Razzor0 Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Zdravicko, Dufam davam prispevok do spravnej temy ak nie prosim o ospravedlnenie Najsiel som totiz zaujimavy navod ako si spravit s originalneho radia neoriginalne a o to lepsie lebo uz nebudeme musiet zo sebou vlacit stos CD. Co treba: Letovacka, 3,5mm jack cca s 1m kablom a pevne nervy. Cize 3,5 jack staci oholit a naletovat na spravne miesto. Vid obrazok. Ide o to ze sa vlastne dostaneme na koren cedecku. Cele to funguje tak ze si v aute vlastne pustite hocijake cd. Potom pripojite trebarz MP3 jku ( ja pouzivam moj HTC ) a na nej pustite hudbu. Hra to uplne v pohode a takto namiesto kopy CD staci len telefon. Taktiez to funguje aj ako headset. Cize ked mi niekto vola iba prijimem hovor na mobile a dokonale pocujem v reprakoch volajuceho. [upravil dne 28/1/12 22:51 od Razzor0] Citovat
Razzor0 Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 A vlastne takto nejako to vyzera Zdravicko, Dufam davam prispevok do spravnej temy ak nie prosim o ospravedlnenie Najsiel som totiz zaujimavy navod ako si spravit s originalneho radia neoriginalne a o to lepsie lebo uz nebudeme musiet zo sebou vlacit stos CD. Co treba: Letovacka, 3,5mm jack cca s 1m kablom a pevne nervy. Cize 3,5 jack staci oholit a naletovat na spravne miesto. Vid obrazok. Ide o to ze sa vlastne dostaneme na koren cedecku. Cele to funguje tak ze si v aute vlastne pustite hocijake cd. Potom pripojite trebarz MP3 jku ( ja pouzivam moj HTC ) a na nej pustite hudbu. Hra to uplne v pohode a takto namiesto kopy CD staci len telefon. Taktiez to funguje aj ako headset. Cize ked mi niekto vola iba prijimem hovor na mobile a dokonale pocujem v reprakoch volajuceho. [upravil dne 28/1/12 22:51 od Razzor0] Citovat
Šalda Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Chtělo by to napsat o jaký autorádio se jedná, zřejmě z 206, kterou máš v podpisu?? A trošku ostřejší fotku. Ale pokud to funguje, tak je to hodně dobrá práce;) Citovat
Razzor0 Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 Chtělo by to napsat o jaký autorádio se jedná, zřejmě z 206, kterou máš v podpisu?? A trošku ostřejší fotku. Ale pokud to funguje, tak je to hodně dobrá práce;) Funguje to perfektne naozaj sa mozem za to zarucit. Najsiel som to na nejakom francuzskom fore uz davno a len nedavno ma napadlo to aj naozaj vyskusat. Autoradio je Clarion RD3. Citovat
wojtěch Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 to vypada na can-van clarion... coz je super. a kdys chces pustit mp3tak v mechanice neymi byt cd?? Citovat
Razzor0 Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 to vypada na can-van clarion... coz je super. a kdys chces pustit mp3tak v mechanice neymi byt cd?? Prave ze musi. Normalne si pusti hocijake CD. Ja tam mam Madonu ktora mi hra dookola no a ako mi to hra tak pripojim MP3 resp, mobil. V tom momente ako pripojis MP3 - jku tak sa hudba prehravana s CD stisi. A hned na to ako pustis MP3 zacne vsetko krasne hrat. Citovat
Razzor0 Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 to vypada na can-van clarion... coz je super. a kdys chces pustit mp3tak v mechanice neymi byt cd?? Prave ze musi. Normalne si pusti hocijake CD. Ja tam mam Madonu ktora mi hra dookola no a ako mi to hra tak pripojim MP3 resp, mobil. V tom momente ako pripojis MP3 - jku tak sa hudba prehravana s CD stisi. A hned na to ako pustis MP3 zacne vsetko krasne hrat. Spravim o tom video a upnem ho na youtube. Potom sem dam link... Citovat
Razzor0 Odesláno 29. leden 2012 Autor Odesláno 29. leden 2012 to vypada na can-van clarion... coz je super. a kdys chces pustit mp3tak v mechanice neymi byt cd?? Prave ze musi. Normalne si pusti hocijake CD. Ja tam mam Madonu ktora mi hra dookola no a ako mi to hra tak pripojim MP3 resp, mobil. V tom momente ako pripojis MP3 - jku tak sa hudba prehravana s CD stisi. A hned na to ako pustis MP3 zacne vsetko krasne hrat. Spravim o tom video a upnem ho na youtube. Potom sem dam link... Tak takto nejako to funguje. Sranda ktora nestala v podstate nic a podla mna potesi. Dufam sa paci Clarion RD3 MP3 Plus na okraj pripajam video ktore dokazuje ze aj 1,4 moze mat pekny zvuk ( zaberi mojho leva ) Citovat
winco Odesláno 29. leden 2012 Odesláno 29. leden 2012 tak to je važne kvalitna robota potešilo by ma mať niekde vyvedeny jack na radio a pušťať si hudbu z mobilu a podobne :-P Citovat
kofikovi1 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Prosím tě napiš sem číslo toho chipu Zdravicko, Dufam davam prispevok do spravnej temy ak nie prosim o ospravedlnenie Najsiel som totiz zaujimavy navod ako si spravit s originalneho radia neoriginalne a o to lepsie lebo uz nebudeme musiet zo sebou vlacit stos CD. Co treba: Letovacka, 3,5mm jack cca s 1m kablom a pevne nervy. Cize 3,5 jack staci oholit a naletovat na spravne miesto. Vid obrazok. Ide o to ze sa vlastne dostaneme na koren cedecku. Cele to funguje tak ze si v aute vlastne pustite hocijake cd. Potom pripojite trebarz MP3 jku ( ja pouzivam moj HTC ) a na nej pustite hudbu. Hra to uplne v pohode a takto namiesto kopy CD staci len telefon. Taktiez to funguje aj ako headset. Cize ked mi niekto vola iba prijimem hovor na mobile a dokonale pocujem v reprakoch volajuceho. [upravil dne 28/1/12 22:51 od Razzor0] Athina ohodnotil 1 Citovat
Krupo Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 Noooo, ja som to kedysi davno robil, ale musim mat v mechanike \"tiche CD\" Takze ked chcem pocuvat nieco z externeho zdroja, musim tam dat toto cd, inak je zvuk zmiesany. Citovat
MiliVFR Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Zdravím, sry za vedlejší dotaz, ale nemá někdo vyzkoušeno tohle ? Citovat
Vítek1 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 to asi nebude primo pro peugeot ale pro blaupunkt clarion ze? to si myslim ze pojede jen s AR ktere ma prepinani na aux. pokud to bude na peugeot tak to bude nesmyslne drahe a je lepsi vzit rovnou i s USB a funguje to vetsinou az od RV 2002 Citovat
MiliVFR Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 jojo je to na wv koncern , píšou nahrazuje cd měnič, ve výpisu je i clarion, cena 550,-. Jo přemýšlel jsem nad tím auxem ,ale asik na moji 2000r.v. to nepujde ,tak hledám jiné řešení na origo rádio Citovat
Gabriel 307 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Zdravicko, Dufam davam prispevok do spravnej temy ak nie prosim o ospravedlnenie Najsiel som totiz zaujimavy navod ako si spravit s originalneho radia neoriginalne a o to lepsie lebo uz nebudeme musiet zo sebou vlacit stos CD. Co treba: Letovacka, 3,5mm jack cca s 1m kablom a pevne nervy. Cize 3,5 jack staci oholit a naletovat na spravne miesto. Vid obrazok. Ide o to ze sa vlastne dostaneme na koren cedecku. Cele to funguje tak ze si v aute vlastne pustite hocijake cd. Potom pripojite trebarz MP3 jku ( ja pouzivam moj HTC ) a na nej pustite hudbu. Hra to uplne v pohode a takto namiesto kopy CD staci len telefon. Taktiez to funguje aj ako headset. Cize ked mi niekto vola iba prijimem hovor na mobile a dokonale pocujem v reprakoch volajuceho. [upravil dne 28/1/12 22:51 od Razzor0] To by sa mi tiež hodilo,napichol by som mobil a bol by kľud Citovat
Vítek1 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 jojo je to na wv koncern , píšou nahrazuje cd měnič, ve výpisu je i clarion, cena 550,-. Jo přemýšlel jsem nad tím auxem ,ale asik na moji 2000r.v. to nepujde ,tak hledám jiné řešení na origo rádio do brna asi nejezdis co? Citovat
MiliVFR Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 to Vítek1: možno v březnu na moto výstavu, ?? Citovat
Krupo Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Urcite Vam to nepojde... BSI ropozna, ze ju chcete omrdat Citovat
kofikovi1 Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Tohle nevím jestli funguje ale mě to funguje na chipu Philips SAA7708H/203 jen to nejde zesilovat a zeslabovat na rádiu ale na telefonu nebo MP3;) Citovat
marlet Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Zdar, ja som ti radio vylepsil podla tohto navodu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.