jolik Odesláno 17. duben 2005 Odesláno 17. duben 2005 Sháním tuto knihu.Napište kdo jí máte bud ji koupím ,nebo mi napište vydavatele a název knihy.Dík;) Citovat
vix Odesláno 17. duben 2005 Odesláno 17. duben 2005 nevim, jakou chces knihu? Mas moznost koupit za cca 600,- knihu: Jak na to - Peugeot 309 - kde mas pospany 309. Nebo tady uvodni strance Peugeot-clubu je v sekci servis manual na 309, akorat asi jen english... ale zase je o dooost lepsi Citovat
Péťa Odesláno 17. duben 2005 Odesláno 17. duben 2005 Jestli chces tu knihu \"Jak na to\", muzu se podivat doma, jestli ji mam. Teda mel jsem ji urcite, ale nevim, jestli byla v aute, kdyz mi ho ukradli a nebo lezela doma. Napis, jestli mam hledat. Citovat
Toman Odesláno 17. duben 2005 Odesláno 17. duben 2005 to vix: ... proc platit 600,- kdyz si ji muze ode me nechat poslat elektronicky .. .. No dal jsem si pro ostatni praci a tuto knihu (\"Jak na to P 309\" + dalsi \"Jezdime s vozem P309\") naskenoval takze pokud pouzivate DC++ nebo vam jde transfer po ICQ/miranda nebo mate-li FTP neni problem... ma to kolem 50Mb. Citovat
.mycTD Odesláno 18. duben 2005 Odesláno 18. duben 2005 Nejakou knihu na 309 sem mel doma a mam pocit, ze GTi tam zrovna nebylo. Byla takova cervena A4 Citovat
jolik Odesláno 18. duben 2005 Autor Odesláno 18. duben 2005 Mam počítač,klávesnici a internet:P;),ale natoAC:DC a transfirmátor LCD se zeptám kamaráda ten spí s prstama v zásuvce a druhou rukou mi zveda telefon aby vyřešil muj elektro-problém:P:papa:bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.