adam.bogocz Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Ahojte, dneska jsem jel do Opavy a když jsem z z jedné křižovatky zmáčlk plyn a opřel se o sedačku tak ta opěrka na kříž praskla a zapalo to do sedačky... když hýbu tou plastovou páčkou co mám po pravici tak v ní je odpor ale nejde to s tím zpět napružit.. jen to chodí nahoru a dolů... měl nekdo tento problém ?? Citovat
Joozino Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 adam tá páčka co je z vnutornej strany sedacky je vlastne načo ? uz minule som nad tym rozmyslal ako sofer po pravici na boku sedacky, aj spolujazdec to má som to otacal a nic sa nedialo..co to je Citovat
AnotherOne Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Nastavenie bedrobej opierky. Keď sa nič v oblasti krížov nemenilo tak to máš pokazené, častá porucha. Citovat
adam.bogocz Odesláno 18. leden 2012 Autor Odesláno 18. leden 2012 no že to bude pokažené mi došlo, když to teď nejde.. ale co se na tom kazí ? jestli je to častá porucha, tak co se tam kazí za díl? musí se tam něco měnit? nebo jen někde něco vyskočilo? musí se kvůli toho rozpárat sedačka? Citovat
HonzaZ Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Asi ti prasklo uchycení lanka pro ovládání bederní podpěry. Někde snad mám fotku. Mrknu po ní. Citovat
adam.bogocz Odesláno 18. leden 2012 Autor Odesláno 18. leden 2012 hmmm .. díky honzo.. sice moc nechápu kde tam na tom obrázku něco prasklo,ale i tak.. a dá se ta sedačka takhle rozebrat bez nějakého surového kuchání? Citovat
HonzaZ Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Ještě jsem našel fotku, kterou sem na fórum někdo kdysi dal i s popisem. Na zadní části opěráku v prohlubni na krajích vycvakni boky opěráku, pak vycvakni zadní stěnu a jseš tam. Citovat
adam.bogocz Odesláno 18. leden 2012 Autor Odesláno 18. leden 2012 supr!! díky moc Honzo.. dá se to uchycení dobastlit? nebo jedině výměna? Citovat
HonzaZ Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Až to rozebereš, tak uvidíš kde je problém a co s tím. Citovat
Brizan Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Řekl bych že ti prasklo plastové sedlo do kterého na levé straně sedadla zapadá kulička na konci ocelového lanka, v lepším případě se to pouze vyvléklo tak jako mě. Nic moc jiného tam není co by se mohlo pokazit, snad ještě samotné lanko ale tomu bych moc nevěřil. Po rozebrání tam to sedlo s největší pravděpodobností vůbec nebudeš mít, drží v rámu sedadla pouze přes lanko a jestli to se vyvléklo tak pouzdro vypadlo někam do sedačky. Patří do otvoru v rámu cca 1cm v průměru.... Citovat
adam.bogocz Odesláno 18. leden 2012 Autor Odesláno 18. leden 2012 jak budu ráno zahrřívat motor tak na to mrknu díky Citovat
Joozino Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 honza aj ja dakujem za info mam asi tiez ten isty problem a adam diky ze si to sem dal Citovat
HonzaZ Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Nemáš zač, ale ta fotka s popisky není moje autorství. Někdo to sem kdysi dal (nevím, možná dokonce Brizan), a tak jsem si na to vzpomněl:papa. Citovat
Judes Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Ja som to mal len vyháčknuté a vyzerá to takto na sedadle s elektrickým pohonom. Citovat
adam.bogocz Odesláno 19. leden 2012 Autor Odesláno 19. leden 2012 tak jsem to ráno zkoušel rozebrat a nepřišel na to jak tu zadní část rozebrat Citovat
adam.bogocz Odesláno 19. leden 2012 Autor Odesláno 19. leden 2012 hergot... nevsiml jsem si toho :-D... díkes Jozko, díky Brizan Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.