R1kimi Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Zdravím, chcem sa opýtať ? Aké máte skúsenosti s VIF zimným aditívom. Osobne ho v aute používam druhý rok, ale dnes pri teplote -24 stupňov som išiel tankovať, vybral som VIF-ko z kufra že ho prilejem do nádrže pred tankovaním a ono mi zmrzlo. Je to normálne že to zmrzne ? Citovat
Vítek1 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 precti si zadni stranu kde je to napsane!! uz se to tu psalo nekolikrat Citovat
Zazimir Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Ano, potvrzuji, je to někde u výrobce i uvedené, že se nesmí skladovat při teplotách pod nulou. Citovat
Marcel00 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 krasny dokaz ze tieto sajrajty nemaju ziadnu hodnotu... ak nejaky koncentrat samotny nevydrzi minusove teploty, tak je jasne ze jeho zriedenim nemozete ocakkavat, ze zmeni vlastnosti natolko ze nezmrzne potom? ludia majte rozum... v navodoch na prisady sa zhruba pise: Pri zmiešavacom pomere 1:1000 vystačí fľaša s objemom 300 mililitrov na päť až šesť nádrží osobného vozidla povedz mi prosimta ako moze pomer 1:1000 zabezpecit aby nafta nezvlockovala/neztuhla/nezmrzla... je to kravina a jednoducho tymto aditivam neverim aj ked je jasne ze neuskodia... 300ml na 350l nafty.... sak to je smiesne... to tam ani to aditivum citit nebude a zdaleka nezmeni parametre nafty z haldiska bodu tuhnutia... ale sak kupujte dalej... Citovat
Stuchy Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 kupuj VERVU ta je aditivovaná a máš svatej klid Citovat
Zazimir Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Oprava pro Marcel00 Aditiva typu VIF nejsou určená k zamezení zamrznutí nafty (ani nevím kdy nafta zamrzá, ale něco kolem -70) jsou určená k tomu, aby se nevysrážel parafín obsažený v naftě a neucpal filtr. Čili laicky řečeno VIF může zatuhnout, když je pod nulou, ale v případě jeho rozředění v naftě zamezí její nefiltrovatelnosti. Citovat
Marcel00 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 nafta podla tu platnych noriem zamrza pri cca -21 okej, ja viem, len som chcel upozornit, ze aby si to ludia neplietli a necakali ze pridanim VIF-ka zamedzia mrznutiu/tuhnutiu nafty. Citovat
Zazimir Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Těch -21 vychází, protože aditiva posunou tento údaj max o 5 stupňů a Verva, která je již aditivovaná z výroby má bod filtrovatelnosti na -26. Já bych to z principu neoznačoval jako zamrznutí nafty, protože to tak není. Možná oleje ani nezamrzají. Pan Google mi nic neporadil Citovat
Mike407 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Marcel00: I velmi malé množství přísady dokáže změnit vlastnosti základní složky. Proč by nemohl 1ml aditiva ovlivnit 1l nafty? Jako příklad můžu uvést například ocel, kde i desetiny procenta přísady (ať už žádoucí nebo nežádoucí) dokážou docela výrazně změnit vlastnosti výsledného materiálu. Takže poměr míchání bych si asi netroufl brát jako argument, jestli daná přísada funguje nebo ne. Já sám VIF používám (pokud teda zrovna netankuji Vervu). Citovat
Red Devil Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Uz som to tu myslim pisal, ja som nikdy ziadnu prisadu do nafty nedaval. A nemal som ani ziadny problem zo zamrzanim nafty. Zimna nafta by mala byt ok do -35. Jazdil som 10 rokov s kamionom po europe, tak nejake skusenosti mam... Ale je kazdeho osobna vec ked si VIF do nadrze da. Citovat
lukáš.t Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 aditiva vif se uchovávájí při teplotě nad +5°C jinak zmrznou Citovat
Zazimir Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Pokud už z nějakého důvodu nestihnu natankovat Vervu, tak aditiva do paliva přidávám z důvodu zvýšení cetanového čísla a zlepšení mazivosti nafty, nižšího obsahu CO2 a pevných částic ve výfukových plynech. Ruku v ruce s tím jde nižší spotřeba a tišší chod motoru. Jako bonus beru zlepšení teploty filtrovatelnosti nafty o 3-5 stupňů. [upravil dne 3/2/12 10:35 od Zazimir] Citovat
BV406 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 nez tady budete rikat co by nafta mela a nemela delat a pri kolika stupnich tak si prectete treba tento matros http://www.crc.cz/data/publications/nizkoteplotni_vlastnosti_motorove_nafty.pdf jinak marcel00 to zabil , tak hrube ignorantsky nahled uz jsem dlouho nezazil ... s aditivy do nafty a oleji pracuji dnes a denne a klidne specialne jen kvuli tobe udelam test nafty bez aditiva a nafty s pridanim aditiva pro zlepseni teploty filtrovatelnosti, abych te presvedcil, ze ty \"sracky\" k necemu jsou Citovat
TiborTrojan Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Zdravím, chcem sa opýtať ? Aké máte skúsenosti s VIF zimným aditívom. Osobne ho v aute používam druhý rok, ale dnes pri teplote -24 stupňov som išiel tankovať, vybral som VIF-ko z kufra že ho prilejem do nádrže pred tankovaním a ono mi zmrzlo. Je to normálne že to zmrzne ? Presne to sa stalo mne a to bolo asi - 15 a neviem či ho možem dat do auta ....aby náhodou nezadrelo čerpadlo, alebo upchalo vstreky atd .. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 No zmrzlý to do nádrže stejně nedostaneš, a když to rozmrzne, tak to zase funguje jako předtím. Ono to nezpůsobí nezamrznutí nafty, ale jen ty krystalky parafínu jsou po přidání aditiva menší, tedy snáze projdou filtrem. Citovat
TiborTrojan Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 no ja to mam už rozmrazene .... asi ho tam dám, aspon tak mu chudakovi pomozem.... Citovat
JTa Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Tak nevím, ale celou dobu mám VIF normálně volně v autě a i když venku byla teplota -15 a víc, tak nezamrznul, protože jsem ho normálně nalil do nádrže. Citovat
TiborTrojan Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Tak asi som natrafil na nieaky nepodarok......... a o mesiac konči zaruka tak možno preto... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.