Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec, potřebuju vyměnit na 307 1,6 hdi 110 axiální táhlo a od Febi se vyrábí dva typy, jeden s délkou 340 mm s kódem FB 19935 a druhý s délkou 359 mm s kódem FB 29625.

Otázkou je který z těch dvou koupit. Ptz po sundání a následném změření už budu těžko hledat na netu a objednávat, když bude auto na špalkách.

Jestli má někdo zkušenost, díky za radu :-)

Odesláno

tak podle servisboxu jsou axiální táhla fakt dva typy, každý typ má k sobě přidělen i jiný typ krajního kulového čepu řízení,takže jsou navzájem nezáměnné, no to jsem ti moc nepomohl:(

první typ táhla- 3812 E0 za 1054kč

druhý typ- 1607293680 za 1350kč ceny v pežotě

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Zdar kluci chci se zeptat jak náročná je výměna axiálního táhla,díly si kouknu v SB a koupím v AK.Vím že pak se musí na geometrii.Je tam nějaká vůle.Zvládnu to vyměnit sám doma nebo to nechat někomu udělat?Mám čekat nějaké záludnosti?

re6wc2xtj2gsg7xr2mffpshgbcsdubva.JPG

[upravil dne 27/5/12 22:42 od Gabriel 307]

• O 8 měsíců později...
Odesláno
:xvul pridam to sem nabidne nekdo nebo doporuci axialni tahla na muj vuz viz popis. a je nejakej figl jak zjistit jestli je hrben rizeni v cajku .. menit budu protoze cejtim kazdej hrbolek boucha to a nejhorsi je to v zatacce kdyz je tam nerovnost tak to je potom zazitek raz do volantu a nestabilita :bojim (rejdovy cepy spodni cepy i stabil. tyce jsou ok) diky
Odesláno

:xvulJá jsem měnil před měsícem to samé, ale u 205. Nevím, jaký je přístup u 307, ale já jsem vymontoval celé řízení. Je to otázka cca 15 minut ve dvou lidech. Spodní čep jsem zhora poklepl kladivem (můžeš i přes dřevo= matku vyšroubuj zároveň s vrškem). Povolil nádherně. A axiální táhlo si dal do svěráku a povolil jsem čep.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak ako páni, podarilo sa to axialne tiahlo niekomu vymeniť bez toho aby sa nemuselo cele riadenie vybrať ? Je tam hrozne málo miesta na pristup :(. Ak je to nutne cele vymontovať. Nie sú tam nejaké finty na ktoré si treba dávať pozor? Ďakujem

• O 5 let později...
Odesláno

No delam to kazdou chvili v praci, a podle me mas teda lepsi si to nechat vymenit a zaroven udelat geometrie, je to prace asi na pul hodky a spocitej si kolik casu na tom stravis doma.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...