Guest dkzr407 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Ahoj, Koupil jsem 407 a bohužel jsem nedostal bezp.násadu na šroub. Nevíte náhodou jestli třeba v peugeotu nemají něco jako universál? Nebo se bude muset odšroubovat jinou cestou? Citovat
anthraX306 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 to já zas mám přesně opačně násadu mám ale na litácích všechny šrouby byly stejné Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 v pežo určitě seženeš, ale bude to na objednávku a jaksi u pokladny přitlačíš Citovat
Guest dkzr407 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 No nechce se mi zase nějak mo zbytečně platit.To tam radši navaří nějakou matku a půjde ven Citovat
Guest dkzr407 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 to já zas mám přesně opačně násadu mám ale na litácích všechny šrouby byly stejné Je dobrý, že mi to nikdo neukradne, ale sám si nemůžu nechat přezout kola :D Citovat
čakom Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 v pugu ořech na bezpečaky 1500,- ALE misiš mit 4 mistnej kod ze staryho ořechu. pokud nemaš tak bohužel. sežen si nekde puga nebo pneuservis kterej ma nejakej připravek na povolovani bezpečaku. Citovat
Guest dkzr407 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Ok poptám se někde. Samozřejmě kod nemám, protože jsem ten ořech nikdy neviděl Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 za 1500 koupíš novou sadu i s navařením matek na ty staré šrouby Citovat
Guest dkzr407 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 za 1500 koupíš novou sadu i s navařením matek na ty staré šrouby :D Citovat
koblih69 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Dělal jsem si ho sám. Vzal jsem vhodnej ořech, navařil po obvodu 4 tyčky v místech kde byly na šroubech a bylo hotovo. Jeden zničenej ořech a 30 minut práce... Citovat
rollroll Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Dělal jsem si ho sám. Vzal jsem vhodnej ořech, navařil po obvodu 4 tyčky v místech kde byly na šroubech a bylo hotovo. Jeden zničenej ořech a 30 minut práce... nemáš foto? Taky jsem tak přemýšlel... ale navařils je dovnitř nebo na čelo ořechu? Aha, možná zvenku jsi to myslel [upravil dne 30/11/12 20:25 od rollroll] Citovat
cvrlo Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 mne kamarát v servise navaril matky na bezp. skrutky (z origo orecha mi vypadali zabezpečovacie kolíky a nastal problém) a po vybratí leteli do pr...., dal som tam klasické bezpečnostné skrutky s poriadnym orechom a je pokoj... mimochodom, s tými bezp. skrutkami sa v peugeote moc neblysli:bojim Citovat
koblih69 Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Dělal jsem si ho sám. Vzal jsem vhodnej ořech, navařil po obvodu 4 tyčky v místech kde byly na šroubech a bylo hotovo. Jeden zničenej ořech a 30 minut práce... nemáš foto? Taky jsem tak přemýšlel... ale navařils je dovnitř nebo na čelo ořechu? Aha, možná zvenku jsi to myslel [upravil dne 30/11/12 20:25 od rollroll] Už bohužel ne, vzal jsem oříšek po obvodu jsem v místech těch trnů říznul flexou drážku. Do drážek jsem naskládal cca 2cm dlouhé tyčky vhodného průměru z tvrdokovu a nahoře je bodnul svářečkou. Pak jsem je to nasadil na šroub, porovnal opatrně kladívkem tak aby to sedlo a přivařil i po obou stranách. Pokud vím tak majiteli funguje dodnes. Citovat
rollroll Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Dělal jsem si ho sám. Vzal jsem vhodnej ořech, navařil po obvodu 4 tyčky v místech kde byly na šroubech a bylo hotovo. Jeden zničenej ořech a 30 minut práce... nemáš foto? Taky jsem tak přemýšlel... ale navařils je dovnitř nebo na čelo ořechu? Aha, možná zvenku jsi to myslel [upravil dne 30/11/12 20:25 od rollroll] Ano, tvrdokov je základ ! ! ! ! Dnes jsem si stím hrál a otravoval jsem kámoše skrz zavaření a nakonec stačil jeden pohyb a vče bylo v pr.... . Takže 5mm drát ale tvrdokov. V pondělí jedu do peugeotu, už nemám sílu vše opakovat. Už bohužel ne, vzal jsem oříšek po obvodu jsem v místech těch trnů říznul flexou drážku. Do drážek jsem naskládal cca 2cm dlouhé tyčky vhodného průměru z tvrdokovu a nahoře je bodnul svářečkou. Pak jsem je to nasadil na šroub, porovnal opatrně kladívkem tak aby to sedlo a přivařil i po obou stranách. Pokud vím tak majiteli funguje dodnes. [upravil dne 1/12/12 17:01 od rollroll] Citovat
rollroll Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Ano, tvrdokov je základ ! ! ! ! Dnes jsem si stím hrál a otravoval jsem kámoše skrz zavaření a nakonec stačil jeden pohyb a vče bylo v pr.... . Takže 5mm drát ale tvrdokov. V pondělí jedu do peugeotu, už nemám sílu vše opakovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.