Frco1 Odesláno 22. duben 2005 Odesláno 22. duben 2005 Ahoj. Môže mi niekto poradi? alebo nasmerova? kde obstara? užíva?eľský manuál na peugeot partner 1,9 a schému elektriny. Dík. f.g@zmail.sk Citovat
TITANa Odesláno 22. duben 2005 Odesláno 22. duben 2005 tak manual si zozen napr. od suseda co ma tiez partnera. a k tym schemam asi len tolko ze si vobec neuviedol aky partner ci uz novy ci stary, rok vyroby, alebo najlepsie cislo karoserie. ale tie schemy aj tak tazko zohnat pokial clovek nema k nim pristup a takych je maaaaaaaaalo )) cize ee Citovat
Frco1 Odesláno 22. duben 2005 Autor Odesláno 22. duben 2005 Upresňujem: starý typ, rok 2000. Neni nad dobrú radu. Citovat
Kurt Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 Napsán autorem Frco1 Upresňujem: starý typ, rok 2000. Neni nad dobrú radu. nj, jsou tady někteří, kteří poradit chtějí a pak ti, kteří jen kecají Bohužel nemám v okolí nikoho známého s Partnerem, ale mohl bys zkusit třeba poslat e-mail někomu ze členů P-clubu, jestli by ti ten návod nenaskenoval a neposlal. Jejich seznam najdeš tady Citovat
TITANa Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 to kurt: ak si si nevsimol tak ja radim ale taketo veci ze zohnat schemy na auto alebo celu knizku je myslim odvecak. ked bude mat problem a bude chciet schemu napr. na zapojenie zdruzeneho pristroja, tak mu to poslem. alebo ak bude chciet z knizky ku autu state ohladom toho a toho tak mu ich poslem. Ale hranice su odtial potial!!! Je to vlastnictvo koncesionara tieto informacie a vlastnictvo osoby vlastniacej auto co sa tyka knizky manualu ku autu. Ja sa vystavujem nebezpeciu zaloby Peugeotu tym ze poskytujem tieto informacie!!! Takze riziko znizujem len na poskytovanie informacii ku konkretnemu problemu a nie poslanie vsetkeho know-how. Nemozeme mat vsetko co chceme, niekto z toho zije. Citovat
Frco1 Odesláno 23. duben 2005 Autor Odesláno 23. duben 2005 Pozor!!! Už na Teba chystajú trestné oznámenie. Celkom si ma pobavil. No, ja by som to riziko pre Teba podstúpil. Citovat
Kurt Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 Napsán autorem TITANa to kurt: ak si si nevsimol tak ja radim ale taketo veci ze zohnat schemy na auto alebo celu knizku je myslim odvecak. ked bude mat problem a bude chciet schemu napr. na zapojenie zdruzeneho pristroja, tak mu to poslem. alebo ak bude chciet z knizky ku autu state ohladom toho a toho tak mu ich poslem. Ale hranice su odtial potial!!! Je to vlastnictvo koncesionara tieto informacie a vlastnictvo osoby vlastniacej auto co sa tyka knizky manualu ku autu. Ja sa vystavujem nebezpeciu zaloby Peugeotu tym ze poskytujem tieto informacie!!! Takze riziko znizujem len na poskytovanie informacii ku konkretnemu problemu a nie poslanie vsetkeho know-how. Nemozeme mat vsetko co chceme, niekto z toho zije. Co si myslím o úrovni Tvých odpovědí už jsem psal. Ale protože je (alespoň podle mne) účelem tohoto fora (a P-clubu vůbec) zejména pomáhat podobně \"postiženým\", nechci se v tom hrabat dál. Pokud máš problém s tím, že riskuješ, tak je rada jednoduchá: nedělej to. Já rozumím tomu, že existují materiály, které by neměly být přístupné každému, ale on se ptal na \"užíva?eľský manuál\", tedy materiál, který je u spousty výrobků bežně ke stažení na internetu. A pokud jej nemáš, není k čemu se vyjadřovat (mluviti stříbro, mlčeti...). Proti odpovědi typu \"pošli VIN, pošlu co hledáš\" nemám nic. Ale pokud někdo něco shání a Ty mu nemůžeš pomoci, tak mi odpověď \"manual si zozen napr. od suseda\" přijde, s prominutím, pitomá. Přeju Ti víc těch, kterým svojí radou pomůžeš vyřešit jejich problém... radek158 ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 Musim se priklonit k TITANa, ja si teda nemyslim ze shanet uzivatelskou prirucku od souseda je pitomost, urcite bych to zkusil jako jednu z moznosti jak ho sehnat. radek158 ohodnotil 1 Citovat
TITANa Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 to frco1: sam na vlastnej kozi som zazil raziu soft.policie na soft na intrakoch, sam na vlastnej kozi som zazil zalobu Peugeotu priamo z francuzka na nasu firmu vo veci ochrane obchodnej znamky, takze ak budes mat podobne zivotne skusenosti tak budes inak rozpravat. To ze ty by si to pre mna spravil beriem iba za prazdne slova. Citovat
Kurt Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 Napsán autorem Ferry Musim se priklonit k TITANa, ja si teda nemyslim ze shanet uzivatelskou prirucku od souseda je pitomost, urcite bych to zkusil jako jednu z moznosti jak ho sehnat. Máš pravdu, ale já si zase myslím, že tohle už zkoušel a nepochodil - proto se ptá tady;) Jinak jsme si snad již situaci vyříkali s TITANa přes U2U, takže no comment. Veřejně se zde však omlouvám za invektivy... Citovat
TITANa Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 to kurt: verejne vyhlasujem ze ta zoberiem na pivo ked bude moznost )) Citovat
Frco1 Odesláno 23. duben 2005 Autor Odesláno 23. duben 2005 Tak sa pekne vytratil pôvodný cieľ môjho dotazu. Nechcel som rozpúta? debatu, len obyčajný manuál. A už vôbec nie zneužíva? firemnú značku. Keby bola v predaji servisná príručka na partner tak ako na stovky iných automobilov, tak by som nikoho neob?ažoval a dávno si ju zakúpil. A nemám ani suseda s Partnerom. Myslel som si, že tak banálnu blbos? nemusím nikomu vysvetľova?. Len som chcel poradi?. Alebo sú tieto stránky určené pre niečo iné? radek158 ohodnotil 1 Citovat
Kurt Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 Napsán autorem Frco1 Tak sa pekne vytratil pôvodný cieľ môjho dotazu. Nechcel som rozpúta? debatu, len obyčajný manuál. A už vôbec nie zneužíva? firemnú značku. Keby bola v predaji servisná príručka na partner tak ako na stovky iných automobilov, tak by som nikoho neob?ažoval a dávno si ju zakúpil. A nemám ani suseda s Partnerom. Myslel som si, že tak banálnu blbos? nemusím nikomu vysvetľova?. Len som chcel poradi?. Alebo sú tieto stránky určené pre niečo iné? Ale nevytratil. Pravda, zvrhlo se nám to tu, ale zase to má tu výhodu, že kdokoliv klikne na rubriku Servis uvidí Tvůj dotaz na jednom z prvních řádků Obávám se, že nikdo z nás tímto manuálem (uživatelským) nedisponuje, takže buď zkusíš napsat těm ostatním členům, nebo budeš doufat, že sem zabloudí někdo, kdo jej má a poskytne... Citovat
Ferry Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 Ted me tak napadlo ze kamos ma Berlingo, tudiz by mohl mit i prirucku uzivatele, zeptam se ho pristi tyden, jestli by mi ji nepujcil a kdyz bych mel cas az odevzdam 9.5. diplomku, naskenoval bych ti to. Tak a ted snad budou spokojeni vsichni Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.