Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nevim, jakou chces knihu? Mas moznost koupit za cca 600,- knihu: Jak na to - Peugeot 309 - kde mas pospany 309.

Nebo tady uvodni strance Peugeot-clubu je v sekci servis manual na 309, akorat asi jen english... ale zase je o dooost lepsi ;)

Odesláno

Jestli chces tu knihu \"Jak na to\", muzu se podivat doma, jestli ji mam. Teda mel jsem ji urcite, ale nevim, jestli byla v aute, kdyz mi ho ukradli a nebo lezela doma.

Napis, jestli mam hledat.

Odesláno

to vix: ... proc platit 600,- kdyz si ji muze ode me nechat poslat elektronicky ;) ..

.. No dal jsem si pro ostatni praci a tuto knihu (\"Jak na to P 309\" + dalsi \"Jezdime s vozem P309\") naskenoval takze pokud pouzivate DC++ nebo vam jde transfer po ICQ/miranda nebo mate-li FTP neni problem... ma to kolem 50Mb.

:papa

Odesláno

Mam počítač,klávesnici a internet:P;),ale natoAC:DC a transfirmátor LCD se zeptám kamaráda ten spí s prstama v zásuvce a druhou rukou mi zveda telefon aby vyřešil muj elektro-problém:P:papa:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...