Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám 1.6 16V Vti, potřebuju tam vyměnit klínový řemen, už je nějaký popraskaný, tak raději dát nový. V originále od Peugeotu ho můžu sehnat kolem 1tis.Kč, avšak přes Auto Kelly jsou jiné ceny http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp03MxRinFE8R8LtQvjoDJoJggslfQEisjGdFnaMAcpwpsuHscDlHxyDz1BynsKDQnAIMdG/Ad8dd78iWRL9BQS0gUDJDh9Yk0yo/p4VVw/vimGWmwduoBO3yj/movdBarWvV7PAF/TTJemMyb9KS/RZd1XvPI4QBiCx5ZFNRYJjYkwbP4Nyt5klbsvMCxEMViWFIb70blrU4JcWkjZoxx3/mIZHV5zfh706OhpF/giNSwYeC2EQL4/8D6fCIcrHIAo9+sClJtLpA+6eR6yqifXZ+XRa2/yl+jNbAdNK2VUSv0TSODiCgIlxg/OgQ4+5dfw== jenže nevím, jaký tam dát, poradíte někdo? díky :papa

Odesláno

Takže podle VIN máš řemen obj. č. 5750RG cena origo 780,60 Kč. Můžeš ale koupit třeba v Autokelly Gates 6PK905 kterého cena je 383,- Kč bez slevy. Prostě řemen je délky 905 mm.

Guest mischko11
Odesláno

este jedna poznamka najazdenych cc 30 000 km na remeni bosch a piskot nehorazny nakoniec vymena kladky co pohana aj cerpadlo chlad kvapaliny pri 1.4vti ,1.6 vti ,1,6 thp a nepomohlo ,pomohla az vymena remena cize asi urobi dost aj znacka alebo ja uz nevim haluz :D

Guest mischko11
Odesláno

presne tak gates je aj znacka tej kladky ktora je zmenena na hladku oproti drsnejsiej zo zarezmi lebo tie zarezy udajne su hlucne v kombinacii s remenom

• O 8 let později...
Odesláno

Mužu poprosit o info jaký pomocný drážkovaný řemen pro honon alternátoru , vodní, pumpy, klima kompresoru dle VIN VF3WE8FSC9W096395 ? Díky

V obchodě mi doporučily VKMV 6PK905 od SKF,ale ten se začal po 3 min trhat, tak jsem zatím vtatil starý. Díky

Odesláno

Po 3 min? To je divný. Zrovna SKF není žádný "noname" :myslim Určitě tam byl daný správně? Jinak já dával naposledy Bosch, ale jindy co bývá skladem: Gates, Dayco, INA, GoodYear, Contitech apod.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...