Guest Scratch Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 ja nevim jak vy, ale ja jezdim PEUGEOTEM takze naradi jsem nikdy nepotreboval, a ani ho nevozim v kufru mam jen sprej na pneu, hever, lopatu, palku, a ted skrabku na sklo Hurvajz: v kufru je ti ten hasicak platnej asi jako mrtvymu zimnik.... Koblih: funguji ty spreje na motoretezy a ty na plexi? Sel bych do toho taky, motul je strasne drahej :/ Citovat
Návštěvník Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 tu lopatu vozíš kuli tomu až ti to chcípne tak aby jsi to měl čím zahrabat? Sorry, ale nedalo mi to Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Hurvajz: v kufru je ti ten hasicak platnej asi jako mrtvymu zimnik.... Fakt, ja myslim že pokud bude hořet tak rozhodně ne v kufru, takže si tam pro něj hrábnu, nebo myslíš že budu hasit auto za jízdy a zavřenej uvnitř?? Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 ne, ale tenhle hasicak je dobrej tak akorat, kdyz se ti zacne kourit z desky, jakmil to preroste v ohen, tak to muzes strikat jak chces, ale asi to nedas, a hlavne nez ho vyhrabes....... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Proč bych ho hrabal, sklopim sedačku a mam ho dřiv než řekneš hoří. A pak, jestli to začne hořet tak akorát vyhzazim lidi z auta a jdem pryč, kvuli starý peleši nebudu riskovat život. A jinak k tomu hašení všobecně, divil by ses co dokaže takovej malej hasičák když ho správně použiješ, ale to je na jiný tema [upravil dne 2/2/12 15:36 od Radek Hurvajz] Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 znam, umim, hasim nekolikrat mesicne v praci Citovat
v.mira Odesláno 2. únor 2012 Autor Odesláno 2. únor 2012 Scratch : spreje na retez funguji docela fajn.. muzu porovnat s motulem, tem mi vzdy nechal na retezu vylozene bilej povlak.. to todle zas ne, ale na retezu se to udrzi, nerozstrikne se (pouzival sem i s cisticem retezu od w5) .. celou sezonu pouzivano na SV 650S a Horneta a noproblemo.. Citovat
Dave_GTI Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 já mám tu nabíječku a nestěžuji si :-) Za ty peníze paráda :-) Citovat
robozv Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Takze dnes som bol v Lidli a kupil som ten \"mini\" hasicak a sadu lestiacich pást. Hasicak som hned nechal v aute no dufam ze rano si nemajdem zasnezeny kufor:D Citovat
vaksi Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Ja som sa pre zmenu pridal k stastnym majitelom tasiek/brasien. Pre istotu rovno dvoch. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Našiel som starú foto tých tašiek po 5 E [Edited on 2/2/12 22:41 by Lubk0] Citovat
KapriQ Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Tak som si tiez zaobstaral tu tasticku,este som tam sice nenatrepal veci ... lebo ze -20 :/ vonku ?! Ale tasa vyzera fajn konecne mi nebudu lietat tie WDcka a podobne veci po kufry xD.. +Som si kupil tu masaznu + vyhrievaciu podlozku : recenzia asi v skratke taka ze to je docela v pohode za tu cenu, ale to vyhrievanie teda uplne o prdeli, zacne to hriat fakt az po 5minutach ze je citi ze vam nieco kuri pod zadkom ale inak ta masaz je docela v pohode .. ked idem rano do rachotu, po dialnici, tak si to pustim a relaxujem to odporucam, dost to uvolni svalstvo... Citovat
HonzaZ Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Tak jsem dnes v Lidlu koupil dvě taštičky. Jednu pro mě a druhou pro dceru do auta. Vypadá to dobře. Snad zítra ji zkusím naplnit. Citovat
OK406 Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Našiel som starú foto tých tašiek po 5 E [Edited on 2/2/12 22:41 by Lubk0] Tak jednu taky scháním, ale marně do 106 . Citovat
ace11 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 http://tuning-autodoplnky.0905.sk/povinna-vybava/taska-povinnej-vybavy/peugeot/tpv-peugeot-prazdna-urcena-pre-lekarnicku-v-textilnom-obale-/c35260p4808.html co takova taska? Citovat
ace11 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Ahoj Honzi,taky mam tu tasku z Lidlu,je super a krasne drzi... hned je poradek v aute a nic nelita Citovat
OK406 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 http://tuning-autodoplnky.0905.sk/povinna-vybava/taska-povinnej-vybavy/peugeot/tpv-peugeot-prazdna-urcena-pre-lekarnicku-v-textilnom-obale-/c35260p4808.html co takova taska? Ano !!!!!!!!!! To je ona!!!!!!!!!! Ale jak ji dostat ke mě??? Citovat
pyrone Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 prides na zraz do Bahona a niekto ti ju tam prinesie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.