Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Lubk0 jak mi pak vysvetlis PSA modely

C1 vs 107

partner vs berlingo

expert vs jumpy

boxer vs jumper

807 vs C8

Bipper vs Nemo ......

Je rozdiel vyrabat \"rovnake\" auta, a je rozdiel vyrabat auta, ktore su si podobne, a konkuruju ci ... + neporovnavajme uzitkove auta na pracu :)

Napriklad 807,C8 a Fiat Ulysse ci jak sa mu nadava :) Az na kasnu, viacmenej identicke. C1,107 a myslim Toyota Aygo, zase :) Ale to je jedno. Su to nepodstatne modely automobilky ... Ktore su v portfoliu preto, aby tam boli, a aby uzavreli komplexne portfolio.

ALe vo finale si si sam odpvoedal, tie auta, o ktore naozaj IDE, su v dnešnej dobe neni rovnake :)

Takzne automobily su 208,308,508 ... V osobnej sfere hotovo ... U Citroenu to budu DS3,DS4 a DS5 tiek sa preda podla mna menej ako 508 ciek :)

Dnes uz automobilky zacinaju viac uvazovat :)

Samozrejme, ze sa najde este taky pripad, ale v globale si modely odlisuju stale viac :)

Odesláno

v praxi

206+/207 vs C3

308 vs C4

407/508 vs C5

5008 vs C4 grand picasso

vozy ds3,4 a připravovana 5 jsou uplne mimo a vuci peu nejsou žadne modely , leda srovnavat DS3 vs RCZ a DS4 vs 3008 ale to si myslim že určo nee

Odesláno

Ano :)

Toto su bezne vizie automobiliek, zachvilku je mozne ,ze sa odlišia uplne ...

• O 2 měsíce později...
Odesláno
DS5 :super, že by někdy do budoucna :myslim ,ale ty motory a převodovky mi moc nesedí - co vybrat? :myslim Má to hydr. pérování?

Dle toho ce jsem slyšel tak do DS5ky by něměl být vůbec Hydractive :roll Doufám že si to rozmyslí.. Jinak moc pěkné auto. Viděl jsem ho naživo na Andělu a už se těším až budu mít možnost si ho projet :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...