Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

ja nevim jak vy, ale ja jezdim PEUGEOTEM takze naradi jsem nikdy nepotreboval, a ani ho nevozim :)

v kufru mam jen sprej na pneu, hever, lopatu, palku, a ted skrabku na sklo

Hurvajz: v kufru je ti ten hasicak platnej asi jako mrtvymu zimnik....

Koblih: funguji ty spreje na motoretezy a ty na plexi? Sel bych do toho taky, motul je strasne drahej :/

Návštěvník
Odesláno

:D tu lopatu vozíš kuli tomu až ti to chcípne tak aby jsi to měl čím zahrabat?

Sorry, ale nedalo mi to :papa

Odesláno

Hurvajz: v kufru je ti ten hasicak platnej asi jako mrtvymu zimnik....

Fakt, ja myslim že pokud bude hořet tak rozhodně ne v kufru, takže si tam pro něj hrábnu, nebo myslíš že budu hasit auto za jízdy a zavřenej uvnitř??
Guest Scratch
Odesláno

ne, ale tenhle hasicak je dobrej tak akorat, kdyz se ti zacne kourit z desky, jakmil to preroste v ohen, tak to muzes strikat jak chces, ale asi to nedas, a hlavne nez ho vyhrabes.......

Odesláno

Proč bych ho hrabal, sklopim sedačku a mam ho dřiv než řekneš hoří. A pak, jestli to začne hořet tak akorát vyhzazim lidi z auta a jdem pryč, kvuli starý peleši nebudu riskovat život. A jinak k tomu hašení všobecně, divil by ses co dokaže takovej malej hasičák když ho správně použiješ, ale to je na jiný tema

[upravil dne 2/2/12 15:36 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Scratch : spreje na retez funguji docela fajn..

muzu porovnat s motulem, tem mi vzdy nechal na retezu vylozene bilej povlak..

to todle zas ne, ale na retezu se to udrzi, nerozstrikne se (pouzival sem i s cisticem retezu od w5) .. celou sezonu pouzivano na SV 650S a Horneta a noproblemo.. :papa

Odesláno

Našiel som starú foto tých tašiek po 5 E :)

[Edited on 2/2/12 22:41 by Lubk0]

post-14784-14109622077589_thumb.jpg

Odesláno

Tak som si tiez zaobstaral tu tasticku,este som tam sice nenatrepal veci :D ... lebo ze -20 :/ vonku ?!

Ale tasa vyzera fajn konecne mi nebudu lietat tie WDcka a podobne veci po kufry xD..

+Som si kupil tu masaznu + vyhrievaciu podlozku : recenzia asi v skratke taka ze to je docela v pohode za tu cenu, ale to vyhrievanie teda uplne o prdeli, zacne to hriat fakt az po 5minutach ze je citi ze vam nieco kuri pod zadkom :D ale inak ta masaz je docela v pohode :P ..

ked idem rano do rachotu, po dialnici, tak si to pustim a relaxujem :) to odporucam, dost to uvolni svalstvo...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...