Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravicko,

Dufam davam prispevok do spravnej temy ak nie prosim o ospravedlnenie

Najsiel som totiz zaujimavy navod ako si spravit s originalneho radia neoriginalne a o to lepsie lebo uz nebudeme musiet zo sebou vlacit stos CD.

Co treba: Letovacka, 3,5mm jack cca s 1m kablom a pevne nervy.

Cize 3,5 jack staci oholit a naletovat na spravne miesto. Vid obrazok. Ide o to ze sa vlastne dostaneme na koren cedecku. Cele to funguje tak ze si v aute vlastne pustite hocijake cd. Potom pripojite trebarz MP3 jku ( ja pouzivam moj HTC ) a na nej pustite hudbu. Hra to uplne v pohode a takto namiesto kopy CD staci len telefon. Taktiez to funguje aj ako headset. Cize ked mi niekto vola iba prijimem hovor na mobile a dokonale pocujem v reprakoch volajuceho.

[upravil dne 28/1/12 22:51 od Razzor0]

post-39607-14109622025047_thumb.jpg

Odesláno

A vlastne takto nejako to vyzera :)

Zdravicko,

Najsiel som totiz zaujimavy navod ako si spravit s originalneho radia neoriginalne a o to lepsie lebo uz nebudeme musiet zo sebou vlacit stos CD.

Cize 3,5 jack staci oholit a naletovat na spravne miesto. Vid obrazok. Ide o to ze sa vlastne dostaneme na koren cedecku. Cele to funguje tak ze si v aute vlastne pustite hocijake cd. Potom pripojite trebarz MP3 jku ( ja pouzivam moj HTC ) a na nej pustite hudbu. Hra to uplne v pohode a takto namiesto kopy CD staci len telefon. Taktiez to funguje aj ako headset. Cize ked mi niekto vola iba prijimem hovor na mobile a dokonale pocujem v reprakoch volajuceho.

post-39607-1410962202546_thumb.jpg

Odesláno

Chtělo by to napsat o jaký autorádio se jedná, zřejmě z 206, kterou máš v podpisu??

A trošku ostřejší fotku.

Ale pokud to funguje, tak je to hodně dobrá práce;)

Odesláno
Chtělo by to napsat o jaký autorádio se jedná, zřejmě z 206, kterou máš v podpisu??

A trošku ostřejší fotku.

Ale pokud to funguje, tak je to hodně dobrá práce;)

Funguje to perfektne naozaj sa mozem za to zarucit. Najsiel som to na nejakom francuzskom fore uz davno a len nedavno ma napadlo to aj naozaj vyskusat. Autoradio je Clarion RD3. :)

Odesláno
to vypada na can-van clarion... coz je super. a kdys chces pustit mp3tak v mechanice neymi byt cd??

Prave ze musi. Normalne si pusti hocijake CD. Ja tam mam Madonu ktora mi hra dookola no a ako mi to hra tak pripojim MP3 resp, mobil. V tom momente ako pripojis MP3 - jku tak sa hudba prehravana s CD stisi. A hned na to ako pustis MP3 zacne vsetko krasne hrat.

Odesláno
to vypada na can-van clarion... coz je super. a kdys chces pustit mp3tak v mechanice neymi byt cd??

Prave ze musi. Normalne si pusti hocijake CD. Ja tam mam Madonu ktora mi hra dookola no a ako mi to hra tak pripojim MP3 resp, mobil. V tom momente ako pripojis MP3 - jku tak sa hudba prehravana s CD stisi. A hned na to ako pustis MP3 zacne vsetko krasne hrat.

Spravim o tom video a upnem ho na youtube. Potom sem dam link... ;)

Odesláno

Spravim o tom video a upnem ho na youtube. Potom sem dam link... ;)

Tak takto nejako to funguje. Sranda ktora nestala v podstate nic a podla mna potesi.

Dufam sa paci ;)

Clarion RD3 MP3 :D

Plus na okraj pripajam video ktore dokazuje ze aj 1,4 moze mat pekny zvuk ( zaberi mojho leva ) :)

Odesláno

Prosím tě napiš sem číslo toho chipu

Zdravicko,

Odesláno

Noooo, ja som to kedysi davno robil, ale musim mat v mechanike \"tiche CD\" Takze ked chcem pocuvat nieco z externeho zdroja, musim tam dat toto cd, inak je zvuk zmiesany.

Odesláno

to asi nebude primo pro peugeot ale pro blaupunkt clarion ze? to si myslim ze pojede jen s AR ktere ma prepinani na aux. pokud to bude na peugeot tak to bude nesmyslne drahe a je lepsi vzit rovnou i s USB a funguje to vetsinou az od RV 2002

Odesláno

jojo je to na wv koncern , píšou nahrazuje cd měnič, ve výpisu je i clarion, cena 550,-. Jo přemýšlel jsem nad tím auxem ,ale asik na moji 2000r.v. to nepujde ,tak hledám jiné řešení na origo rádio :(

Odesláno
Zdravicko,

To by sa mi tiež hodilo,napichol by som mobil a bol by kľud

Odesláno
jojo je to na wv koncern , píšou nahrazuje cd měnič, ve výpisu je i clarion, cena 550,-. Jo přemýšlel jsem nad tím auxem ,ale asik na moji 2000r.v. to nepujde ,tak hledám jiné řešení na origo rádio :(

do brna asi nejezdis co?

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...