Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Bezpečnostní šrouby na kolech

Recommended Posts

Guest dkzr407
Odesláno

Ahoj,

Koupil jsem 407 a bohužel jsem nedostal bezp.násadu na šroub. :( Nevíte náhodou jestli třeba v peugeotu nemají něco jako universál? :myslim Nebo se bude muset odšroubovat jinou cestou?

Guest dkzr407
Odesláno

No nechce se mi zase nějak mo zbytečně platit.To tam radši navaří nějakou matku a půjde ven

Guest dkzr407
Odesláno
to já zas mám přesně opačně násadu mám ale na litácích všechny šrouby byly stejné :(

Je dobrý, že mi to nikdo neukradne, ale sám si nemůžu nechat přezout kola :D:D

Odesláno

v pugu ořech na bezpečaky 1500,- ALE misiš mit 4 mistnej kod ze staryho ořechu. pokud nemaš tak bohužel.

sežen si nekde puga nebo pneuservis kterej ma nejakej připravek na povolovani bezpečaku.

Guest dkzr407
Odesláno

Ok poptám se někde. Samozřejmě kod nemám, protože jsem ten ořech nikdy neviděl :)

Guest dkzr407
Odesláno
za 1500 koupíš novou sadu i s navařením matek na ty staré šrouby :D

:D:D

• O 9 měsíců později...
Odesláno
Dělal jsem si ho sám. Vzal jsem vhodnej ořech, navařil po obvodu 4 tyčky v místech kde byly na šroubech a bylo hotovo. Jeden zničenej ořech a 30 minut práce...

nemáš foto? Taky jsem tak přemýšlel... ale navařils je dovnitř nebo na čelo ořechu? Aha, možná zvenku jsi to myslel

[upravil dne 30/11/12 20:25 od rollroll]

Odesláno

mne kamarát v servise navaril matky na bezp. skrutky (z origo orecha mi vypadali zabezpečovacie kolíky a nastal problém) a po vybratí leteli do pr...., dal som tam klasické bezpečnostné skrutky s poriadnym orechom a je pokoj...:P

mimochodom, s tými bezp. skrutkami sa v peugeote moc neblysli:bojim

Odesláno
Dělal jsem si ho sám. Vzal jsem vhodnej ořech, navařil po obvodu 4 tyčky v místech kde byly na šroubech a bylo hotovo. Jeden zničenej ořech a 30 minut práce...

nemáš foto? Taky jsem tak přemýšlel... ale navařils je dovnitř nebo na čelo ořechu? Aha, možná zvenku jsi to myslel

Už bohužel ne, vzal jsem oříšek po obvodu jsem v místech těch trnů říznul flexou drážku. Do drážek jsem naskládal cca 2cm dlouhé tyčky vhodného průměru z tvrdokovu a nahoře je bodnul svářečkou. Pak jsem je to nasadil na šroub, porovnal opatrně kladívkem tak aby to sedlo a přivařil i po obou stranách. Pokud vím tak majiteli funguje dodnes.;)

Odesláno

Ano, tvrdokov je základ ! ! ! ! Dnes jsem si stím hrál a otravoval jsem kámoše skrz zavaření a nakonec stačil jeden pohyb a vče bylo v pr.... . Takže 5mm drát ale tvrdokov. V pondělí jedu do peugeotu, už nemám sílu vše opakovat.

Už bohužel ne, vzal jsem oříšek po obvodu jsem v místech těch trnů říznul flexou drážku. Do drážek jsem naskládal cca 2cm dlouhé tyčky vhodného průměru z tvrdokovu a nahoře je bodnul svářečkou. Pak jsem je to nasadil na šroub, porovnal opatrně kladívkem tak aby to sedlo a přivařil i po obou stranách. Pokud vím tak majiteli funguje dodnes.;)

[upravil dne 1/12/12 17:01 od rollroll]

Odesláno

Ano, tvrdokov je základ ! ! ! ! Dnes jsem si stím hrál a otravoval jsem kámoše skrz zavaření a nakonec stačil jeden pohyb a vče bylo v pr.... . Takže 5mm drát ale tvrdokov. V pondělí jedu do peugeotu, už nemám sílu vše opakovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...