Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no co ce četríte, náš miláček při poskakování v těch hromskejch mrazech na cestách školaškolkakroužky ukazuje na poslední nádrži něco kolem osumnácti (v létě na delšíchtrasách mírně přes deset). no nešť, startuje, nemá vstřikovače, fap a nechrochtá, nafta tomu nezamrzá, je v tom slyšet rádio, nemá kvedlačku a jede jak čert.

Odesláno

DIAGNOSTIKA NAPISALA

POZADOVANE MNIZTVI 9 mm3/zvih

korekce davky vstrikovace 1 0,82

2 0,82

3 -0,75

4 -0,98 mm3/zdih

napeti vstrikovacu 1 az 4 78,9 voltu

Odesláno

DIAGNOSTIKA NAPISALA

POZADOVANE MNIZTVI .....................9 mm3/zvih

korekce davky vstrikovace 1............ 0,82

--------------------------------2 ...........0,82

--------------------------------3 ............-0,75

--------------------------------4 ............-0,98 mm3/zdih

napeti vstrikovacu 1 az 4.................... 78,9 voltu

Odesláno
no co ce četríte, náš miláček při poskakování v těch hromskejch mrazech na cestách školaškolkakroužky ukazuje na poslední nádrži něco kolem osumnácti (v létě na delšíchtrasách mírně přes deset). no nešť, startuje, nemá vstřikovače, fap a nechrochtá, nafta tomu nezamrzá, je v tom slyšet rádio, nemá kvedlačku a jede jak čert.

To máš na naftu a dle pc v autě ti to ukazuje 18 průměrku?No potěš pán bůh.

Mně by 18 l ukazovalo asi kdybyže jedu po dálnici na max. rýchlost a vkuse 200km.:D

Zlatej můj benzínek. :super

Odesláno

A jo, já to nějako nedomyslel, to co napsal. Tak to je jiná věc. Beru zpět. :mad: Asi jo, asi to bude 3,0 a nebo ještě 2,0, 2,2 v automatu není, tedy asi je, ale neviděl jsem v C8.

[upravil dne 17/2/12 12:52 od Tango C8]

Odesláno

a žere to. ale nákup byl veden dle zcela ekonomických kriterií. totiž druhé auto do rodiny, nájezd pět osm tisíc ročně po městě s neskladným bordelem v kufru (dvojčatovej kočárek, plastové motorky, odrážedla, dětské bicykly, ikeácké jídelní sedačky ve stavu nesloženém, pohodlné popojíždění v kolonách, startování několikrát za den, a situace na trhu, kdy mezi auty ve stejném stavu s V6 benzin a HDI je rozdíl v ceně takový, že jej budu projíždět léta. a pak ty fstřiky...

Odesláno
a žere to. ale nákup byl veden dle zcela ekonomických kriterií. totiž druhé auto do rodiny, nájezd pět osm tisíc ročně po městě s neskladným bordelem v kufru (dvojčatovej kočárek, plastové motorky, odrážedla, dětské bicykly, ikeácké jídelní sedačky ve stavu nesloženém, pohodlné popojíždění v kolonách, startování několikrát za den, a situace na trhu, kdy mezi auty ve stejném stavu s V6 benzin a HDI je rozdíl v ceně takový, že jej budu projíždět léta. a pak ty fstřiky...

Jako by si mluvil za mně. :super

Odesláno

Tak som sa dnes vrátil po 4 dňoch jazdenia - Piešťany - Michalovce - Košice - Michalovce - okolité dediny do cca 15 km - Piešťany a môj PC vyzerá takto :

spotreba1.JPG

:aut:D:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...