Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jedna mě nesvítí...na vpravo ve směru jízdy...ta vlevo svítí...žárovka je ok přehazoval jsem je zkoušel jsem je odpojil jsem celou sestavu mlhovka+couvačka očistil konektory a pořád nic....

Nápady?? :myslim

[upravil dne 8/6/12 17:28 od Pan_Vetvicka]

Odesláno

Pokud mají svítit obě, což už si nepamatuji, tak použij voltmetr. Když půjdeš od svítící k nesvítící po kabelu i konektoru, tak to najdeš snadno. Kontroluj i kostru.

Odesláno

Každá mlhovka je napojena samostatně do BSI. Tudíž zkusit proměřit ten vodič. nebo přímo na BSI.

Jestli ti svítí zpátečka, tak máš aspoň dobrou zem i pro mlhovku.

[upravil dne 22/1/12 17:15 od Agrafik]

Odesláno

Nevím. V podstatě by to mělo hlásit i teď, když svítí jen jedna namísto dvou. A protože teď nehlásí, tak nevím.

Ale zkontrolovat dvě žárovky, zda jsou zapojeny paralelně - to snad není tak složité. A pokud nejsou paralelně, tak prohlídnout ten pant.

Nejsložitější je asi sundat tapecír kufru tak, aby čudlíky nespadly do nenávratna.

Odesláno

1. Hlásí to prdlou žárovku...takoký to fog lamp atd.....

2. Určitě svítí obě protože mě každej kokot co se mě nalepí na kufr problikává ať to vypnu :D:D

3. Zpátečka svítití a svítí i se žárovkou z mlhovky

4. To znamená že kabel vede ke každé mlhovce zvlášť???

5. Zlomenej káblík u víka? Sakra jak se tam leze:aut

Jinak dík za reakce....

Odesláno

presne tak...ja ked som zapol hmlovky piply mi cuvacie senzory a nesla mi 1 spiatocka....kablik v pantu ;)

kablik som zaletoval , viacere boli nalomene tie som tiez opravil a na celý zvazok som natiahol kus zahradnej hadice,

ktorú som rozrezal po dlzke a navliekol na kable. Teraz je podla mna mensia pravdepodobnost ze sa to zalomi.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Ahoj

Jelikož se zlepšilo počasí abych se mohl vrtat v autíčku musím dořešit problémy.

Světla se rozhodla že začnou svítit sama od sebe :)

Ale pro změnu přestalo fungovat tlačítko zavírání kufru???

Takže taky kabel na levé straně??:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...