Pe.Tr Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Dceru mám doma a tak děláme úkoly zpětně ale tenhle ten sem nějak nepobral. Mohu opět poprosit o radu jak na to ? jinak díky všem za minulé řešení úkolů , máte to v pololetí za jedna [upravil dne 1/2/12 09:54 od Pe.Tr] Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 no fuj to je hnusnej obrazek grafik Pe.Tr zase zklamal Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. únor 2012 Autor Odesláno 1. únor 2012 sory jsem na pc manželky a ta tu nema program na kterej sem zvyklej no tak me to chvilku trvalo už mat pro mně řešení ? Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 aha tak ani zmenseni nepomohlo jsem v prdeli s logikou poranu Citovat
AnotherOne Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Tak neviem načo sú tie nuly v jednotlivých riadkoch, podľa mňa by tam mali byť ćísla 1 až 4. Potom by to mohlo byť toto: - Zvoľ si 3 čísla v rozsahu od 2 do 12 a v spodnej tabuľke vyznač, ktoré to sú. - Hádžeš dvoma kockami, modrou a červenou naraz, celkovo 4 hody. - Po každom hode do červeného resp. modrého poľa zapíš čislo, ktoré padlo na príslušnej kocke. V žltom poli je súčet oboch. - Pre každé číslo v žltom poli urob v dolnej tabuľke v príslušnej bunke čiarku. - Odpovedz na otázku, koľko čiarok je v dolnej tabuľke, v bunkách ktoré si na začiatku označil? Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 otazka je na konci \"Kolik carek mas ve vybarvenych polich\" a pritom se nikde v zadani nepise nic o tom ze mas delat nejake carky .. nebo jsem uplne blbej ? Citovat
elton Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Téda, dneska učí děti takové věci, že rodič vypadá jako trotl. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 AnotherOne to napisal dobre Je to presne pochopitelne Tie nuly tam budu kvoli chapaniu skolakov, keby tam dali treba jednotku, tak by to mohol ten ziak spocitat do zlteho pola Podla mna ked idete vetu po vete, tak je to v pohode \"Zvol 3 čísla v tabulke a vyfarbi príslušné pole\" = s spodnej tabulke napriklad vyfarbiš, 3,6,11 \"4x za sebou hadzes 2 kockami\", je jedno akymi, a do akeho pola zapises udaj s tej alebo onej kocky, dolezity je vysledok v zltom poli. Specialne pre Stibta = \"Vysledky zo zltych poli zapíš do tabulky\" . V tabulke sa riadis tym, co je tam napisane, a tam sa pitaju, kolko máš prípadov. Či to napíšeš ako čiarky, alebo ako číslo, výsledok je rovnaký ... Tj príklad: Vybral som si 3,6,11 1. hod kockami padlo 2 a 1 2. hod kockami padlo 5 a 1 3. hod kockami padlo 5 a 6 4. hod kockami padlo 5 a 3 Vysledky 1. hod = 3 2. hod = 6 3. hod = 11 4. hod = 8 Kedze som mal vyfarbene polia 3,6,11 tak zapisem ciarku, alebo cislicu pod kazde 1 krat, takze tam mam dokopy 3 čiarky, alebo číslice To uz musí pochopiť každý Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 a TOTO je pro zaky druhe tridy ???!! Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Ty jo, ja nevim jestli jsem blbej nebo to nechapu, ale rozhodně nevim vo co go:bojim:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. únor 2012 Autor Odesláno 1. únor 2012 tvl , asi poprve pouziju na slovenstinu googletranslator Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 jj taky jsem to stejně nepochopil ... kua Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.