brade Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 U řidiče se mi urvala levá spona na kobereček - vytrhla se z podlážky a teď tam lítá jako hadr na holi. Spravoval jste to někdo? Je to blbinka, ale nechci to moc prasit :-) Citovat
adam.bogocz Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 taky to mám urvané... určitě to origo už opravit nepůjde... musel by jsi koupit celý koberec do auta... snad někdo bude mít nějaký \"hack\" jak na to... osobně jsem přemýšlel o nějaké výplni, najít něco jako montážní pěnu a tím to zpět přidělat... Citovat
HonzaZ Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 Už jsme to tady kdysi řešili. Existuje opravná sada, ale už teď nevím kde jsem to našel. Citovat
pyrone Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 HonzaZ: tak popremyslaj ze kde. Je nas tu viacej Citovat
HonzaZ Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 Teda chalani, vy mi dáváte, je to, jak výše píše bart, tam a jinak obj. č. 7584ZX Sada upevnění cena 120,90 Kč. [upravil dne 23/1/12 21:03 od HonzaZ] Citovat
pyrone Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 HonzaZ, bart.lbc: dakujem chalani. Musim aj ja poriesit uoevnenie kobercov Citovat
Brizan Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 Tuhle \"opravnou\" sadu mam na obou uchytech koberecku. Je to normalni uchyt nic opravnyho na tom nevidim. Problem je v tom ze se vymacka nebo vytrhne koberec z podlahy a toto pak vubec nepomuze. Snad jen si udelat novou diru do podlahy a prekryt to kobercem. Zkousel jsem ruzne podlozky abych rozsiril dosedaci plochu uchytu, ale zatim se vse drive nebo pozdeji vytrhlo. Citovat
Mike407 Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 Já to měl také vytržené. Ale podařilo se mi to vyřešit a už tři čtvrtě roku to drží. Jen si teď nemůžu vzpomenout, jak jsem to přesně dělal... Mám pocit, že jsem použil malinké samořezné šroubky, ale budu se na to muset podívat, jak to tam vlastně je... Citovat
John_Ice Odesláno 24. leden 2012 Odesláno 24. leden 2012 koukám,že je to nešvar 407...u řidiče levej uchyt...taky to mám v čudu a ten kraj už nejde opravdu ničím pořádně přidělat....možná tu díru zalít nějakým epoxidem a dát tam tu podložku aby to přilnulo a potom možná,ale zas to není určitě dobré,protože to je díra průměru 1,5cm a ta výpln může potom se vysunovat.... Citovat
Brizan Odesláno 24. leden 2012 Odesláno 24. leden 2012 Myslím že jediné funkční řešení by bylo vykutat větší prostor v molitanu podlahy kolem původních otvorů, dát tam podložky cca o průměru 5cm a použít normální klip. Pak by to možná nějakou dobu vydrželo. Ale problém je dostat se pod ten koberec a molitan vykutat. Což oto levý by byl v pohodě, tam se dá od prahu dostat, ale ten pravý bude docela oříšek, bez demontáže půlky vnitřního obložení a možná i sedačky řidiče se tam asi nedá dostat:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.