Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 19. 6. 2016 at 14:11, Vlado81 napsal:

P807 125kw am6 r. 2008. Zatim pouze Praha. 200km (8km tam a 8zpet) 14,9l podle palubaku 

Tak jiný servis a diagnostika FAP plný a buh ví jestli aditivum dává a regeneruje. Jdu hledat řešeni na fóru. 

Odesláno
V 17. 7. 2016 at 16:12, Havlicek.Lukas napsal:

Stejný stojan stejná benzinka 

před 20 minutami, kveton napsal:

Osvědčený řešení má Straki :D

Jo jo..to už jsem tu četl. No  tady v tom servisu mi nabídli Fap off za 8000 Kč a výměnu za 20.000 Kč s aditivem ale bez záruky že to bude fungovat jam má. Při mojem štěstí budu první v republice kdo dojede na fap off. 

Odesláno
před 17 hodinami, Lubo§ napsal:

Takze som mal bohuzial pravdu ze to je FAP, najjednoduchsie riesenie je ho vybrat a prevrtat ho 8 dier z 12 mm vrtakom tak to mam ja

Noo ale taky se tam musí neco na diagu udělat ne?? 

Se mi to tak pěkně ted všechno sešlo že bych z toho ....TISKÁRNU NA BANKOVKY!

Odesláno

Nic som softverovo neupravoval, regeneracia prebehne po 700 km ako kilometrova a nie ako nutena a trva max 5 km pretoze RJ zisti ze ma FAP dobru priechodnost ale stretol som sa uz aj stym ze po prevrtani vyhodilo chybu malo ucinny FAP ale to som vyriesil tak ze som nastavil cez diagnostiku ze som tam dal novy FAP a je klud

• O 2 týdny později...
Odesláno

Chtěl jsem původně ke Strakimu ,ale bál jsem se abych vůbec do Chomutova dojel. s dvěma dětmi.

dělali mi to u firmy tady na foru dost zmiňované(Praha). neím ještě mě napadlo že naposlední diagnostice ukazovalo nesrovnalosti dat s plyn. pedalem. Už se bojím ráno otočit klíčem. PROSTE TO DÝL TOČÍ!!!tak 5s. Napadá mě už pak jen diesel servis a kontrola vstřiků atd.

Odesláno (upraveno)

Děla to od ty doby co mi delali základní servis.rozvody,naplně. Občas. ..ale častěji. Nejdřív me vyměnily paliv. Filtr (chcala nafta)pak fapoff. .no uvidíme

Upraveno uživatelem Vlado81

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...