Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nasel jsem rok stary agados handy 7 s konstrukci a plachtou a opernym koleckem za 15 000Kc. Pozink boky 35cm, plastovy blatniky a alu kola.

Ma agados naky vady? Co naprava? Mate doporuceni na neco jinyho?

Odesláno

u budějc je tahle firma Podlešák Jiří - výroba a prodej nákladních přívěsů (doufám že to neni reklama)

Máme ho do práce - zesílená náprava, raily, nosnost 1400kg - vozíme kámen a naprosto super - při výběru káry sou zásadní dvě věci - koncepce nápravy a jak je vyvedená oj...

Odesláno

Taky máme s tátou Podlešáka a super, je to překližkovej s konstrukcí a pevnej jak blázen! kamarát má Agados ale nevim přesně jakej, vim že pozink a konstrukci skoro žádnou, jen snad oj a nápravu a hrůza, sice na tom odtahal už taky bůhví co, ale je tak rozvrzanej, drnčí atak, oproti našemu, ten je prostě pevnej

Odesláno

Mám vozík Maro 3 z Maro Kralovice. Odtahal jsem na něm už spoustu věcí, mám vyzkoušeno, že uveze tunu i když je jen na 500 kilo. Agados na mě tenkrát nedělal dobrej dojem, ta oj se mi zdála jako hrachovina, celý se to vlnilo. Bočnice 35 cm se mi zdají nízké, plastové blatníky jsou v pohodě, jen na ně nemůžeš stoupat, třeba když lezeš do vozíku. Konstrukce s plachtou je fajn, opěrné kolečko se hodí a ta cena je velice pěkná, takže já bych ho za těchto podmínek bral.

Edit:

Jak píše Medvěd níže, tak pokud ho potřebuješ 2x do roka tak se vyplatí si ho půjčit, pokud ho zapřaháš 20x do roka (jako já) tak se vyplatí si ho koupit.

[upravil dne 19/1/12 00:28 od Bigbadjohn]

Odesláno

Čéče - já bych asi nejdřív pouvažoval, jak často takovou kárku budu využívat, zda jí mám kde parkovat a následně bych kouk´ třeba

sem

a zjistil bych, že si takový přívěs můžu půjčit kdykoli za pár stovek

[upravil dne 18/1/2012 23:51 od Medvěd]

Odesláno

Mám 2 prívesy agados. jeden 1,5x3m brzdený 1100 kg a druhý 2x4,2m dvojnápravový brzdený 2000 kg. V podstate sú dobré. Nápravy sú na jednom al-ko a na druhom knott. Zatiaľ bez problémov. Ten menší príves má najazdené asi 150000 km. Bude treba vymeniť brzdové obloženie. Ak budeš kupovať vozík starší, tak pozri ložiská v kolesách a opotrebovanie pneumatík, či náhodou nie je rozídená náprava.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...