Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

šroub není

benzín vysaješ zapojením čerpadla v nádrži přímo na baterku, hadičku zapoj přímo na čerpadlo (ta hrubší), nebo se dá napojit na spoj pod kapotou...

[upravil dne 7/2/12 21:10 od ozzy56]

Odesláno

pise mne to antipollution faulty auto nejede uz je to asi po treti a vzdy mi v servise rekli ze je to nekvalitni benzin chybu smazaly a auto zase na chvili jelo kdyz to bylo potreti prodali mne neco jako aditiva tech je to v plechovce dyli mne dve pry to pomuze ale po asi mesici auto zese nejede. poradite

Guest mischko11
Odesláno

nejazdis kratke trasy ? a druha vec aky motor je tam ? a kde tankujes ? dovod vycerpania paliva ?

[upravil dne 7/2/12 21:39 od mischko11]

Odesláno

duvod vycerpani paliva: pry je tam voda mam to vypustit vymnenit pal.filtr pokud je tam. dat aditiva nalit nejaky lepsi nechat vymazat chybu a mnelo by to byt ok. vlastne s tim jezdi tata a tankuje v OMO.

ma najeto 20tis. na ze jsem mu to koupil v zari 09 tak je to myslim dost malo.

motor 1,4 trasa max. do 20km :roll

Guest mischko11
Odesláno
duvod vycerpani paliva: pry je tam voda mam to vypustit vymnenit pal.filtr pokud je tam. dat aditiva nalit nejaky lepsi nechat vymazat chybu a mnelo by to byt ok. vlastne s tim jezdi tata a tankuje v OMO.

ma najeto 20tis. na ze jsem mu to koupil v zari 09 tak je to myslim dost malo.

motor 1,4 trasa max. do 20km :roll

tym mam chapat 1.4 vti? kazdopadne tomu motoru skodia kratke jazdy su na to citlive

Odesláno

neeee je to klasika 1,4 8ventil

jj slisel jsem to tke ze vti je citlive na kratsi cesty ale to by nemnel byt duvod k nefunkcnosti auta.

T jsem zvedam co mne ceka s 308 1,6 vti uz ted se desim

Guest mischko11
Odesláno

pokial nebudes jazdit kratke jazdy ktore su max zabijak v tejto zime tak hadam nic zlee

Odesláno

ten sami problem uz tam byl 3x pokazde jim diagnostika rekla je problem v palivu. Chybu vymazali dalo se tam aditivum a zese to jelo. Ted uz budou menit filtr pokud to teda vubec auto ma. A pak se uvidi co dal.

Odesláno

nazdar nemáš pod zadními sedačkami prístup k nádrži?K plavaku konkretne.U mna stačilo povoliť 1 velku maticu a už sme sa rýpali v nádrži.Ale to bol p405 ale možno system bude podobny

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...