Medvěd Odesláno 21. duben 2005 Odesláno 21. duben 2005 Právě jsem přijel z Rumunska, a od Szegedu přes Temešvár až téměř do Srbska se celá tato část Rumunska koupe ve vydatné povodni (nejhorší od r. 1960, stženo cca 800 domů). Já sám jsem byl v úterý odpoledne objíždět 20 km úsek totálně uzavřené silnice decentní objížďkou dlouhou cca 140 km!!!!!! Dnes ráno již byl ten úsek otevřený, ale na cca 500 m úseku zcela chyběl asfalt a souběžná železniční tra? v úseku cca 200 m visela ve vzduchu bez náspu (zřejmě odtekl s vodou, též i bez pražců). Na hlavním průtahu Rumunskem (Temešvár - Beograd) jsme projížděli několikaset metrový úsek s cca 20 cm hlubokou vrstvou vody, trasa Temešvár - Oršova a dále na Bulharsko je ZCELA neprůjezdná. Co nechápu??? Že v našem zpravodajství (televize, rádio, noviny) o této katastrofě ÚDAJNĚ nebyla ani zmínka.: Citovat
Péťa Odesláno 21. duben 2005 Odesláno 21. duben 2005 Na večerní zprávy pravidelně koukám (na všechny 3: Prima, ČT1 a Nova) a opravdu ani zmínka. Hlavně, že nám řekli, kteří Němci jsou k pronájmu Citovat
Pinďa Odesláno 21. duben 2005 Odesláno 21. duben 2005 V našich zprávách fakt nic o Rumunsku, o záplavách v Americe ano (už ale nevím kde přesně) :bojim Citovat
vector Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 Čekáš od načich eurototalitních prostředků zpravodajství ? to snad ne .. Citovat
Péťa Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 Dnešní zprávy na Nově se zmínili, že v Rumunsku mají první oběti záplav. Cca 10 sekund záběr. Ostatní (Prima a ČT1) nic Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.