Big Tommy Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Zdravim chci si koupit webkameru ale nějak vůbec nevim jakou.poradil mi někdo jakou mám koupit třeba z alzy?nemusí to bejt za litr stačila by třeba 500-600.děkuju Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Na co to chceš?? Na telefonování po skype? pokud ano tak stačí cokoliv se ti bude líbit v nižší cenový relaci, Ja mam Genius asi za 300 i s microfonem a funguje dobře. Mužeš koupit i dražší, ale to je většinou větší rozlišení a jde o to jestli ho využiješ, na telefonování stačí 640x480, při vyšším stoupá neuměrně datový tok a každemu to potom nestihá NET. Takže klidně kup co ti padne do oka do 500kč Nekupuj 0,3Mpix, koukej až od 1,3Mpix 0,3 je malo a obraz je nekvalitní např: http://www.alza.cz/logitech-webcam-c170-d243151.htm [upravil dne 30/1/12 19:54 od Radek Hurvajz] Citovat
Big Tommy Odesláno 30. leden 2012 Autor Odesláno 30. leden 2012 na skype přesně:)ta nevypadá špatně asi do ní půjdu šlo mi jen abych nekoupil nějakou sračku se špatnym obrazem.díky Citovat
MotoMoto Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 Jak píše Hurvajz, pokud je to na skype tak defakto cokoliv, protože je to spíš o té komunikaci než o \"filmování\" a i když Ty budeš mít připojení dost rychlé tak na druhé straně už být nemusí a pak Tě stejně uvidí každou vteřinu. Takže i když má kamera lepší rozlišení, tak to pak lidi nastavují na nižší. Koukej na to zda má mikrofon (pokud ho potřebuješ) a hlavně kam jí chceš umístit tak podle toho aby měla uchycení. Není pak přijemné, že jí máš někde nad hlavou a snímá Ti začínající pleš a nebo dvojitou bradu od spodu. Na zvážení je přisvícení z důvodů přenosu při zhasnutém světle, ale to je už dle přání každého soudruha. A špičkové jsou pak s automatickým ostřením apřípadně sledováním objektu při pohybu. Někdo musí třeba při diktátu dopisu chodit. Ale to je fakt už jiná cenová hladina. Citovat
Big Tommy Odesláno 31. leden 2012 Autor Odesláno 31. leden 2012 s tim internetem je to na hovno no.já mám rychlej ale stará ne sakra.takže já můžu mít pecku ale jí to pude stejně na hovno.boha musim něco vymyslet. Citovat
Kurt Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 Těmi vulgaritami si něco dokazuješ? Pamatuj na Pravidla. Citovat
Big Tommy Odesláno 31. leden 2012 Autor Odesláno 31. leden 2012 jee pardon:-)nechal jsem se unýst Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.