Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, dnes rano se mi stalo ze sednu do auta - otocim klickem, rozsviti se klasicky kontrolky. Ta autodiagnostiky ovsem nezhasla rovnou, tak jako to bylo, ale zhasla az po nastartovani a ozvalo se docela zretelne pipnuti. Motor bezi, nikde nic nesviti. Muzete to mit nejakou spojitost s tim, ze mi v posledni dobe tece chladici kapalina a tak jsem do ni dolil trosku takoveho toho adetiva, ktere ma zacelit mensi diry?

Co doporucujete? Navstevu servis?

Diky

Odesláno

Budeš mať niečo zapísané medzi chybami, je dobré spraviť diagnózu, ale asi to nebude vážne.

Prečo radšej nenajdeš miesto kade to uniká, ako to grca.ť :blicismajlik takto. Zaserinka ti to termostat a iné... a narobíš si ešte viac problémov.:nevim

Odesláno

Ja vim naprosto presne kde to tece, na chladici dole v koute, jen jaksi v tuhle chvili nemam 2600 na novej chladic plus prace, takze jsem zkusil nejjednodussi reseni, ktery mi bylo doporuceno pred tim, nez to pujdu vymenit i kdyz me to zrejme nemine. Cert byl dluznej tenhle mraz :)

Odesláno

Nebo jste jinak - kdyz otocite klickem, zhasne vam ta kontrolka autodiagnostiky jeste pred tim nez nastartujete nebo az po nastartovani? :myslim

Odesláno

ved existujú dvojzložkové lepidlá čo zalepia aj .... vypustiť, vysušiť, zalepiť a je hotovo. pár stoviek a maš hotovo, memusíš kupovať nový ak tam máš dieročku čo ti má zapchať daky sajrajt.:grr

Normálne teraz neviem, či zhasne...ale čo viem určite, že ked ti to pípa je ta isto daka chyba. Mam doma hračkarsku dia ELM 327, tak som hned pozrel v čom je problém ked mi píplo.

Odesláno

No kámoš zase kvuli tekouci chladici kapaline na BMW udelal uplne vsechno, pocinaje prebrousenim hlavy a konce vymenou chladice, vysypal se do toho asi za 13 tisic a ve finale to po tomhle vsem zpravila prave tahleta tekutina, takze kazdej s tim ma jiny zkusenosti...

Odesláno

kontrolka zhasina az po naskoceni motoru. to pipnuti bude v tehle zime nejspis varovani na nizkou teplotu a moznost namrazy na silnici

Odesláno

Ja som si isty,ze to nie je upozornie na zimu,mam teraz v garazi rano okolo 2-4 stupnov a nic mi nepipa. Pipalo mi to napr. ked som mal zaspineny MAP senzor. Vycistil som a uz nic.

Odesláno

Nie pípnutie, ale znie to ako gong. Dnes poobede to spravilo aj mne. Hneď som to napichol na dia, boli tam chyby(opakuje sa mi ten MAP, asi je chytený, ale keď ho očistím je to chvíľu o.k.). Vymazal som to, ale gong sa ozýva stále. Je mi to trochu záhadou, lebo včera bola podobná teplota a nič. Budem to sledovať a potom napíšem.:(

Napíšte komu sa to ozýva v týchto zimách, upresnili by sme si či je to zimou, alebo iným. Možno začnem novú tému, ak sa nik nezapojí.

Odesláno

Možná je to upozornění na to, že je víc jak mínus 10 a tím pádem jsme dosáhli teploty, kdy francouzská auta přestávají startovat :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...