Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera sem potkal opravdové šídlo.

Teda škodu Octavia stříbrné barvy (čti f stříbrný metle) Okna totálně neprůhledná vkusnými

černými foliemi. Kola z nějakého důvodu lezla z blatníků (asi výrobní vada) a záď zdobil nápis Šídlo. Kromě toho tam byla ještě hromada dalších nápisů. Asi nejbrutálnější byl TDi. I bylo dokonce červené.

Malinko sem spěchal (čti 180) na černý most (ten den již potřetí)

Individuum najelo na odbočovací pruh poměrně rychle a hlavně ještě přes plnou čáru. Už sem se nechtěl cpát před něj, protože se podle všeho hodlalo namáčknout na toho před sebou a rozbít ho o svodidla. Jak jel rychle na odbočovacím pruhu, tak při samotném odbočení asi testoval brzdy, nebo co. V celém oblouku jel střídavě půl a střídavě metr a půl od pravého kraje. Já sem jel tak deset čísel od pravé čáry a sledoval znechuceně jeho slalom s tím, že až sjedeme dolů na tu dvouproudovku, tak je konečně předjedu oba. Kdyby alespoň kličkoval z radosti jak to v oblouku sedí, ale to ne…

Nepředjedu.

Nechal sem si malinko mezeru, při nájezdu šlápl na plyn, dal blinkr a zároveň s koncem plné čáry mezi pruhy vyrazil do leva.

No a šídlo po vteřině taky, bohužel bez pohledu do zrcátka a mě pod kola.

Přibrzdil sem a čekal až dokončí něco jako předjíždění. Bohužel se zařadil tak pozdě, že sem se nedostal před něj, ale jen před auto co předjížděl. Pak totiž končí levý pruh a napojuje s zprava další silnice.

Potom jsou zase dva pruhy, které prochází hezkou pravou zatáčkou s nehezky nerovným asfaltem a po asi 350metrech za ní teprve konči levý a přichází kruhový objezd.

Že se šídlo po tom co opět přibyl druhý pruh, zařadilo vlevo sem čekal, takže sem si zrychlil pravým pruhem tak na 110 (ty sem tam měl těsně před zatáčkou) a myslel si něco o hovadech. Trochu to sice hodí, ale budu hned pryč a ta zatáčka se dá projet ještě mnohem rychleji. Šídlo jelo stále v levém tak 80.

No a pak přišla ta zatáčka a debil přejel bez blinkru na vnitřek přimo v ní. To už sem měl světla vedle jeho nárazníku a během tak dvou vteřin bych vyjížděl z oblouku úplně před ním. Moc pěkně sem si zabrzdil v zatáčce a poměrně slušně sem si zamakal, abych neletěl přes odlehčená zadní kola ven. (být to v nižší rychlosti, nikdo by mě nedonutil brzdit) Dostal sem svůj nárazník na bezkontaktní vzdálenost (5cm) od jeho a po uvolnění brzd se ani nechal vytáhnout na vnějšek a nedokončil předjíždění jak sem byl v šoku. Pak mi před očima proběhnul obrázek jak ho škrtim a mlátim mu hlavou o betonový obrubník. To už sem podřazoval a seznamoval plyn s podlahou. Ve chvíli co mě turbo zarazilo do sedačky sem si uvědomil jak to krásně jede a jak auto (zase jednou) hezky reagovalo. Obrázek rozkřáplé hlavy vystřídalo přesvědčení o tom, že se to od takového imbecila šídlatýho dalo čekat. Zamával sem autem tak, že viděl oboje dveře a jak funguje samořiditelná zadní náprava, propálil kruháč a byl sem v tahu.

306 je antidepresivum tomu věřte a pozor na šídla.

Odesláno

Krása. Já mám vždycky chu? takovýhle hovada vychovat tak, že bych jim tankem ten jejich zázrak přejel...:mad:

Ale prosímtě, co je to ta samořiditelná zadní náprava? Mám ji snad taky?? Že o tom nevím...:o

Odesláno

Tak zrovna dneska jsem taky potkal jednoho i...ota v koktávce. Jedu nakupovat, samozřejmě, sobota odpoledne, plné parkoviště. Tak si stoupnu vedle místa, ze kterého se chystají odjet ti, co už mají nakoupíno. Čekám cca 5 minut na \"jisté\" místo k parkování. Co se nestane, sotva odjedou, tak se mi tam na..re jeden id..t v koktávce. A ještě se dívá způsobem \"o co jde, já tu byl první\".:mad::mad::mad:

Odesláno
Napsán autorem gvg

Krása. Já mám vždycky chu? takovýhle hovada vychovat tak, že bych jim tankem ten jejich zázrak přejel...:mad:

Ale prosímtě, co je to ta samořiditelná zadní náprava? Mám ji snad taky?? Že o tom nevím...:o

306 ma zadni napravu ulozenou tak, ze se pri jizde do zatacky sama drobet natoci a proto to lepe sedi v zatackach...

akorat nevim, jestli to mely vsechny modely, ale tipuju ze jo

Odesláno

Takový bych střílel...:mad:

Když se mi takovýho frajera podaří předjet a on si pořád nedá pokoj a najíždí, tak mu lehce ?uknu na brzdu. Jeden borec měl pak asi trochu horkou chvilku, protože se od něj kouřilo dobrejch 150 metrů. :D Některý jsou ale nepoučitelný a pak dochází k nejhoršímu... :(

Odesláno
Napsán autorem Ferry

To nedelas dobre, to se ti jednou vymsti a budes mit blba za krkem

Hm anebo v kufru. Zatím se (klepu to na zuby) žádnej na záda nepřilepil a hlavně když někoho takovýho vidím, tak beru raši škarpu. Pokud mi neprovede žádnou hnusárnu, tak se s nim nehonim.

Odesláno

Aha, tak proto si nemůžu ve Fábii dovolit to, co v 306. A já si furt řákám, že se mi to zdálo nějaký jinší, jen jsem nevěděl v čem...:o)

Napsán autorem Vvitty

Napsán autorem gvg

306 ma zadni napravu ulozenou tak, ze se pri jizde do zatacky sama drobet natoci a proto to lepe sedi v zatackach...

akorat nevim, jestli to mely vsechny modely, ale tipuju ze jo

Odesláno

Lidi jsou idioti. Jednou jsem predjel ve 120 pako v octavce jel 90 a ja spechal na rovnym useku domu. hrozne se ho to dotklo tak na to slapl pred jel me a zpomalil na 60 a vzdy kdyz jsem ho chtel predjet tak zrychlil az k dalsimu useku kde se predjizdet nedalo a zas zpomalil na 40-60. takhle to delal asi 10 km a pak odbocil do nakyho vydlakova, holt lidi jsou ruzni...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...