Vítek1 Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 no jelikoz u nas v Brne se oteplilo a uz to tak snad zustane tak ja reseni nechavam na dalsi zimu Citovat
Havelka406 Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 video a ted radte uz sem na psychynu s toho -22 pokud jsem si všiml dobře, tak máš nastavené automatické rozsvícení světel a to muže dělat problém jako kamarádovi..Nechal si to vypnout a pak už vždy nastartoval bez problému. Citovat
Stosun Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Ze by to na to melo vliv ty svetla?Mam taky aktivovany a kdyz je pres noc -20 tak rano je pravda ze se tomu nechce podobne jak na tom videu ze by nejakej velkej odber pri startu ale svetla se zapnou vzdycky preci az motor bezi?Hmm?Vetsinou pak musi baterka na nabíjecku a nikam se nejede je teda pravda, ze je chudera promrzla na kost nemyslím tim zamrzla.. [upravil dne 13/2/12 23:47 od Stosun] Citovat
733thunder Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Taktiez mam automaticke rozsvecovanie svetiel,po vymene zhavicov to aj tak krasne chyta. Citovat
romik1 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 tiež som si nevšimol že by s tým mali svetlá niečo. zapnú sa až ked je naštartované... Citovat
matejgigi Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Aj ja prispejem k téme... Rovnako ako Vy mám automatické zapínanie svetiel po naštartovaní aktivované cez relé, auto mi stojí celý týždeň pred panelákom a v piatok, keď idem domov tri krát požhavím s vypnutým rádiom a naštartuje bez problémov. Zase na druhej strane, v Bratislave neboli až také nízke teploty. Najnižšia teplota bola - 18 °C, ak si dobre pamätám... Citovat
lamancha Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 no ja musel vyklidit garaz a zatlazit pazouta do ni aby chytl. To se mu to startovalo... Venku toci - nejdriv skytne a nic, pak jeste jednou a pak uz ani to ne. To mi ted dela pri -9 :-( VIF tam davam porad... je to na prd, kdyz se clovek nemuze spolehnout ze odjede... Citovat
lacoceco Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Ze by to na to melo vliv ty svetla?Mam taky aktivovany a kdyz je pres noc -20 tak rano je pravda ze se tomu nechce podobne jak na tom videu ze by nejakej velkej odber pri startu ale svetla se zapnou vzdycky preci az motor bezi?Hmm?Vetsinou pak musi baterka na nabíjecku a nikam se nejede je teda pravda, ze je chudera promrzla na kost nemyslím tim zamrzla.. [upravil dne 13/2/12 23:47 od Stosun] ja mám aktivované automatické rozsvietenie svetiel a -27°C chytilo na prvý krát pri asi trojsekundovom vrčaní štartra , je pravda , že to je stuhnuté už všetko dokonca aj displej mi už začínal pri takých teplotách tuhnúť Citovat
Havelka406 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 video a ted radte uz sem na psychynu s toho -22 pokud jsem si všiml dobře, tak máš nastavené automatické rozsvícení světel a to muže dělat problém jako kamarádovi..Nechal si to vypnout a pak už vždy nastartoval bez problému. no mu to dělalo to : startoval startér točil motorem na nějaké otáčky a když už motor chtěl naskočil tak se zapnula světla a motor zhasnul...a tak to musel opakovat 2x někdy i 3x než nastartoval.. ale určitě záleží na více faktorech aby auto dobře nastartovalo ( dobrá baterka,žhaviče,dobré žhavicí relé,kvalitní nafta+ VIF , správný tlak podávacího čerpadla a dobrý výkon startéru(udělat kontrolu uhlíku) a pak by neměl být problém nastartoval:roker Citovat
fejfarz Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Přesně tak jak píše Havelka406. Já mám všechno tohle v pořádku a normálně jsem startoval v těch mrazech v pohodě. Nejdříve jsem sice musel vyměnit žhaviče ale teď je všechno OK i s automatickým rozsvěcením světel. Citovat
TEUSE Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Tak ty tam musíš mít nějaký časový relé na těch světlech ne? Jinak by si to v těch mrazech nedal si myslím, viz. problém jak píše havelka... baterky v těch teplotách už dostávaj dost na prdel, jedině ji přinýst čerstvou z domu ;-) Citovat
Vítek1 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 casove rele se nepouziva spis nejaka detekce dobijeni. Popripade my co mame mladsi rocnik s novou elektrikou tak automaticke sviceni ridi BSI Citovat
banan1987 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 jj BSI ale ajtak si pozri moje video a uvidis ako to zacne zapinat svetla uz ked to ide chytit.. a ajtak nechytilo... nastastie mam casove rele nastavene na nejakych 12 sekund:D.. takze sa zapne iba kontrolka ale svetla nesvietia... Citovat
tompo79 Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 jen tak pro poradek, automaticke rozsveceni svetel se da deaktivovat, aktivovat tlacitkem na pacce blinkru..:mr (nevim jak u starsiho modelu) [upravil dne 16/2/12 09:17 od tompo79] Citovat
Vítek1 Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 tlacitko na pacce blinkru je jen sviceni vecer po setmeni - deaktivovani svetelneho senzoru. pak je jeste nastaveni pres diagnostiku denni sviceni Citovat
Vítek1 Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 tak co uz vam to startuje? me na prvni kompresi na 3 valce Citovat
banan1987 Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 mne to robi stale rovnako.. minule -2 a uz bol problem tocil som dlhsie Citovat
Czech.Markus Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 jo mě už to dělá, tak já mám v prd*** startér tak se nák ani nedivim že se mu nechce nastartovat, jo až přijdou mrazy tak to bude krušný Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.