Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

potřeboval bych půjčit diagnostiku. Řeším problém s ABS a pořád s tím lítat na servis na prd. Bylo by to na Peugeot 406 rv. 2002. Půjčit tak na cca 14 dní. Než se zorientuju v notasi a pak to vyřešit. Na ceně by jsme se dohodli. Na novou 3200 bohužel zatím nemám.

Odesláno

nezlob se, ale tohle mi přijde jako hodně naivní dotaz. Navíc kluci, co to mají, tomu rozumí a nepotřebují na zorientování 14 dní. A nemají ceny jako v autorizáku

Tohle mi příjde, jako kdyby jsi chtěl dělat kamarádům fušky s vypůjčeným zařízením

Apropo ca na ABS chceš řešit? Odvzdušnění nebo se podívat, které čidlo nesnímá. Pro profíka práce na chvilku.......

Odesláno
nezlob se, ale tohle mi přijde jako hodně naivní dotaz. Navíc kluci, co to mají, tomu rozumí a nepotřebují na zorientování 14 dní. A nemají ceny jako v autorizáku

Tohle mi příjde, jako kdyby jsi chtěl dělat kamarádům fušky s vypůjčeným zařízením

Apropo ca na ABS chceš řešit? Odvzdušnění nebo se podívat, které čidlo nesnímá. Pro profíka práce na chvilku.......

No jak říkáš \"profíci\" Peugeot Mladá Boleslav můj problém nevyřešily. Abych to nastínil - ABS levé zadní kolo signalizuje trvalou chybu. Proměřovali čidla a zjistili, že odpor je stejný, nicméně do pravého jde 12V a to toho špatného levého pouze 5V. Z toho usoudily, že čidla jsou v pořádku a bude problém někde v elektrice. Pojistky samozřejmě v pořádku, začali pátrat po kabelech. Výsledek: 2 dny auto v čoudu závada nevyřešena, nevědí co s tím. Vyhozených 1200 u \"profíků\".

Radši si teda vypůjčím diagnostiku a pokusím se to vyřešit sám, než abych vyhazoval peníze a výsledek naprosto žádný! Takže nechápu proč \"Vám\" to přijde směšný. :roll

Včera jsem strávil, tady na fóru půl dne a procházel každý příspěvek týkající se ABS, zjistil jaké měli problémy ostatní atd. Tak se to chci pokusit podle zmiňovaných problému ostatních vyřešit. Příklad třeba ABS kroužek - o tom asi \"profíci\" z Mladé Boleslavi ani nevědí, že tam je. :myslim

Odesláno

Zacni kamo pekne poporiadku... Diagnostiku ti netreba, staci ti multimeter a trosku fantazie. Ked uz vies ktore koleso je vadne mas polku prace hotovej. No a teraz uz len zdvihnut, odmontovat koleso a pokukat co je vo veci :) a az chybu odstranis kontrolka zhasne sama po par metroch.. Moj typ asi senzor. Aj ked sa javi ok nie vzdy pracuje na 100%ale kukni uz spominane koliesko ABS :papa vela stastia

Odesláno
právě, že PP2000 by byla lepší, Lexie je na citronky :D

ok :) každopádně by ta diagnostika měla přibližně napsat, kde je chyba ne? Nebo jen napíše Levé zadní kolo a tím to hasne?

Odesláno

ta diagnostika napíše:\" vezmi metr a odměř přesně 75,5 cm od konektoru zadního kola a tam je přeštíplý kabel\"

ne nenapíše, vždy jde o zkušenosti toho, co s tím dělá a který by měl znát konkrétní typ diagnostykovaného vozu a měl by mít zkušenosti, kde se co nejčastěji vysírá

Odesláno
ta diagnostika napíše:\" vezmi metr a odměř přesně 75,5 cm od konektoru zadního kola a tam je přeštíplý kabel\"

ne nenapíše, vždy jde o zkušenosti toho, co s tím dělá a který by měl znát konkrétní typ diagnostykovaného vozu a měl by mít zkušenosti, kde se co nejčastěji vysírá

:D:D:D Teď jsi mě pobavil :D:D:D Ale tak jsem to nemyslel, jen, že do toho čidla je to propojený několika \"úsekama\", tak sem myslel, že by třeba napsala problém určitého úseku jakoby ...

Odesláno

:D:D:D Teď jsi mě pobavil :D:D:D Ale tak jsem to nemyslel, jen, že do toho čidla je to propojený několika \"úsekama\", tak sem myslel, že by třeba napsala problém určitého úseku jakoby ...

Jestli o tom máš takovéhle naivní představy, tak to auto fakt radši dej do nějakého servisu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...