recommended Posts

Odesláno

Nazdárek

Protože mi odchází domácí kino, začínám se zajímat o koupi \"náhrady\". Už je ale jiná doba tak jsem uvažoval o centru s diskem, ale zas mne štve že to nemá výstup na repro a u kina že není disk a připojen na net.

Proto prosím o radu co byjste doporučili, nebo sami zvolili?

Guest Scratch
Odesláno

jsem pro kvalitni ntb, dobrou telku, super kabely, kvalitni repro a internetove pripojeni, a mas to vyresene :D

Odesláno

Jednoznačně multimediální centrum.Proti kvalitnímu a nakonec i nekvalitnímu ntb to stojí pár korun a zvládá to téměř vše.Osobně mám ASUS HDP-R1 a maximální spokojenost.Stálo to pár korun a zatím to nezvládlo jen ts soubor nahraný ze sateliltu.Mám to teda bez HDD,páč ten mám externí 2TB a ani jsem to s diskem nechtěl kvůli větrákům.Ale jinak super.Proti ntb další výhody,že nemusíš běhat přepínat filmy,případně zvuky atd.Kámoš taky řešil jestli jet přes ntb nebo něco koupit a nakonec koupil,páč jak sám říkal,nechtělo se mu pořád běhat k ntb a ladit fromát obrazu,zvuku vybírat film u ntb atd.Td jen leží jak baron hnida a ovladačem tomu šéfuje :D

Odesláno

ntb se mi nezdá jako kompaktní řešení :(

U mmc se mi zas nelíbí že z toho nedostanu \"rovnou\" zvuk pro repro (nebo nevím jak to udělat), abych nemusel používat další skříňku (resiver, nebo to kino)

u kina se mi líbí že z to ho hned dostanu zvuk, ale chybí tomu připojení k netu a disk :(

Lape jak máš vyvedený zvuk?

Odesláno

no nevim, ntb jako domácí centrum? než to zapojíš, všude se válej kabely atd.

Já osobně pořídil plnohodnotný multimediální centrum, hezkej case černej hliník, do toho klasickej pc a Win7 s XBMC s konektorem na CSFD a naprostá spokojenost. Hodí se to pod telku, vypadá to dobře a daj se na tom klidně pařit hry, inetrnetit, koukat na telku i na filmy

osobně bych doporučil toto řešení

Odesláno

Máme TV s ethernetem a supr. Je propojená do domácí sítě a přes TV si vyberu film v PC a už to hraje. K TV jsme pořídili domácí kino a zatím žádnej problém. Jediná nevýhoda, že musí být PC zapnuté.

P.S. Myslím, že už jsou domácí kina s připojením do sítě.

[upravil dne 11/2/12 11:27 od Dave_k]

Odesláno

A-V receiver, domácí server, který lze použít k mnohem více věcem, než jen jako multimedia server (od routování, firewall, fileserver, gate pro nejrůznější aplikace... Průměrná TV dnes tak jako tak přehrává i z připojenýho HDD, fajly ze sítě/internetu... Přehrávat pak z NTB připojenýho přes WiFi, telefonů, smatrfonů... už není problém.

Odesláno

Edisone - asi máš pravdu že by telka už dnes mohla zvládnout víc věcí než jen pouštění filmů :)

pak mi opravdu bude asi stačit kino, nebo reciever a externí disk a bude po ptákách ;)

Odesláno

No já nejsem zase takový fajnšmekr a náročný člověk,takže to mám spojené jen HDMi kabelem,tudíž jde zvuk do TV,nemám žádné repro zvlášť.Jinak to má optický výstup a pak ještě cinche,ale jak říkáš je potřeba reciever.

[upravil dne 11.2.2012 03:02 PM od lape]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...