ZERO Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 Zdravim,potřebuju radu,při zatáčení mi loupe v kole,je to slyšet přes pružinu-je to špatné axiál. ložisko. Potřebuju radu jak mám vyndat tlumyč. Jestli mam nejdřív stahnout pružinu,povolit dole v uloženía nebo nejdřív povolit vršek a vyvrátit. Prosím poradte-díkec Citovat
ozzy56 Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 postup je takový--demontuješ z auta celou tlumičovou vzpěru (tlumič i s pružinou) a na ponku stáhneš stahovákem pružinu, vyměníš co je třeba a pružinu namontuješ na tlumič, pak vrátíš do auta zase celou vzpěru. Citovat
Qcko Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 Treba uvolnit tlmic dole na tehlici a riadne (nastriekat tam nejaky spray, nech sa to povoli dostatocne), vyskrutkovat stabilizacnu tycku a hore v motorovom priestore 3x skrutka (nic nerobit s tlmicovou, ta v strede!!!), potom pohybom dolu trocha uvolnit tu hornu cast, tocivym pohybom (okolo osi tlmica a aj okolo osi naboja) hybat tlmicom az kym nevylezie z tehlice. Velky pozor na brzdove hadicky, aby sa neposkodili. Velky pozor treba dat na pohyb poloos, pri pravej na to aby sa neposkodila pruzina v poloosi, pri lavej na to aby nevytiekol olej z prevodovky (pripadne ho preventivne vypustit ) Potom uz tak ako pise ozzy Citovat
Dave_k Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 Pri vymene loziska neni treba geometrie. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 ale panove...a co takhle odklon? tak odklon a záklon rejd. čepu se na tomto typu nápravy seřídit prostě nedá, jen sbíhavost kol Citovat
Ferry Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 ono ta geometrie asi neni nutna, ale jednou za cas neuskodi a proc ji neudelat zrovna, kdyz je to nove Citovat
Jindra xrdt Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 ale panove...a co takhle odklon? tak odklon a záklon rejd. čepu se na tomto typu nápravy seřídit prostě nedá, jen sbíhavost kol Promin, ale odklonem rozumime odklon kola, asi si to pletes s priklonem a zaklonem rejdoveho cepu. To je jedno, nebudem to resit proste jde o to, ze v miste, kde sundas vzperu z tehlice jsou laicky receno vetsi diry a sroubymaji jakoby vuly do stran, atak prave nastavujes odklon kola nikdy ho nenastav presne, proto je lepsi udelat geometrii a jak pise ferry, jednou za cas je to dobry.. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 nebudu se dohadovat:)--nic jiného než sbíhavost nastavit NEJDE Citovat
Jindra xrdt Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 promin ja se dohadovat taky nebudu:), nevim jak to mate v peugeotu, ale u nas v mercedesu je to proste takhle. A to jsem tec geometrii uz nadelal. Nicmene to nemeni nic na tom, ze pokud tu napravu bude rozdelavat, tak by se ta geo proste mela udelat Citovat
ozzy56 Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 promin ja se dohadovat taky nebudu:), nevim jak to mate v peugeotu, ale u nas v mercedesu je to proste takhle. A to jsem tec geometrii uz nadelal. Nicmene to nemeni nic na tom, ze pokud tu napravu bude rozdelavat, tak by se ta geo proste mela udelat podívej se na uchycení tlumiče v těhlici na 206ce (o té se bavíme) a je tam objímka,žádné oválné seřizovací díry jak to má mercedes nevím Citovat
tomm176 Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 Nedávno jsem se o tom bavil s kámošem, když dělal Polo, tak opravdu jde hýbat s odklonem v určitých malých mezích,ale u Peugeotu tomu tak není, aspoň u 306 Citovat
Qcko Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 promin ja se dohadovat taky nebudu:), nevim jak to mate v peugeotu, ale u nas v mercedesu je to proste takhle. A to jsem tec geometrii uz nadelal. Nicmene to nemeni nic na tom, ze pokud tu napravu bude rozdelavat, tak by se ta geo proste mela udelat Peugeot to ma maximalne jednoduche a po vymene horneho ulozenia vazne nic nezmeni svoju polohu, jedine co sa da u peu stelovat ze zbiehavost za pomoci capov riadenia, mal somto vonku asi 50x a geometria nikdy nebola potrebna Samozrejme ze mercedes moze mat ovela zlozitejsiu prednu napravu, je to nemec a ak je to podobne ako u VW, tak sa nedivim Citovat
Jindra xrdt Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 Dobře chlapi, moje chyba..Zvyk je železná košile, takže se omlouvám;) Citovat
ozzy56 Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 Dobře chlapi, moje chyba..Zvyk je železná košile, takže se omlouvám;) neznám Tě, ale jsi férový chlap,umíš přiznat omyl [upravil dne 28/1/12 18:52 od ozzy56] Citovat
doly79 Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Ahoj na autě mi onehdá praskly postupně obě pružiny,, montáž a demontáž se dá udělat i v pohodě na chodníku. překvapivě to jde,, ale bacha na potřebu goly a různých hvězdiček a imbusů.. nejvíc mi dalo zabrat demontáž a montáž tlumiče ze spodního ramene. ale co nejde silou jde ještě větší silou, takže v poho. :-) Citovat
parlament Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 Aké máte skúsenosti pri výmene axiálnych ložísk.Asi budem musieť vymeniť ložiská v hornom uložení.Začalo mi to jemne pukať pri otáčaní na mieste,na obe strany.Nevidieť,že by struna preskakovala,alebo skôr neviem ako sa na to správne pozrieť.Keď sa točí volantom a položím ruku na horné uloženie,cítim to lúpanie hmatom.Neviem teda na 100% či je to ono,ale mnohí ste to už menili a mňa by zaujímalo či Vám stačilo vymeniť ložisko,alebo bolo treba meniť celé uloženie tlmiča.Ďakujem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.