satanek89 Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Zdravím, potřeboval bych půjčit diagnostiku. Řeším problém s ABS a pořád s tím lítat na servis na prd. Bylo by to na Peugeot 406 rv. 2002. Půjčit tak na cca 14 dní. Než se zorientuju v notasi a pak to vyřešit. Na ceně by jsme se dohodli. Na novou 3200 bohužel zatím nemám. Citovat
punkac Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 nezlob se, ale tohle mi přijde jako hodně naivní dotaz. Navíc kluci, co to mají, tomu rozumí a nepotřebují na zorientování 14 dní. A nemají ceny jako v autorizáku Tohle mi příjde, jako kdyby jsi chtěl dělat kamarádům fušky s vypůjčeným zařízením Apropo ca na ABS chceš řešit? Odvzdušnění nebo se podívat, které čidlo nesnímá. Pro profíka práce na chvilku....... Citovat
straki007 Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 hehe. A vite co? Ja mu pujcim........... Napis mi SZ Citovat
satanek89 Odesláno 1. únor 2012 Autor Odesláno 1. únor 2012 nezlob se, ale tohle mi přijde jako hodně naivní dotaz. Navíc kluci, co to mají, tomu rozumí a nepotřebují na zorientování 14 dní. A nemají ceny jako v autorizáku Tohle mi příjde, jako kdyby jsi chtěl dělat kamarádům fušky s vypůjčeným zařízením Apropo ca na ABS chceš řešit? Odvzdušnění nebo se podívat, které čidlo nesnímá. Pro profíka práce na chvilku....... No jak říkáš \"profíci\" Peugeot Mladá Boleslav můj problém nevyřešily. Abych to nastínil - ABS levé zadní kolo signalizuje trvalou chybu. Proměřovali čidla a zjistili, že odpor je stejný, nicméně do pravého jde 12V a to toho špatného levého pouze 5V. Z toho usoudily, že čidla jsou v pořádku a bude problém někde v elektrice. Pojistky samozřejmě v pořádku, začali pátrat po kabelech. Výsledek: 2 dny auto v čoudu závada nevyřešena, nevědí co s tím. Vyhozených 1200 u \"profíků\". Radši si teda vypůjčím diagnostiku a pokusím se to vyřešit sám, než abych vyhazoval peníze a výsledek naprosto žádný! Takže nechápu proč \"Vám\" to přijde směšný. Včera jsem strávil, tady na fóru půl dne a procházel každý příspěvek týkající se ABS, zjistil jaké měli problémy ostatní atd. Tak se to chci pokusit podle zmiňovaných problému ostatních vyřešit. Příklad třeba ABS kroužek - o tom asi \"profíci\" z Mladé Boleslavi ani nevědí, že tam je. Citovat
stanleyirl Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 Zacni kamo pekne poporiadku... Diagnostiku ti netreba, staci ti multimeter a trosku fantazie. Ked uz vies ktore koleso je vadne mas polku prace hotovej. No a teraz uz len zdvihnut, odmontovat koleso a pokukat co je vo veci a az chybu odstranis kontrolka zhasne sama po par metroch.. Moj typ asi senzor. Aj ked sa javi ok nie vzdy pracuje na 100%ale kukni uz spominane koliesko ABS vela stastia Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 JJ, na to dia nepotrebujes Viac ti uz neukaze ... Citovat
stanleyirl Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 \"profíci\" z Mladé Boleslavi maju od teba dobre referencie Citovat
satanek89 Odesláno 1. únor 2012 Autor Odesláno 1. únor 2012 \"profíci\" z Mladé Boleslavi maju od teba dobre referencie K nim bych si už nedošel ani pro stěrač! To chování sem radši ani nezmínil Citovat
satanek89 Odesláno 1. únor 2012 Autor Odesláno 1. únor 2012 satanek89 a ty máš citroena? Ne-e 406, stačí kouknout do podpisu. Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 to bude dělat kamarádům citroeny na peugeot by byla lepší PP2000! Citovat
elton Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 právě, že PP2000 by byla lepší, Lexie je na citronky Citovat
satanek89 Odesláno 1. únor 2012 Autor Odesláno 1. únor 2012 právě, že PP2000 by byla lepší, Lexie je na citronky ok každopádně by ta diagnostika měla přibližně napsat, kde je chyba ne? Nebo jen napíše Levé zadní kolo a tím to hasne? Citovat
oni Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 jj peugeot mlada boleslav nidky vice, taky mam tu zkusenost uz....:blicismajlik Citovat
punkac Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 ta diagnostika napíše:\" vezmi metr a odměř přesně 75,5 cm od konektoru zadního kola a tam je přeštíplý kabel\" ne nenapíše, vždy jde o zkušenosti toho, co s tím dělá a který by měl znát konkrétní typ diagnostykovaného vozu a měl by mít zkušenosti, kde se co nejčastěji vysírá Citovat
satanek89 Odesláno 1. únor 2012 Autor Odesláno 1. únor 2012 ta diagnostika napíše:\" vezmi metr a odměř přesně 75,5 cm od konektoru zadního kola a tam je přeštíplý kabel\" ne nenapíše, vždy jde o zkušenosti toho, co s tím dělá a který by měl znát konkrétní typ diagnostykovaného vozu a měl by mít zkušenosti, kde se co nejčastěji vysírá :D:D Teď jsi mě pobavil :D:D Ale tak jsem to nemyslel, jen, že do toho čidla je to propojený několika \"úsekama\", tak sem myslel, že by třeba napsala problém určitého úseku jakoby ... Citovat
oddie Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 ta diagnostika napíše:\" vezmi metr a odměř přesně 75,5 cm od konektoru zadního kola a tam je přeštíplý kabel\" ne nenapíše, vždy jde o zkušenosti toho, co s tím dělá a který by měl znát konkrétní typ diagnostykovaného vozu a měl by mít zkušenosti, kde se co nejčastěji vysírá :D:D Teď jsi mě pobavil :D:D Ale tak jsem to nemyslel, jen, že do toho čidla je to propojený několika \"úsekama\", tak sem myslel, že by třeba napsala problém určitého úseku jakoby ... Jestli o tom máš takovéhle naivní představy, tak to auto fakt radši dej do nějakého servisu. Citovat
straki007 Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 No vidis. Uz ti nic pujcovat nemusim.......... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.