Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jj taky si myslim. No každopádně jestli to dobře dopadne a nepraskou mu tak zítra večer budu moudřejší. Stejně mě čekal ještě olej a filtry tak to alespoň bude všechno najednou.

Odesláno

No, řekl bych, že toto téma už naštěstí pomalu nebude třeba.. dneska jsem startoval v -3°C a určitě to není třeba komentovat, jako by bylo +20°C :D ... jednoduše rečeno extrémní mrazy jsou fuč :super

Odesláno
ako sa tak z okna pozerám, teraz by sa asi hodila téma: ako jazdiť v hlbokom snehu...:bojim:grr

:D:D:D

Myslím si že takto by to docela ušlo :D.

546447-img-subaru-snezne-pasy.jpg

Odesláno

Tak žhaviče mám vyměněný, naštěstí se žádný neutrhl a tak to šlo \"docela\" hladce.

Sice teď žádný velký mrazy nebyly a tak sem to moc vyzkoušet nemohl, ale řekl bych že tam změna je. Špatně mi to startovalo už kolem nuly, teď krásně na první otočení. Doufám že to tak bude i při větších mrazech.

Odesláno

:)chlapi, už to startování neřešte, dneska píšou, že mrazy už nebudou, jen deště a sněžení, za chvíli přijde na řadu nefunkční klimatizace...:D

Odesláno
Taky sem to měl kompletní jako ty, tedy kromě toho topení:D

Držím palce ať se taky podaří, nic se nezlomí a hlavně ať to pomůže:papa

ja nechám žhaviče na leto, zajtra idem na klapku kúrenia:bojim:bojim

som zvedavý, ako to dopadne:myslim

Odesláno
Tak žhaviče mám vyměněný, naštěstí se žádný neutrhl a tak to šlo \"docela\" hladce.

Sice teď žádný velký mrazy nebyly a tak sem to moc vyzkoušet nemohl, ale řekl bych že tam změna je. Špatně mi to startovalo už kolem nuly, teď krásně na první otočení. Doufám že to tak bude i při větších mrazech.

Nazdar. Aku znacku zhavicov si daval? A kolko ta vysli?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...