Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mám dotaz jako většina předchozích. Potřebuju nakoupit zadní kotouče a destičky ale nevím zda s ložiskem či bez. VIN VF33ERHYB82431368 

Děkuji mnohokrát :)

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ahojte, idem menit komplet brzdy a chcel by som sa informovat ohladom spravnych kotucov a platniciek, kedze su rozne varianty. Napr. zadne kotuce s loziskom, alebo bez ? VIN: VF33CNFUK83708358

Dakujem

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Cau, mohu poprosit a zjistit zda mam zadni koutouce s nebo bez loziska? Dekuju moc :-)

VF33ENFUC83261610

Upraveno uživatelem Sander
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Zdar chlapi, byl by někdo tak hodný a řekl mi podle vin, zda mám zadní kotouče vč.ložiska nebo zvlášť a jaký systém třmenů zda Bosch nebo TRW Lucas. Mnohokrát díky.

VIN: VF33CNFUB82025878

• O 6 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Dokázal by někdo poradit jaké mám na zadní nápravě destičky? Service box mi ukazuje jak Lucas tak i Bos, tak nevím které :-/.  Díky 

Upraveno uživatelem Boym
Odesláno

No to už jsem sundané měl, ale jistý si právě moc nejsem :) Nicméně mám tam ty samé, jak jsou na odkazu níže, takže tam mám variantu BOSH? 

Odesláno

Vyjel jsem včera na výměnu těch destiček a po 50 metrech mi praskla přední pružina...  Takže to radši celé nechám na servisu :) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...