Frantic Odesláno 5. březen 2012 Autor Odesláno 5. březen 2012 ok diky za reakciu, kazdopadne dam vediet ak sa nieco vyriesi zverejnim to tu. Citovat
Cult981 Odesláno 13. březen 2012 Odesláno 13. březen 2012 No co mas uz nieco noveho, mne sa auticko dalo nejak do poriadku, nalieval som aditiva a nejak to uz ide . Jedine servisne opravy budu ze dam do kopy rozvody a mozno casom vymenim este jeden vstrekovac, ten co vykrival chod toho vadneho. Citovat
Frantic Odesláno 13. březen 2012 Autor Odesláno 13. březen 2012 nie zatial nic noveho, straki sa nedostavil ku mne, takze cakam na neho o 2 tyzdne budem snad mudrejsi. btw. nemyslis ze tie aditiva su len reklama a ide skor o oklamanie mysle a tym mas zdanie ze sa nieco zlepsilo? Citovat
Cult981 Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 Ja tiez by som na to neveril ale citelny rozdiel je ked auto nastartuje a za studena. Predtym sa to trapilo a nic netocilo proste stacil si pedal a bolo mu jedno. Su dve moznosti : bud sa ten novy vstrek vybehal alebo pomohli tie aditiva, kazdopadne ked som to nalial a som isiel auto islo citelne horsie (takze moj nazor kusa sa toho mohlo vyplavit a spalit preto bol obmedzeny vykon) Takze vysledok : nemozem povedat ze na 100% pomohli tie aditiva ale chod auta sa zlepsil za posledny mesiac. Inak mimochodom kamarat si kupil kvalitnu dia takze ked pojdes okolo kosic alebo sem prides zastav sa dokaze skenovat aj chod motora. Ukaze aj tlaky pretestuje vsetky riadiace . Proste na urovni. Ide o to ze to uvidis a mozes si byt isty ze to nieje tlakom a ze ti nic nikto nezamlcal. Citovat
Frantic Odesláno 15. březen 2012 Autor Odesláno 15. březen 2012 Cult dakujem pekne za ochotu, vazim si to ale smer vychod nejazdim takmer vobec. Ak by sa tento problem nevyriesil s pomocou strakiho, tak budem hladat ine alternativy a je mozne zeby som sa pripadne obratil na teba, vzhladom k tomu ze sa mi zda ze z motorovej casti unika vzduch v oblasti turba... Ako som uz spominal pockam si co predvedie chalanisko a potom budem mudrejsi a budem informovat. A este jedna vec, co sa tyka tych aditiv tak tiez som byval voci tomu skepticky... auto zacalo pri 80tis brnkat pri nizsich otackach a pri 110 tis som dolieval servisnu prisadu od Delphi (vstreky DELPHI) a na moje pocudovanie klepkanie odislo takmer uplne... takze mozno na tom cosi bude. Citovat
Frantic Odesláno 28. březen 2012 Autor Odesláno 28. březen 2012 ale kdeze, taha sa to vsetko ako sopel na rukave... uz mi to lezie na nervy. Zastavil sa u mna aj straki ale zatial sa nic nevyriesilo, takze opat len cakam. Ale dik za prejaveny zaujem Citovat
straki007 Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 No pokud auto jelo relativne dobre tak zjistit bohuzel neslo co mu je:myslim:myslim:myslim Teoreticky nefunkcni egr a slaby narust turba....... Ale stejne je divne ze vse nastalo po repase vstrikovacu a nekolika zasahu od nekolika lidi....... Citovat
Frantic Odesláno 28. březen 2012 Autor Odesláno 28. březen 2012 takto straki upresnim... ziadny repas vstrekov nebol, vstreky su povodne, boli len na skusobnej stolici - koli predchadzajucej zavade ( vysoky tlak na rampe, regulator tlaku paliva) a presne to je ten problem co pises aj ty. Preco auto slo da sa povedat vyborne az na tu obcasnu zavadu a po teste vstrekov auto nejde, to mi je zahadou. Otazka je co s tym? Ako auto dostat naspat? btw. straki po novom softe auto ide este horsie ako slo aky to moze mat suvis? Citovat
Frantic Odesláno 19. duben 2012 Autor Odesláno 19. duben 2012 A je tu dalsi problem auto pri zatazeni ci uz ciastocnom alebo plnom vykone vydava riadne vybracie plynuce od motora do sedaciek, mate niekto s tymto skusenost? [upravil dne 19/4/12 21:15 od Frantic] Citovat
Frantic Odesláno 20. duben 2012 Autor Odesláno 20. duben 2012 jj presne... je tam mierna vola, ale pytam sa hlavne koli tomu ci tam nemoze byt aj nieco ine... Zaujimave po 120tis km poloos v haji... Citovat
DanculD Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 Ak je tam vola, tak je to urcite poloos. A ano, moze byt v haji aj po 120kkm. Citovat
Frantic Odesláno 20. duben 2012 Autor Odesláno 20. duben 2012 je tam vola ale mala, no super vyzera to teda na vymenu... Citovat
Frantic Odesláno 6. květen 2012 Autor Odesláno 6. květen 2012 takze pani, ani po navsteve Peugeotu auto nejazdi jak ma, zavada nenajdena ziadna, odbili ma slovami vraj co chcem ze auto ma predsa bezne zrychlenie 0-100 kolo 15-16sec A tak som sa so smiechom a zatrpknutostou pobral prec odtial... Este niekto ma presvedci preco mat peugeot? Citovat
Kupca Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 To Frantic jak jsem si přečetl tohle fórum, tak jestli to chápu tak co úkon to zhoršení stavu. To znamená že hledání se provádělo jinde než byl problém a další problémy se postupně přidávaly s přibývajícím počtem \"servisních zásahů\". Nejhorší je se unáhlit a začít řešit problém hekticky. Někdy mě připadne že tady ve fóru radí lidé kteří nemají ani šajn o tom co je pod kapotou a jak se to má chovat. Do dnešních elektronikou nabitých autech je každý neuvážený krok, nebo krok špatným směrem velmi drahý a ve většině případů se hledá jinde. Ani žádný mechanik ve funkci boha vševěda neví vše a nikdo nemůže obsáhnout všechno vědění, proto je potřeba přidat někdy i trochu selského rozumu. Zatím se mi vždy vyplatilo razit heslo funguje ten krám - pokud ano nehrab do něj, vždycky se dá najít nějaká chybka, ale pokud nemá na funkci zásadní vliv nemá smysl jí řešit. Auto je sluha a né PÁN. Jinak přeji ať najdeš aspoň něco co zlepší funkci vozu, pokud ne tak ho dej do AAA a pořiď něco jinýho, třeba 307 ku, a hlavně zbytečně nešťourat. Citovat
Frantic Odesláno 6. květen 2012 Autor Odesláno 6. květen 2012 Diky za spravny nazor, pravdupovediac, peugeot uz nikdy - takze nad kupov nieco ineho od tejto znacky ani nerozmyslam. Co sa tyka predaja do AAA tak to urcite nie, daju ti tam par korun zan a o tyzden ho vidis stocene o 50tis na ich webovej stranke. Predat si ho viem aj sam. Mna skor zaraza lacny pristup v servisoch, nieco v zmysle ked diag. nic neukaze tak je vsetko uplne ok- ale zjavne uplne nie je. Teraz je otazka kto tuto vec vyriesi bez toho aby som musel ist po castiach a menit vsetko rad radom a skusat, resp aspon eliminuje tieto vymeny na minimum... Pretoze origos servis je bezmocny a so slovami ze nech to neriesim je vsetko ok sa neuspokojim. Proste v tychto veciach som pedant. Citovat
Frantic Odesláno 14. květen 2012 Autor Odesláno 14. květen 2012 Auto prejavilo dalsie znamky chybovosti, niekedy auto ide \"relativne\" dobre a niekedy ide akokeby v nudzovom rezime, proste necitit zatah turba, ztazka sa dostava do otacok a to vsetko bez toho aby mi ho vyhodilo do nudzoveho rezimu, alebo nejakeho chyboveho hlasenia. Po chvili ide zase normalne. Vie niekto nieco? Citovat
Kupca Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 No to co popisuješ tak může dělat FAP že regeneruje, jak mu v té chvíli vytneš tak skončí s regenerací a za chvíli to zkouší znova. Já bych to napojil na orig. dia. a projel to a za jízdy zkontroloval. FAP se dá zkontrolovat i bez jízdy, vypisuje kolik km od poslední reg. a průměrné rozmezí posledních pěti regenerací. Pokud tam bude vepsáno že regeneruje po 100 km nebo míň což je klidně možný a bude psat zanešený a protitlak bude i na volnoběh v řádů desítek mB pak bude vše vyjasněno. V každým případě pokud origo (china dia.) nemáš vyplatí se do ní investovat dá se sehnat lehce přes dvojku a soft se pozhání taky zadara. Pak už z tebe nějakej hejhula nebude dělat vola. Před nedávnem jsem byl na doplnění aditiva, mám FAPík ešče funges a v kondici (naj 172 tis. km) a až jsem si pořídil dia. tak jsem zjistil že ti kojoti ani nezadali nový stav aditiva v nádržce a to byl autorizovaný servis Peu. Hlavně že zaúčtovali půl hodiny za diag a nastavení po doplnění uf. Takže věřit se dá jen vlastním vočím a rukám Citovat
Frantic Odesláno 14. květen 2012 Autor Odesláno 14. květen 2012 viesco regeneracia to nebola urcite, to poznam ked FAPko regeneruje - toto bol stav akokeby si siel na hladkom dieseli. Proste des:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.