Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Znacka palivoveho filtru

Recommended Posts

Guest Cacko15
Odesláno

Ahojte.

Pozna prosim vas niekto z vas znacku palivoveho filtru ALCO?Na 407,1,6HDI.

Znama robi s autodielmi a ponukla mi tuto znacku,len neviem,ci je o.k.nerad by som kupil daku hovadinu...

Dakujem.

Odesláno

ja som menil pred zimou a vsadil som na kvalitu, čiže Purflux (predtým tam bol tiež)

s palivákom by som neexperimentoval...:bojim

no neviem, či ho robia aj pre 1.6( ja mám 2.0, tam sa mení len vložka) ale myslím že áno.

Guest Cacko15
Odesláno

na 1,6 sa meni cely palivak,tam sa neda menit vnutro...

ale preto sa pytam,lebo tieto filtre nepoznam.

ale UFI mi pride ako to vyhodnejsie riesenie...

Odesláno

veď ja viem, že sa mení celý filter, to ešte neznamená, že ho Purflux nerobí

mne sa vidí, že áno

inak tu sa filtre preberali:

=takže ho robia

Odesláno

UFI

Obchodná značka UFI – Universal Filter International – je svetovo známa kvalitou produktov, inováciami technických riešení a vysokou profesionalitou svojich konštruktérov. Prísnym dodržovaním princípov kvality – certifikát UNI EN ISO 9001 DNV – môže UFI zaručiť svojou obchodnou značkou kvalitu svojich produktov. UFI zaujíma stále významnejšiu rolu tiež v oblasti športu – medzi najdôležitejších zákazníkov patrí napríklad tým Ferrari Formule 1.

Odesláno

Alco je to nejlevnější co můžeš koupit. Nic kvalitního ale nečekej. Ke značkám co napsal Ozzy bych přidal ještě Champion - je levnější a kvalita je přijatelná. Nicméně u 407 používám Mann.

Odesláno

Využiju tohohle tématu. Předtím jsem měl fitr origo Peugeot a teď mám Mann, nicméně origo je skládaný podobně jako na foto. Je nějaký jiný slušný výrobce který dělá tyhle skládané filtry? Jednoznačně má ten skládaný výrazně větší filtrační plochu, takže myslím, že by to smysl určitě mělo...

post-25417-14109622176836_thumb.jpg

Odesláno

Díval jsem se na palivové filtry na 2.0 hdi 100 kw a zaujalo mně že jednotliví výrobci mají sice stejnou šířku,ale různou výšku.Filtron-76mm,Champion-75mm,Mann-73mm,Bosch-63mm.To už se mi zdá velký rozdíl?Myslíte,že se liší jen výškou filtrovací vrstvy?:myslim

Odesláno
Ten skladaný by mal byť Purflux, je to francúzsky výrobca a dodáva filtre do prvovýroby niekoľkých automobiliek.

jj, purflux je skladaný

keď som pred zimou filter menil, mal som tam tiež purflux, keďže

bolo auto dovezené z F, používajú ho asi aj v peugeot servisoch vo F

(bol menený 2009)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...