Edison Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 Medvěd to vystihl přesně... A to už sakra něco pamatuje... Se s tím setkávám taky příliš často... Pro mnoho těch mladejch cucáků je holt tlak zaměstnavatele víc, než zákony... A dokonce víc, než zákony, který je samotný dokonce chráněj... Bych to taky trestal až na půdu... Kurnik... bych byl zlej... Citovat
wooody Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 ano a to je zase o člověku, já když em nastupoval, tak sem jim zcela jasně řekl ať odemně nečekají porušovaní aetru, ať se třeba stavěj na hlavu, a k tomu cb, co ti brání si ji pořídit do osobáku , vždycky je to o lidech a o tom jestli maj k ježdění vlohy, když vidim blbce co předjíždějí jako s osobákem, a nedojde mu že má za sebou ještě 16 meetrů, nebo zatáčky, kruháče, stačí přemejšlet že si musim nadjet, a že se sem třeba nezlomim, je to o přemejšlení, bohužel dnes je doba taková, viz hanzalík, nicotrans a jim podobné ( Citovat
oddie Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 Co kdyby sis přečetl to, co jsem psal, o něco pomaleji, hm? Pak by ti třeba došlo, že to ani trochu není o tom, jestli si mám nebo nemám pořídit CB do osobáku. Nejezdím přes vesnice pomaleji proto, že nemám CB a bojím se policajtů, jestli ti to náhodou nedošlo. Kupodivu existují i lidé, co nejezdí přes obce 90 proto, že to považují za ultraprasárnu, ačkoliv je to pro mnohé kamioňáky asi k nevíře, a vskutku netuším, v čem by mi to CB v tomhle případě pomohlo - leda že bych preventivně falešně hlásil, že měřej v každé vesnici, což mi přijde poněkud dětinské. Jinak díky za doporučení, CB jsem kdysi v osobáku skutečně měl, kdyžs ještě jezdil na tříkolce... Citovat
Medvěd Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 Oddie přece nepsal o tom, zda mít či nemít v osobáku CBčko, ale o tom, zda má právo kamion řítící se obcí rychlostí citelně překračující povolený limit (páč řidič má echo, že je cesta čistá) nutit ostatní také k porušování limitu. Taky jsem to párkrát zažil a věř, že to není nic příjemného a vůbec se nedivím těm, co v reakci na podobného vola ještě uberou třeba na 40 a držej je až přesně k ceduli, kde pak přišlápnou a dýchavičné mnohatunce zmizí Citovat
FrantaCV Odesláno 22. leden 2012 Autor Odesláno 22. leden 2012 Méďo - nelze než s Tebou souhlasit. Jsme asi stejná krevní (věková) skupina. Předvoj. kurz na Kostitřasu PV3S, na vojně postupně T111(Fauna) volant o průměru 120cm a o posilovačích řízení atd. ani zdání. Postupně T138, 148, 813 a 815. Ruské křápy typu Zil 157K,131, Ural a KRAZ254 raději pomíjím. Pro neznalé - měl jsem na to u armády 14 let. Ale k věci - řidič profesionál dřív a dnes nemá srovnání. A je to také vidět v počtu nehod zaviněných právě \"rádoby profesionály\" za volantem 40-ti tunových monster. To Wooody: kolik těch kamioňáků dokáře zacouvat k rampě n 1. pokus. Nic proti Tobě, ale zastáváš se hovad, které nemají co dělat ani za volantem osobáku - potažmo ani na silnici. Citovat
automale Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 tak pokracujeme asi by som nestihol ani ..kur...va... povedat o fous Citovat
automale Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 tomuto sa vravi - blby maju stasie - jeden kkt za druhym ....... o chlp Citovat
Mildík Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 Myslim, že, to není jen, o, řidičích kamionů, fascinujou mě řidiči autobusů, co ti, si někdy dovolí, je do nebe volající, a, to vezou lidi, který s jejich psychickejma deformacema nemaj nic společnýho. Pravdou zůstává, že, za volantem, většina lidí, dělá úplně jiný věci, než, že, se soustředěj na řízení(včetně mě), a, pak je malér na světě. Tahle doba je uspěchaná, a, nutí nás neustále přemejšlet, o, věcech, který prostě, za volant nepatřej. Denně jezdim 50 km do Prahy, a z5 po Strakonický, tempomat, je zcela zbytečnej, protože, ho musim neustále vypínat, kvůli blbečkům, co maj třeba Superba, a, předjížděj Fáčko jedoucí 105km/h, 110 km rychlostí. To bych ho kopnul, a, navíc, tyhle umělci, pak, když se vjede do míst, kde, je 90tka, to zvesela mastěj svejch 110 dál, a, klepou si na čelo, proč jedu tak pomalu? Chybí tu disciplína, a, myslim, že, to povede k tomu, že, za cca 15 let budou všude kamery, neustále lidi bulej, jak nemaj prachy, a, jak nás stát ždíme, ale, můžeme si za to sami. Navíc kamery, vyjdou levnějc, než banda polišů, který, takovýhle magory honěj. O cestování na silnicích by se dal napsat román, podotýkám, že, nejsem svatej, a, taky mě někdy chytne \"rapl\" :D:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.