Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Odtažené auto - vyřešeno domluvou :-)

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,tak mne po prichodu z prace k parkovisti cekalo neprijemne prekvapeni. Auto nikde. Takze jsem volal hned na cajty,bylo mi sdeleno,ze auto v pul 11 dopoledne odtahli. Duvod se pry dozvim tam.

Muj dotaz - nechapu duvod odtazeni,parkoval jsem jako prvni v rade vozu u kraje ulice, kus od prechodu pro chodce,ale k nemu od predni casti auto zbyval tak metr mista. Vim jen o zakazu parkovani do 5m od krizovatky pod hrozbou odtahu. Parkovani pobliz prechodu pro chodce je take nejak omezeno ?

Co ted s tim ? Zitra tam pojedu,ale pry je za to jednorazova pokuta asi 1.500 plus asi 200 za kazdy zapocaty den na odtahovem parkovisti. A to se mi fakt teda moc nehodi do kramu :(

[upravil dne 30/1/12 19:22 od Stibto]

[upravil dne 31/1/12 17:51 od Stibto]

[upravil dne 3/2/12 11:49 od Stibto]

Odesláno

od přechodu musíš stát taky dál než metr, jj to se hold stává, příště si dáš pozor. Můj šéf vozil v autě pásmo a když měli policajti řeči tak to před nima přeměřoval

Odesláno

Kua :( Stal jsem ted s telefonem kus od mista kde jsem rano auto mel a samozrejme tam kazdej parkuje cumak az v prechodu ..

Odesláno

\"Každej\" může, ale ty nesmíš. To nic, stalo se mi to taky. Zřejmě nějaký všímavý spoluobčan - sami od sebe by tam MP asi nezabloudili.

Odesláno

Tak to ta neospravedlnuje ... Prečo si tam neišiel hned ? Ci mali uz zavrete ?

Odesláno

PS: Dobre si prezri auto, či nie je nejak poškodene ... Znamemu poškodily elektrony z limcom, ked mu na ne nasadzali tie blbosti za co auto davali na vlečku ... Nevšimol si to pri preberani auta, a potom sa uz nedohadal ...

Odesláno

No jo,je to tak :

www.parkujeme.webnode.cz/prestupky/

Ach jo..

Zajedu tam rano pred praci,stejne prvni den je za 150 jak koukam,tomu se nevyhnu. Kazdy dalsi pak 200.

Odesláno

Stibto co dodat to budou ta tvoje plechovka fazolí:D.

Musel ti to buďto udělat tvůj nasraný známý nebo důchodce ti jsou strašně aktivní.Tohle dokáže nasrat.

PS.zkus se zeptat kdo to hlásil,možná ti to řeknou

Odesláno

Jj mrknu na to,diky. Litaky tam ted nastesti nemam,jen ty Pug poklice.

Ironie,parkuju tam jakou dobu a nikdy nic... No jo,holt se nejaky asi duchodce nudil..

Odesláno

georgegg: aha, ty jsi měl potřebu mu to zopakovat, kdyby to z tvého příspěvku vloženého v 18:29 nepochopil, že? Inu, repetitio est mater studiorum.

Odesláno

Ja netvrdim,ze se tam parkovat smi. Neznalost zakona neomlouva. Spis me sere,ze to bud nekdo napraska,nebo ze svestky nemaj nic lepsiho a odvaznejsiho na praci nez tohle. Zajimalo by me,komu tim pomohli a koho ochranili - chodce asi ne, P306 je nizka,videt pres ni je a v tech mistech se stejne nijak rychle jet neda aby nekdo nedobrzdil u prechodu - je to hned u retarderu.. Ale to je fuk,jen jsem z toho smutnej,tak se tu potrebuju vyrvat ..

Odesláno

Stibto: Policajti to museli jet vyřešit, protože ten penzista tam stál a čekal, jak jeho oznámení vyřeší. A kdyby se na to vykašlali, tak by byl mazec a nechtěl bych být ten, na koho jde stížnost, že nekonal. Navíc dnes nevíš, jestli to není nějaká provokace od Novy, Mladé Fronty, Generální inspekce,...

Odesláno

§ 27

(1) Řidič nesmí zastavit a stát

a) v nepřehledné zatáčce a v její těsné blízkosti,

b) před nepřehledným vrcholem stoupání pozemní komunikace, na něm a za ním,

c) na přechodu pro chodce a ve vzdálenosti kratší než 5 m před ním,

atd................

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...