Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

moje 2.0 HDI r.v. 99 startuje velice dobře i při tomto mrazu, minulou zimu jsem startoval v -7 i se spálenými žhaviči do 5s

teď i v -17 na první nažhavení a ani nezakouří.

Akorát mi málo dává baterka (rok stará 74Ah banerka) a padá mi napětí při startu tak, že se mi vymažou hodiny, ale auto vždy chytne, no mít tam jinou baterii, tak jede na drc

Brácha si teď koupil 2.2 HDI v bazaru, přišli jsme hned ráno (-17) jako první zákazníci, auto totálně zamrzlý, dotáhli baterii a chytlo na drc, takhle mi nejde ani moje 2.0 HDI

auto stálo za S-Maxem a ten sice točil jak zběsilej ale nechytl, jen blafal

[upravil dne 9.2.2012 20:25 od JirkaB]

Odesláno

ja sem to nakopel na prvy raz aj po tyzdni 20 stupnovych mrazov, akurat sem to tocil tak 6 sekund a kdyz to draplo, tak chvilu to bola pojazdna dymovnica :D

Odesláno

nevim proc resite vif kdyz ja vam muzu ukazat co udela vif-18 co tu na vysocine mame normalne zmrzl takze vif je k nicemu v zime radsi tam chlejstnu 2l benzinu na plnou nadrz poradili mi ot i v servise kdy mi pres noc -25 primrzla nafta+vif,starty mam uplne na....nazhavim i 3x a startuje dlouho baterka 74ah varta nova,zhavice nove(eqviem nebo co toje) a zhaveni taky funguje uz me to nebavi zejtra jdu pro novy starter tak se uvidi:)proti vw prijdu nazhavim a naprvni otoceni starterem uz vrci

Odesláno

vsichni vime ze vif zamrzne uz pri -10 ale to stejne ti udela nezredena nemrznouci smes kdyz ji nechas na mraze! na ten novej starter jsem zvedavej pak dej vedet jestli pomohlo

Odesláno

djvlada - cha, tak to je snad jasný že samotnej vif když ho necháš venku tak ti zmrzne :D a hlavně vif je proto aby se ti v naftě nesrážel parafín a neucpalo to filtry, atd,....

[upravil dne 11/2/12 19:05 od Czech.Markus]

Odesláno

Jsem zvědavej kolik toho VIF tam dáváš djvlada ? Podle výrobce se má dát 3 x násobek při -20. V Kladně bylo -20 a nezamrznul jsem i nastartoval po jednom žhavení a v pohodě jezdil. Klidně i předávkování není na škodu. VIF je super.

Odesláno

dal sem samozrejme 3 vic nez se ma davat a nic mi to nebylo napomocno zachvili jdu do auta ukazu vam jak to startuje na videu hruza navic sem byl v micce a zblaznil se mi pc ukazuje teplotu +10stupnu:grr

Odesláno

tak stejně mi to startovalo ja jsem měl jednu žhavičku v háji,a pozor bo to žhavi v takem mrazu i nadále po zhasnuti kontrolky,takže jestě 7 vteřin jestě počkat a pak začnout žhavit znova ,když placneš vymontovanou žhavičku na baterku tak uvidiš jak pomalu se červena do plneho svitu 17 vteřin

Odesláno

Takhle mě to startovalo taky chytlo to pořádně až když jsem držel déle klíček dokud se to nerozběhlo pořádně. Vyměnil jsem žhaviče dal jsem od Bosch a je to ok chytá na první škrtnutí. Staré se po vyndání na baterce zkušebně taky rožhavili ale asi už jim to trvalo každému jinak dlouho a motor blbě chytal. S novými není problém. Mechanik zkoušel i ty nové a ty žhavili skoro hned do červena a říkal že to právě mohl být ten problém.

Odesláno
pozor bo to žhavi v takem mrazu i nadále po zhasnuti kontrolky,takže jestě 7 vteřin jestě počkat a pak začnout žhavit znova

Neviem ako2.0 hdi ale mne 1.4 ka zhavy az kym sa motor neohreje na cca 65 stupnov a to nemusi ani mrznut.

Odesláno

Ja som zatiaľ včera štartoval najdlhšie, sice chytilo na prvý pokus ale: tututututututututuVrrtutututututututuVrrtutututuVrrrrrr-až tu naskočilo normálne, bol som sa dohodnuť na 20teho do servisu, tak som zvedavý ...dám potom info :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...