Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

dneska jsem jel do Opavy a když jsem z z jedné křižovatky zmáčlk plyn a opřel se o sedačku tak ta opěrka na kříž praskla a zapalo to do sedačky... když hýbu tou plastovou páčkou co mám po pravici tak v ní je odpor ale nejde to s tím zpět napružit.. jen to chodí nahoru a dolů... měl nekdo tento problém ?? :nevim

Odesláno

adam tá páčka co je z vnutornej strany sedacky je vlastne načo ? uz minule som nad tym rozmyslal ako sofer po pravici na boku sedacky, aj spolujazdec to má som to otacal a nic sa nedialo..co to je

Odesláno

no že to bude pokažené mi došlo, když to teď nejde.. ale co se na tom kazí ? jestli je to častá porucha, tak co se tam kazí za díl? musí se tam něco měnit? nebo jen někde něco vyskočilo? musí se kvůli toho rozpárat sedačka?

Odesláno

Ještě jsem našel fotku, kterou sem na fórum někdo kdysi dal i s popisem. Na zadní části opěráku v prohlubni na krajích vycvakni boky opěráku, pak vycvakni zadní stěnu a jseš tam.

post-25780-14109621845281_thumb.jpg

Odesláno

Řekl bych že ti prasklo plastové sedlo do kterého na levé straně sedadla zapadá kulička na konci ocelového lanka, v lepším případě se to pouze vyvléklo tak jako mě. Nic moc jiného tam není co by se mohlo pokazit, snad ještě samotné lanko ale tomu bych moc nevěřil.

Po rozebrání tam to sedlo s největší pravděpodobností vůbec nebudeš mít, drží v rámu sedadla pouze přes lanko a jestli to se vyvléklo tak pouzdro vypadlo někam do sedačky. Patří do otvoru v rámu cca 1cm v průměru....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...