Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ja som mal len zaprasene uhliky na regulatore.. po vycisteni to facha ako ma... ten bordel co sa z nich trusi odtial nema ako ist von aspon na mojom altiku.. a priznaky som mal uplne rovnake.... pravdaze vyberal som cely altik... ale nakoniec satcilo dat dolu len regulator.. na mojom sa to da..

Odesláno
ja som mal len zaprasene uhliky na regulatore.. po vycisteni to facha ako ma... ten bordel co sa z nich trusi odtial nema ako ist von aspon na mojom altiku.. a priznaky som mal uplne rovnake.... pravdaze vyberal som cely altik... ale nakoniec satcilo dat dolu len regulator.. na mojom sa to da..

no keby som mal aj ja taky isty problem ako ty ci by bolo super...a aky typ alternatora mas... lebo vybrat altik to je riadna fuska

Odesláno

fuska to nieje... ide to v pohode.. dve skrutky alebo tri to nic nieje.. a ptoom zalozit remen...typ altika ti nepoviem lebo neviem.. ale skusim pohladat foto ked som to robil

[upravil dne 29.1.2012 14:47 od banan1987]

Odesláno
fuska to nieje... ide to v pohode.. dve skrutky alebo tri to nic nieje.. a ptoom zalozit remen...typ altika ti nepoviem lebo neviem.. ale skusim pohladat foto ked som to robil

[upravil dne 29.1.2012 14:47 od banan1987]

ked som menil remen tak too bola hruza nasponovat ho tu pruzinu zatlacit, no uvidime skusim... foto by pomohlooo...

Odesláno

Koukel jsi jestli máš dotažený Kontakt ted jsi nejsme jisty.. myslím že B+ Hodně často se stává že se povoli a je tam dost velekej přechodák... Poznáš to tak že je to ta Gumovou krytkou zakryta svorka když naní sáhneš bude tepla ..jsou případy o které se i popálíš Tak bacha :)

Odesláno

mal som tiez problem s dobijanim, raz to dobijalo, raz nie. dal som akternator zgeneralkovat, oprava, vymenene uhliky a aj remenica a co ja viem co este mi na nom ten clovek robil a altik funguje krasne, bola to oprava za 107€ a jeden den som ho zaniesol na opravu a na druhy den bol hotovy.

Odesláno
mal som tiez problem s dobijanim, raz to dobijalo, raz nie. dal som akternator zgeneralkovat, oprava, vymenene uhliky a aj remenica a co ja viem co este mi na nom ten clovek robil a altik funguje krasne, bola to oprava za 107€ a jeden den som ho zaniesol na opravu a na druhy den bol hotovy.

107 Eur to už si mohl koupit rovnou nový ne ?

Odesláno

no to by som aj ja rad vedel kde sa da kupit novy alternator za 107€.

mna oprava stala 40€ ale nova remenica bola za 67€, cize vysledna cena je 107€

Odesláno

Jo tak ten si kupte, za půl roku půjde ven minimálně proto, že budou v háji diody. Na obrázku jsou nápisy jako Valeo, Bosch... přijde Altík bez štítku s házející řemenicí ... myslím že není potřeba přemýšlet nad tím jeslti koupit tohle nebo zrepasovat kvalitní značkový díl.

Odesláno
Koukel jsi jestli máš dotažený Kontakt ted jsi nejsme jisty.. myslím že B+ Hodně často se stává že se povoli a je tam dost velekej přechodák... Poznáš to tak že je to ta Gumovou krytkou zakryta svorka když naní sáhneš bude tepla ..jsou případy o které se i popálíš Tak bacha :)

to myslis na altiku?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...