Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Spojka vymenená, teraz zaberá od spodu a nešmýka. Bola zodratá. Je to velká spojka ako majú 3litre, takže poddimenzovaná by nemaly byť. Bola tam LUK a dala sa tam zase LUK iná nepasovala.

cena?

Odesláno
chcel by som sa spytat, posledne dva mesiace sledujem ako mi na 5 a 6 prevodovom stupni pri prudsom zrychleni vyskocia otacky ale auto sa nerozbieha, je to klasicke preklzovanie spojky, ze? Nedeje sa to vzdy len ked je auto viac zatazene.

Pri vymene spojky je nutne menit aj zotrvacnik?

no tak to je spojka....aky tam mas zotrvacnik? Nieje vzdy nutne menit zotrvacnik....

měl jsem totéž po výměně lamely za jinou, trochu jetou, po pár stech km si to v pohodě sedlo a funguje dobře

Odesláno
Ahojte

po kolkych kilometroch sa zvycajne meni spojka ?

je to stejný dotaz, jako by ses zeptal, kolik borovičky vypije jeden chlap:)

spojka by měla při normálním používání vydržet cca 150 tisíc KM, ovšem někdo mění po 20 tisících a někdo ji má po 300 tisících pořád OK.

Odesláno

mám 225t km a stále OK, kamarát s rovnakým autom menil pri 200t km, vysypalo sa mu ložisko... všeobecne životnosť v dnešnej dobe ide smerom dole:( ale stále platí, že najpodstanejší je medzičlánok medzi sedadlom a spojkovym pedálom....:D

• O 3 týdny později...
Odesláno

pridam trochu do ohna, pred cca mesiacom mi menili komplet spojku (hrkalo lozisko, pri stlaceni spojky prestalo) no teraz som zistil, ze to hrkoce zase... autam az tak nerozumiem, tak sa pytam ci mi to mohol borec v servise nejak dobabrat, alebo vymena spojky s tym hrkotanim nesuvisi...?

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdravím a omlouvám se pokud tu někde je odpověď na můj problém.Potřebuji vyměnit spojku a vyndat převodovku na 307 SW 2.0 HDI 79 KW.Jedná se mi hlavně o pravou poloosu a kolem ní.Nemohu se dostat kvůli plastovému sání na šrouby a ani na sání aby jsem ho vyndal.Může mě někdo trochu poradit jak ji nejlépe vyndat?Je možno i na mail. reindl.p@seznam.cz

Moc a moc děkuji

[upravil dne 13/6/12 19:15 od Pavka-5]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...