KoudaK Odesláno 24. únor 2013 Odesláno 24. únor 2013 Jo a ještě prý existuje jakéjsi minikolík kteréj se klapne na přepážku a onroztahuje dirky a člověk pak nechrápe.. http://www.vltava2000.cz/cetkytretky/goodsdetail.asp?strGoodsID=YW006&lngDepartmentID=44 Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. únor 2013 Odesláno 25. únor 2013 ja posledni dobou chrapu tak, ze se uz slysim, a chrapu normalne pri pustenem filmu, v pozici na boku, na brise, no nevim, co s tim faktem je, zhubnout, ale myslim, ze to tolik nepomuze a v tehle poloze chrape i pes.... a to je pak koncert ada jednou taky chrapala, pak si na sebe zamlaskala a byl klid :D [upravil dne 25/2/2013 08:51 od Scratch] Citovat
Smudla_22 Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 Petře jak jsi dopadl? já s tím budu muset asi taky něco akutně dělat jináč mi žena nedá spát Citovat
Goldinka Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 Co si pořídit tohle? http://www.novinky.cz/zena/styl/250923-roboticky-medved-vam-pomuze-proti-chrapani-muzete-se-s-nim-i-mazlit.html A nebo zajít do spánkového centra: http://www.homolka.cz/cs-CZ/oddeleni/specializovana-centra/centrum-pro-poruchy-spanku.html ... Citovat
Smudla_22 Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 njn homolka je pro mě trochu z ruky a místo medvěda mám v posteli ženu, která se mnou vždy zaklepe, když začnu chrápat Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 Petře jak jsi dopadl? já s tím budu muset asi taky něco akutně dělat jináč mi žena nedá spát zatím mám za sebou vyšetření. A jelikož pres prázdniny rekonstruovali spankove centrum s tím že si mám na začátku září zavolat a kdyžtak se objednat.jinak říkal že mandle mi nechá a jestli nebude problém s dýcháním tak mi akorát upraví povisle patro v hubě. Citovat
P607Olda Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 Spát na břiše. Problém je jedině v tom, že když si ležíš na tváři (líce), tak mohou téct sliny (nejen že si tlačíš na slinnou žlázu, ale ústa se nakřiví a \"netěsní\":D) - je potřeba se naučit podepírat si rukou na spánku. Řešení je to levné a nebolestivé. Vlastně už jsem to psal 10.2.2012... [upravil dne 20.8.2013 10:41 od P607Olda] Citovat
Marcel00 Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 zmena zivotospravy a menej prejedania sa po 17hodine. toto jedine u mna zabralo. chrapem vzdy ked som unaveny, nevyspaty niekolko dni za sebou a hlaven... hlavne sa snazim nejest po 17 hodine tazke jedla... toto jedine je zarukou toho ze chrapat nebudete. zaujimave ze vysoke percento chrapajucich ludi ma nadvahu Citovat
Smudla_22 Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 No 85Kg / 185cm snad není nadváha je pravdou, že po 17 občas večeřim (jako správný tatínek) navečeřet, umýt, podívat se na večerníček a spát pak můžeme mít chvilku s maminkou Citovat
Goldinka Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 Spaní na břiše si myslim řešení není... vector mohl spát v jakékoli poloze a zařezával tak jako tak. Ad buzení - je to prý správně, když je chrápající člověk buzen v noci, protože se prý může díky chrápání začít dusit. Navíc se sám pořádně nevyspí (mi bylo řečeno, a i tomu celkem věřim). Takže my co druhé budíme, to dělám krom vlastního pohodlí a chtění se vyspat, i pro zdraví těch chrápalů V neposlední řadě... Ten kdo chrápe, samozřejmě nikdy nechrápe a chrápe jen ten, kdo jej budí :D Citovat
Guest StibTo Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 aha takze zadny celou pizzu ve 22h ? Saaaakra Citovat
Guest servisman Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 řešení je jednoduchý druhá půlka jde spát jinde , taky spíme odděleně , horší bylo , když začal chrápat pes , ale tam stačilo zamlaskat a podrbat pod krkem Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. prosinec 2013 Odesláno 7. prosinec 2013 Petře jak jsi dopadl? já s tím budu muset asi taky něco akutně dělat jináč mi žena nedá spát zatím mám za sebou vyšetření. A jelikož pres prázdniny rekonstruovali spankove centrum s tím že si mám na začátku září zavolat a kdyžtak se objednat.jinak říkal že mandle mi nechá a jestli nebude problém s dýcháním tak mi akorát upraví povisle patro v hubě. tak ze včerejška na dnešek jsem spal ve \"spankovem centru\" . v osm večer jsem nastoupil , v devět jsem na hrud dostal krabičku, na prst senzor a k nosu hadičku. vzhledem k tomu že jsem měl v pátek ranní a vstaval v 5 a ve čtvrtek odpolední do pulnoci byl předpoklad že unavou budu chrapat jako prase. ranní probuzeni v šest za silného hluku z chodby kdy si nejake zenske stezovali sestre a protože me dost bolelo horni patro coz bylo vždy díky silnému chrapani, polilo me horko ze ten hluk je kvůli mne. prej sem fest chrapal ale důvod stiznosti byl jinej, vypovědělo jim v noci v pokoji topeni a oni tam mrzli a správce budovy se na ne vyprdnul tak se tam hlasiteji domahali tepla. výsledek mereni a další postup budu vedet v patek odpoledne , na pultreti jsem objednan .dam echo co bude dal. Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. prosinec 2013 Odesláno 14. prosinec 2013 Tak vysledek ten je ze apnoe nebo jak se to rika se mne tyka, jinak krabicka velmi chytra, ukazala jak chrapu jestli pritom lezim naboku ci zadech.jak dycham jak vyuzivam plice,jak mam okyslicenou krev a hlidala i tep. Jinak dle grafu jsem chrapal od desiti do sesti v kuse a v mire vetsi nez je pro ne obvykle. V pondeli si mam cinknout o terrmin. Cekaji me tri dny v nemocnici. Zbavej me krcnich mandli,, zmensi takovej ten boxovaci pytel v zadu v hube a vyrezou kus okolo nej. Platim jen material jakysi nuz na jednou pouziti. Teda jeho cepel za 500,-. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 14. prosinec 2013 Odesláno 14. prosinec 2013 Uf, tak to budu držet palce a dej vědět. Já svůj problém začal řešit letos v květnu. Změnil jsem totálně životosprávu, žádnej - či minimum alkoholu, koupili jsme si kola, začal jsem jinak a víc jíst, výsledkem je -18kg a nechrápu ani na zádech. Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. prosinec 2013 Odesláno 14. prosinec 2013 Rikam to pro sebe nerad ale doktor rekl ze u mne to vahou neni. Coz neznamena ze s tim nic delat nehodlam. Pohybu mam dost.alkohol uz davno neznam. Jidlo je horsi ale odbouraal jsem aspon korenene a smazene. Pravidelne snidam. Citovat
Print Odesláno 14. prosinec 2013 Odesláno 14. prosinec 2013 Jak už tu bylo řečeno .... Nadváha= velké riziko že budete chrápat ( ale není to tak u všech jedinců ) Táta měl daváhu cca 10 kilo a chrápal ... vzal jsem si ho na požádání Mamky do párady a za 2 měsíce měl Táta dole 13 kilo a od té doby nechrápe od té doby mi Mamka uvaří na Nedělní oběd co chci [upravil dne 14/12/13 20:49 od Print] Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 tak zákrok je naplánovanej na 10.unora , pak dam echo. Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Jak už tu bylo řečeno .... Nadváha= velké riziko že budete chrápat ( ale není to tak u všech jedinců ) Táta měl daváhu cca 10 kilo a chrápal ... vzal jsem si ho na požádání Mamky do párady a za 2 měsíce měl Táta dole 13 kilo a od té doby nechrápe od té doby mi Mamka uvaří na Nedělní oběd co chci [upravil dne 14/12/13 20:49 od Print] To umim taky shodit 13kg za dva mesice akorat ta ruka uz asi nedosroste ... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Tome, ty to nepotřebuješ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.